Cienie do powiek

Max Factor Smokey Eye Drama Kit Cienie do powiek

Max Factor Smokey Eye Drama Kit Paleta Cieni do Powiek i Cieni do Brwi z Aplikatorem 03 Sumptuous Golds 1,8g

Nasi użytkownicy zostawili 21 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 6 października 2024 o 18:04
    Max Factor
    **Max Factor Smokey Eye Drama Kit** to zestaw cieni do powiek, który niestety nie powalił mnie na kolana. Chociaż zawiera przydatne kolory do stworzenia smokey eye, ich pigmentacja i trwałość są przeciętne. Ogólnie produkt nie spełnia oczekiwań i nie wyróżnia się w porównaniu do innych cieni na rynku.
    Agafii
    6 marca 2024 o 1:17
    Ukochana paletka w idealnym rozmiarze
    Często mam problem ze zdenkowaniem palet cieni do powiek. Tutaj producent wymyślił świetny sposób na paletkę, mini wersja, która jest idealna dla takiej użytkowniczki jak ja. Wielki plus za pędzelek do cieni. Są tu cztery odcienie, które są idealne na co dzień, jak i na większe okazję. Ja uwielbiałam najciemniejszym robić kreski na oku, ale wszystkie kolory złączone razem wyglądają nieziemsko. Mam tą paletkę od kilku lat i już ją kończę, ale wiem, że kupię ponownie. Jest super trwała i mocno napigmentowana. Minus za to, ze opakowanie się nie domyka, ale tyle lat ze mną przetrwała, że się jej nie dziwię. Polecam każdemu.
    Zalety:
    • Małe opakowanie
    • Kolory
    • Pędzelek w środku
    • Napigmentowanie
  • 13 listopada 2020 o 19:38
    Mała do torebki
    Fajna mała paletka z uniwersalnymi kolorami idalna na podroż wszędzie się zmieści. Mam ładne brązowe cienie idalne do makijażu dziennego jaki i wieczorowego. Dobrze się z nią pracuje cienie ładnie się blendują nie robią plam i się nie osypują.
  • 24 czerwca 2020 o 12:18
    01 Opulent Nudes - moja miłość!
    Posiadam paletkę 01 Opulent Nudes i jestem w niej totalnie zakochana! Jest to już moje 3 opakowanie i na pewno kupię kolejne. Największa zaletą tej konkretnej paletki z serii Max Factor Smokey Eye Drama Kit jest wielofunkcyjność. Jasnobrązowy matowy cień mieszam z ciemnobrązowym matowym cieniem i uzyskuję idealny odcień do podkreślenia moich brwi. Wszystkich cieni w paletce używam na powieki i jestem w stanie dzięki nim stworzyć różne makijaże - i te mocniejsze, błyszczące i delikatne, matowe. Odcienie są tak dobrane że pasują do niemal każdego koloru oczu. Ja mam niebieskie i ta paletka zdecydowanie wydobywa ich kolor. Co bardzo dla mnie ważne, nie ma tutaj ani jednego cienia którego bym nie lubiła i wszystkich używam tak samo często. Napigmentowanie jest bardzo dobre i dodatkowo można stopniować nasycenie koloru poprzez nakładanie warstw. Cienie są dobre jakościowo - nie ścierają się i nie osypują. Bardzo łatwo się nimi pracuje. Opakowanie paletki jest małe i poręczne. Jest dla mnie kosmetycznym must have na każdy wyjazd. Zajmuje mało miejsca w kosmetyczce a spełnia funkcję zarówno cieni do powiek jak i do brwi. Dwa małe minusy jakich jestem w stanie się doszukać to cena regularna i tendencja do rozsypywania się podczas upadku. Już 2 razy paletka delikatnie spadła mi z niedużej wysokości a wszystkie cienie w niej znajdujące kompletnie się rozsypały (inne paletki dla porównania „przeżyły” taki upadek). Jednak te minusy zupełnie mnie nie zniechęcają do zakupu i jestem w stu procentach przekonana, że ta paletka zostanie moim ulubieńcem już na zawsze. Powyższa opinia dotyczy wyłącznie odcienia 01 Opulent Nudes. Posiadam również paletkę 05 Magnet Jades i muszę przyznać że nadaje się tylko do kosza. Kolory w ogóle się nie blendują, bardzo ciężko nakładają, mają bardzo słabą pigmentację i są źle dobrane pod względem odcieni. Aż ciężko mi uwierzyć, że w ramach tej samej serii można znaleźć tak skrajne pod względem jakości produkty.
    Zalety:
    • 01 Opulent Nudes - cudowne dobranie odcieni
    • Wielofunkcyjność (makijaż powiek oraz brwi)
    • Idealnie dobrane kolory (pięknie się łącza i można mieszać)
    • Dobre napigmentowanie
    • Połączenie matu i świecących drobinek
    • Łatwość w nakładaniu i blendowaniu
    • Małe poręczne opakowanie
    Wady:
    • Cena regularna
    • Delikatne opakowanie - duża tendencja do rozsypywania się i kruszenia przy upadku
    • Uwaga na odcień 05 Magnet Jades - bardzo słaba jakość
  • 27 stycznia 2020 o 21:43
    nie taka z nich "Drama"...:)
    Bardzo lubię firmę Max factor (jedna z tych drogeryjnych, do których mam już jakieś zaufanie). Z przyjemnością sięgnęłam więc po ich paletkę i powiem szczerze, żę się nie zawiodłam ! Mój zestaw to fantastyczne dzienne nudziaki tzn "opulent nudes" zestaw 1 . Co dziwne trafiłam swoim kolorem oczu (brązowe) pod odpowiedni zestaw kolorystyczny, sugerowany przez producenta. A wybrałam go dlatego iż najzwyczajniej w świecie potrzebowałam w miarę jasnych , eleganckich cieni na dzień. I takie też dostałam. Same cienie aplikują się bardzo łatwo, są trwałe i nie zauważyłam , aby obsypywały się nawet późnym wieczorem. Nie są wybitnie mocno napigmentowane, jednak efekt intensywności można stopniować. W paletce mamy 3 cienie do powiek i jeden do brwi, jednak ja używałam ich tylko do powiek, gdyż ten do brwi wydawał się mi zbyt jasny. Opakowanie ładne, małe eleganckie. Mam chęć na zestaw kolorystyczny z takim niebiesko-granatowym kolorem i być może niebawem sobie zakupię.