Konturówki do ust

Hean Hypoallergenic, Konturówka do ust

Nasi użytkownicy zostawili 14 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 25 listopada 2024 o 13:13
    Konturówka Hean nude piękna
    Konturówka Hean hipoalergiczna Zakupiłam w Hebe stacjonarnie Polecam szeroka gama odcieni Świetne długotrwałe krycie !! Na wysusza ust , pięknie kontruje usta nawilża Efekt powiększonych ust gwarantowany częsta promocja , myślę że online taniej złapać Opakowanie hm mogłaby być większa pojemność konturówki , małe precyzyjne opakowanie Łatwo trzymać w dłoni i nakładać , nie trzeba dociskać Wszędzie mogę zabrać konturówkę Nie wahajcie się tylko wypróbujcie bo warto
    Zalety:
    • Szeroka gama odcieni
    • Tanio
    • Efekt powiększonych ust
    • Nawilża
    • Precyzyjne nakładanie
    Wady:
    • Mała ilość produktu
    cora
    13 września 2022 o 0:47
    Mięciutka
    Konturówka do ust bardzo często u mnie jest wymieniana, używana, więc kupuję często ten produkt, w marce Hean znalazłam niszę dla mnie, rewelacyjne kolory i przystępne ceny. Nie wiem jak to się dzieje, ale kredka w kilku wersjach kolorystycznych bardzo dobrze komponuje się z kolorem ust, pamiętam takie wersje jak np. fruit tea i jeszcze inne, coś z nugatem, w każdym razie one pięknie dopasowały się do koloru ust. Ta konturówka jest komfortowa w aplikacji, gdyż jest bardzo mięciutka. Niestety wpływa to na mniejszą jej trwałość, ale pogodziłam się z tym. Kredka szybko się ściera, jest zjadana, mam wyjątkowy "talent" do ciągłego kontrolowania i poprawiania zarysu ust;) Tak, to prawda, dużo tych konturówek mi schodzi. Hean jest jednak bardzo fajną marką, podziwiam też dobrą jakość w przystępnej cenie. Dlatego właśnie w Hebe jestem tak często. Niezbyt trwała, ale kupię ponownie.
    Zalety:
    • ładne kolory,
    • łatwa aplikacja, wygodne obrysowywanie ust,
    • korzystna cena
    Wady:
    • mięciutka, nietrwała
  • 14 kwietnia 2022 o 22:12
    Fajna i tania, jak przysłowiowy barszcz
    Pierwszą konturówkę do ust marki Hean z serii Hypoallergenic dostałam w prezencie. Był to kolor "sorbet". Tak mi się ta kredeczka spodobała, że gdy się skończyła, kupiłam następną. Jest bardzo tania- jak przysłowiowy barszcz, kupiłam ją za ok. 6 zł w drogerii internetowej. W internecie jest łatwo dostępna, niestety stacjonarnie nigdzie dotąd jej spotkałam. Można ją używać na dwa sposoby: a) jako standardową konturówkę, tworząc obrys ust, b) jako pomadkę, i w ten sposób najbardziej lubię ją używać (najpierw obrysowuję kontur, a następnie wypełniam usta kolorem). Kredka jest bardzo dobrze napigmentowana, łatwo się temperuje, drewno się nie kruszy, a kolorowy "wkład" ma idealną twardość- nie jest ani zbyt miękki, ani zbyt twardy. Używanie tej kredki to sama przyjemność, nie drapie delikatnej skóry warg, delikatnie pokrywa je kolorem. To jedna z najfajniejszych konturówek, jakich używałam. Zastosowana jako pomadka nie wysusza ust i jest komfortowa w noszeniu, choć nie przeczę- nie jest zbytnio trwała, kiedy sięgamy po coś do jedzenia, czy picia. No, ale to w końcu konturówka, więc nie można oczekiwać po niej, że będzie miała cechy zastygającej pomadki :) Polecam wszystkim wizażankom z czystym sumieniem.
    Pucekk
    12 kwietnia 2022 o 23:36
    bardzo dobra
    Fajnie się sprawdza. Ja mam kolor 502 i ładnie podkreśla mój kolor ust. Mogę nią obrysować kształt i lekko powiększyć i nadal wygląda to naturalnie. Jest średnio trwała ale mając kolor podobny do koloru ust wcale nie widać różnicy czy się zjadła czy nie. Mając na nią nałożoną pomadkę dobrze się razem trzymają (z każdą)
    Zalety:
    • kolor
    • nie podrażnia
    • nie wysusza ust
    Wady:
    • nie ma temperówki
    • trochę się zjada ze środka
  • 30 maja 2021 o 20:40
    Fajna!
    Konturówkę kupiłam w kolorze 504-nut brown. Stacjonarnie w hebe nie ma niestety wszystkich dostępnych kolorów i to jest duży minus. Kolor jest róż z dodatkiem brązowych pontonów. Konturówka jest bardzo wyważona nie jest zbyt miękka ani zbyt twarda. Bardzo łatwo jest nią wyrysować kontur. Minusem jest brak temperówki na skuwce. Trwałość bardzo średnia, utrzymuje się tak do pierwszego posiłku. Udany produkt w bardzo dobrej cenie.

Zobacz także inne Konturówki do ust