Kremy uniwersalne

Venus Krem rodzinny nawilżająco - ochronny, Proteiny mleczne + witamina E

PHARMA-C-FOOD VENUS Krem Rodzinny Nawilżająco-Ochronny 250ml

annaskc
    31 stycznia 2024 o 21:28
    Krem doskonale sprawdza się jako nawilżający produkt dla całej rodziny.
    Krem rodzinny nawilżająco-ochronny Venus z proteinami mlecznymi i witaminą E to wszechstronny produkt do codziennej pielęgnacji. Jego lekka formuła szybko się wchłania, pozostawiając skórę nawilżoną i chronioną. Proteiny mleczne dodają aksamitnej gładkości, a witamina E wspomaga regenerację skóry. Krem doskonale sprawdza się jako nawilżający produkt dla całej rodziny. Pomimo wielu zalet, niektórzy mogą uważać zapach za zbyt intensywny. Opakowanie praktyczne i wydajne, chociaż ja preferuje opakowania z pompką, zamiast klasycznych słoiczkow. Ogólnie rzecz biorąc, Venus Krem Rodzinny to skuteczny i dostępny produkt do codziennej pielęgnacji skóry całej rodziny.
    Zalety:
    • Produkt dla całej rodziny
    • Nie podrażnia
    • Delikatny
    malwi73
    20 września 2017 o 21:28
    Fajniutki.
    Kremik był ok. Nawilżał skórę, nawet suche miejsca, które wymagają większej uwagi i pielęgnacji. Używałam go na suche miejsca np kolana, łokcie. Na drugi dzień skóra nie była sucha na wiór. Szybko się wchłaniał i nie zostawiał tłustej warstwy. Pachniał typowym zapachem kremów. Opakowanie z ładną szata graficzna, dokładnie widać ile jeszcze produktu nam zostało. Tani, widuje go w wielu sklepach również w Rossmannie, więc łatwo dostępny. Na pewno zakupię go ponownie.
  • 30 sierpnia 2014 o 2:24
    Uwielbiam.
    Krem ten pamiętam jeszcze z czasów jak byłem mały ale w wersji tej z obrazka. Teraz wygląda nieco inaczej ale działanie to samo. :) Przejdę od razu do plusów: +mocno odżywia, nawilża nawet największe przesuszenie (tyczy się to każdej części ciała, ja osobiście używam go głównie do rąk, do twarzy jednak nie) +szybko się wchłania +poprawia stan nawet skórek przy paznokciach, wygładza je +delikatny +przyjemny zapach, nie czuć żadnych perfum +ilość kremu +dostępność +cena Minusów brak. :) To mój stały bywalec w domu. Używam tego produktu od: wielu lat Ilość zużytych opakowań: duża ilość
  • 11 sierpnia 2014 o 20:52
    Świetny
    Krem zakupiłam ponad rok temu w Rossmanie, nie pokładając zbyt wielkiej nadziei w kremie za 8 zł. Nauczona forum-wizażem zagłębiłam się w skład i stwierdziłam, że skoro zawiera witaminę E może okazać się skuteczny. Nie spodziewałam się, że będę aż tak zadowolona. Aktualnie krem nie ma już napisu VENUS, aczkolwiek w nieco zmienionym opakowaniu w dalszym ciągu można dostać go w Rossmanie. PLUSY: - nawilża skórę nawet najbardziej przesuszoną i spaloną (testowałam po Mega spaleniu słonecznym i krem bardzo ładnie złagodził poparzenia) - nie zostawia "filmu" na skórze - szybko się wchłania - delikatny (stosowałam nawet na wrażliwej skórze twarzy i nie podrażniał) - używać go można do każdego miejsca na ciele (od pięt po włosy) - zapach (tzw. zapach dzidziusia, choć słabo wyczuwalny i nie utrzymuje się długo na skórze, co ja traktuje jako plus) - duże opakowanie (przy stosowaniu w miarę regularnym starcza mi na pół roku) - dostępność NIE WIEM CO MYŚLEĆ: - duże opakowanie (może to być plusem lub minusem, w zależności od rozmiaru torebki) Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 2 duże
    femeden
    11 grudnia 2013 o 0:43
    dobry do codziennej pielęgnacji ciała
    Krem kupiłam bardzo dawno temu, bo był jedynym, który znalazłam w osiedlowym sklepiku podczas wakacyjnego wyjazdu na wieś i nie budził moich zastrzeżeń; Nie odważyłam się jednak używać go do twarzy. Używałam ogólnie do ciała i jestem zadowolona. Cerę mam delikatną i suchą, więc wolałam nie eksperymentować z tanimi kremami. Plusy: + delikatna, lekka konsystencja; dobrze się rozprowadza; czuję, że pielęgnuje moją skórę; + dobrze nawilża i odświeża; nie maśli się; wnika głęboko w skórę; + skóra jest wygładzona, delikatna; + tani, kosztował mnie jakieś 5 zł; Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: chyba już ze trzy