Wody toaletowe damskie

Sephora Peony EDT

• 26 lipca 2018 o 15:05
    Peoniowe cudeńko, dlaczegoś takie malutkie..?
    Moje absolutne odkrycie gdy w Hiszpanii na letnich wyprzedażach poszukiwałam jakiegoś nowego, świeżego zapachu dla odmiany, idealnego do torebki zapracowanej kobiety... i trafiłam właśnie na to cudo! Kwiatowa, rzeźko-słodka, ale w sam raz nie przesadzona nuta to jest to! W zapachu dominuje rzecz jasna PEONIA + różowe kwiaty jak dla mnie. Absolutnie zakochałam się w zapachu peonii i do dziś jestem zawiedziona, że nie ma wersji o większej pojemności. Co gorsza, tak mi w głowie zabujało, że do dzisiaj szukam możliwie podobnej linii zapachowej... Ponieważ to woda toaletowa to oczywiście zapach ulatnia się ze skóry umiarkowanie szybko, ale nie oczekiwałam cudów.
    Zalety:
    • cudowna kwiatowa, świeża nuta zapachowa
    • opakowanie idealne do torebki
    • stosunek ceny do jakości
    • minimalistyczny design
    Wady:
    • zdecydowanie za mało trwały i za szybko się kończy...
    W perfumerii
    olave
    13 maja 2018 o 10:21
    Ładne letnie perfumy
    Małe perfumy idealne do torebki, na letni wyjazd, czy wycieczkę. Ładny, letni, kwiatowy zapach, za przystępną cenę. Osobiście podobało mi się w nich to, że mogłam zabrać je na te wszystkie małe wyjazdy, a zapach był bardzo przyjemny. Idealne na prezent, nie za drogie, nie za tanie.
    Zalety:
    • Przystępna cena, dostępność, ładny zapach.
    Wady:
    • Mała litratura (produkt dostępny tylko w pojemności 7 ml), taka sobie trwałość, zwyczajna.
    W perfumerii
  • 25 listopada 2016 o 18:25
    Na wiosnę.
    Przyjemny, kwiatowy zapach. Kobiecy. Soczysty. Pachnie kwiatem piwonii suto skąpanej w deszczu z delikatnym dodatkiem róży, łodyg i bawełnianego mydła. Zapach choć intensywny, nie jest zbytnio trwały. Utrzymuje się na ciele ok 2-3 h. Perfumetka bardzo fajna do torebki. Atomizer się nie zacina. Produkt jest pomocny i uroczy. Cena wysoka, ale można skorzystać z promocji np. 3za 2.