Konturówki do ust

Lovely Perfect Line, Lip Liner Konturówka do ust

Perfect Line konturówka do ust 4
Lovely Konturówka do Ust Perfect Line 4

Nasi użytkownicy zostawili 165 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

LaaadyW
    Wczoraj o 15:43
    Ulubiona kredka
    Jest to moja ulubiona kredka do ust. Jest ładna, wytrzymała, miękka. Uwielbiam podkreślać swoje usta wszelkimi kolorami jednak jest ona moim faworytem. Niektóre szminki kredki sprawiają że moje zęby wyglądają przy nich na żółte i zaniedbane. Ta kredka nie tworzy takiego wrażenia. Jej zaletą ale też wadą jest miękkość. Wielokrotnie zdarza się że ona się łamie.
    Zalety:
    • Trwałość, miękkość, kolor, pigment, cena
    Wady:
    • Miękkość
  • 23 marca 2025 o 19:19
    Świetna konturówka, trwała i łatwa w aplikacji
    Uwielbiam tę konturówkę! Ma super konsystencję – gładko sunie po ustach i nie tworzy smug. Kolor jest mocno napigmentowany już przy pierwszym pociągnięciu. Co ważne, jest naprawdę trwała i nie roluje się ani nie znika w ciągu dnia, co jest dla mnie mega plusem. Opakowanie też jest okej, poręczne i estetyczne. Jak na taką cenę, naprawdę robi robotę! Dla mnie to świetny wybór do codziennego makijażu.
    Zalety:
    • Dobry, intensywny kolor
    • Trwałość – nie roluje się
    • Gładka aplikacja
    • Przystępna cena
    Wady:
    • Brak, nic mi w niej nie przeszkadza
  • 12 marca 2025 o 14:20
    tania i dobra
    Konturówkę Lovely do ust mam w kolorze różu. Kredka jest mazista, kremowa i miękka. Może zbyt miękka, gdyż często łamie się i źle temperuje. Dlatego jej wydajność skraca się. Konturówka ma dobrą pigmentację, intensywny kolor i wysoki poziom krycia. Trwała formułą zapobiega ścieraniu i rozmazywaniu pomadki. Można używać jej do konturowania i podkreślenia wykroju ust. Albo pokryć całą powierzchnię ust a blasku dodać muśnięciem błyszczyka. Dzięki konturówce usta wydają się większe i pełniejsze. Czasami po posiłku trochę się ściera ale po zrobieniu lekkiej korekty daje radę. Kredka jest w miarę wydajna, tania i ogólnodostępna. Można powiedzieć uniwersalna. Jestem zadowolona. POLECAM
    Wady:
    • trochę się łamie;
    • źle temperuje;
  • 27 lutego 2025 o 20:18
    Najlepsza
    Lovely Perfect Line to jedna z najlepszych konturówek do ust, jakie miałam okazję używać. Jest świetnie napigmentowana, ma kremową, ale trwałą konsystencję, dzięki czemu łatwo się aplikuje i nie rozmazuje się w ciągu dnia. Jej największą zaletą jest trwałość – naprawdę dobrze się trzyma na ustach, nie ściera się zbyt szybko i można ją nosić zarówno solo, jak i jako bazę pod szminkę. Dodatkowym plusem jest wydajność – mam ją już ponad rok i nadal świetnie się sprawdza. Kolor jest jasny, ale dobrze widoczny, co sprawia, że pasuje do wielu makijaży. Podsumowując, Lovely Perfect Line to świetna konturówka w przystępnej cenie. Jeśli szukasz trwałego, dobrze napigmentowanego i wydajnego produktu, zdecydowanie warto ją wypróbować!
  • 22 lutego 2025 o 20:25
    I tak i nie...
    Zacznę od tego, że konturówka ma piękny kolor. Jest to subtelny róż, widoczny zresztą na załączonym zdjęciu. Dzięki tej konturówce można obrysować usta bądź po prostu wypełnić je całe tym kolorem. W obu tych przypadkach konturówka sprawdza się dobrze. Ale jest kilka istotnych kwestii, które mi się nie podobają... Otóż, konturówka jest bardzo nietrwała, ponieważ z ust znika w mgnieniu oka. Istnieje również problem przy temperowaniu tejże konturówki, ponieważ za każdym razem konturówka ta zwyczajnie się łamie... I w momencie temperowania jej po raz kolejny, robi się bardzo mała... Dużo produktu zwyczajnie się marnuje bo konturówka łamie się jak nie wiem co... Dlatego też nie kupię ponownie tej konturówki. Co z tego, że cena bardzo niska, jak nie można tej konturówki potem natemperować. Jest bardzo miękka, można powiedzieć nawet, że za miękka...
    Zalety:
    • Nadaje ustom kontur
    • Ładny kolor
    • Niska cena
    Wady:
    • Jest zbyt miękka
    • Łamie się przy temperowaniu
    • Słaba trwałość
    • Niska wydajność

Zobacz także inne Konturówki do ust