Wody toaletowe damskie

Ghost Deep Night EDT

Nasi użytkownicy zostawili 35 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 20 stycznia 2021 o 22:47
    Bardzo go lubię
    Ghost leży w łazience i uzywam go sporadycznie mimo iz bardzo lubię jego zapach. Flakonik bardzo ładnie się prezentuje. Niby delikatny ale mocno wyczuwalny. Gdy się nim pryskam mam wrażenie że otacza mnie taka niebiańska chmurka. Zapach utrzymuje się dość długo na ciuchach natomiast nam wrażenie że na skórze znacznie szybciej wietrzeje.
    Zalety:
    • Ładny zapach
    • Ładny flakonik
    W perfumerii
  • 8 kwietnia 2019 o 20:46
    Cudownie ciepły
    Moim zdaniem jest to delikatnie otulajacy ciepły zapach, elegancki, za każdym psiknieciem czuje się wyjątkowo, długo utrzymuje się na ubraniach, na skórze dobre kilka godzin, zapach znika topniowo aż ja osobiście go nie czuje lecz osoby w moim otoczeniu nadal twierdzą że się utrzymuje, nie jest muloncy. Dostałam go kilka lat temu w prezencie od męża i ostatnio wróciłam do tego zniewalajacego zapachu. Napewno jest nietuzinkowy
    Zalety:
    • Długotrwałe perfumy
    • Przyciągające
    • Otulajace ciepłem
    • Śliczny flakonik
    Wady:
    • Ciężko dostać stacjonarne
    W strefie wolnocłowej
    Dinulka
    3 maja 2016 o 14:43
    Nie do końca mój
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Zapach dość oryginalny, przyjemny. Różni się od perfum na półkach Rosmmanna i tego typu drogerii. Niby mocny, ale delikatny. Niby męskawy, ale zmysłowy. Nie ma niestety ogona i nie utrzymuje się zbyt długo. Ale jako ciekawostka sprawdził się bardzo dobrze.
    W perfumerii
    v-x-n
    26 lipca 2015 o 23:46
    nie mój, ale ma w sobie coś intrygującego
    Przyznaję bez bicia - zakup Ghosta to od początku do końca absolutne szaleństwo z mojej strony. Przyjechałam do UK niecały miesiąc wcześniej, akurat dla odprężenia przeglądałam stronę Bootsa jednocześnie w pamięci obliczając ile wyciągnę funtów z moich pierwszych tygodniówek. Nagle.. Bach! Jakbym dostała w twarz. Déjà vu. Zdjęcie fioletowego Ghosta wyskoczyło nie wiadomo skąd, a mnie stanęło serce. W jednej chwili cofnęłam się w czasie - otóż kilka lat wcześniej właśnie tutaj, na Wizażu, przepadłam. Zobaczyłam ten księżycowy, mroczny flakonik, przeczytałam dwie czy trzy recenzje (wtedy więcej nie było) i zapragnęłam go mieć. DOSŁOWNIE: na mózg mi się rzuciło - oglądałam zdjęcia w necie, czytałam opisy, wzdychałam do niedostępnego w Polsce flakonika co drugi wieczór. Chyba z rok polowałam na allegro, ale Ghosty na tamtą chwilę osiągały zawrotne (jak dla studentki) kwoty. W końcu odpuściłam. Zapomniałam. Wracając do meritum: poczułam się jakbym dostała w twarz. MÓJ GHOST. Na stronie Bootsa. Tak blisko! W przecenie na 17 funtów. Tyle lat, a teraz nagle jest i dzieli nas jedno kliknięcie. Oszalałam. To mój pierwszy tak drogi zapach. Pierwszy kupiony absolutnie w ciemno. I powiem tak - nie żałuję, mimo że nie pasujemy do siebie. Zapach jest dziwny. Mocny, ale w jakiś sposób delikatny. Wydaje się irytująco męski, a w następnej sekundzie do głosu dochodzi wiercąca w nosie słodycz. Nie umiem go opisać, raz wydaje mi się owocowy, raz kwiatowy, a raz drzewny. A czasem to wszystko na raz :D Ciężki, ale nie przytłacza. Nie jest orientalny, ale ma w sobie typową dla orientalnych zapachów "siłę" i esencjonalność. Jest i ta morela, i brzoskwinia, oba owoce raczej wytrawne, skąpane w mocnym piżmie i odrobinie żywicy. A później nagle zapach zmienia zdanie i uderza w twarz mocnym, słodkim akcentem, który na mojej skórze kończy się wanilią. Absolutnie przewrotne połączenie nut. Nie umiem opisać tego zapachu. Z jednej strony ma w sobie zmysłową i kobiecą słodycz, charakterystyczną orientalną i trochę żartobliwą zawiesistość, z drugiej - ciężkie, wyraziste piżmo z nutą drzewną przywodzące na myśl męskie perfumy. Chciałabym poczuć Ghosta na męskiej skórze, według mnie byłby to strzał w dziesiątkę. Właśnie siedzę i testuję zapach na nadgarstku. Nie wiem, jest zupełnie nie mój, a jednak nie umiem go oddać. Chciałam kilka razy podarować mamie, ale.. co powącham koreczek, to zatracam się w tym zapachu. Wiem doskonale jaki jest, a i tak zawsze mnie zaskakuje, a przecież prawie nie ma czym? Kilka nut na krzyż, a jednak dziwię się przy każdym niuchnięciu. Ten zapach jest zupełnie inny niż wszystkie znane mi perfumy. Ma w sobie coś intrygującego, tajemniczego, niebanalnego. Nie sposób go nie rozpoznać na kimś. Problem polega na tym, że nie jestem w stanie wyobrazić sobie kobiety, do której by pasował czy chociaż okazji lub pory dnia. Na pewno jest wyrazisty i zmysłowy, zawiesisty, ale nie tak mroczny jak mógłby wskazywać flakon. Ciężki w typowo męski, piżmowy sposób i jednocześnie słodki i lekki przez wanilię. Spokojnie można by traktować go jako unisex. Flakon piękny, ciężki, zwraca uwagę. Gdybym kiedykolwiek wypsikała mój flakonik, to oświadczam - z premedytacją kupię ponownie, mimo że absolutnie ten zapach do mnie nie pasuje. Kupię, bo jest hipnotyzujący, chcę go mieć na swojej toaletce i już. Jak mówiłam - szaleństwo od początku do końca ;) Używam tego produktu od: kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań: 50ml
  • 27 września 2014 o 20:59
    bardzo zmysłowy
    Dostałąm go w prezencie wraz z balsamem. Spodobał mi sie jego uwodzicielski, niebanalny zapach. Sama preferuje nico inne, bardziej zwyczajne, codzienne perfumy, jednak tego mialam na ważniejsze wyjscia. Spełnił swoją rolę. Długo utrzymywał się na skórze, użyty z balsamem był kombinacją bardzo trwałą Czy kupię? Nie, dlatego, że wciąż szukam zapachu idealnego dla mnie Używam tego produktu od: 1 rok Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie