Peelingi do ciała

TianDe Peeling uniwersalny `Mleczny`

• 11 grudnia 2020 o 18:22
    Mój ulubiony peeling
    Ten peeling jest dla mnie niezastąpiony! Mam mieszaną i bardzo wrażliwą cerę ze skłonnością do zapychania się. Muszę bardzo uważać jakich kremów używam, bo nawet dermokosmetyki potrafią sprawić, że mam na twarzy tzw. kaszkę. Dodatkowo strefa T niestety lubi się 'wyświecać'. Dermatolog poradziła mi, żebym 2 razy w tygodniu peelingowała skórę twarzy, Zwykłe peelingi niestety nie wchodzą w rachubę, bo podrażniają moją skórę. Za to ten peeling sprawdza mi się idealnie. Po zastosowaniu cera wygląda na pełną blasku, nie mam problemu z suchymi skórkami i zauważyłam, że jak stosuję go regularnie, to mam mniej zapchanych porów. Dodatkowo w zimie stosuję go na skórę dłoni, która od mrozu strasznie mi się przesusza. Dla mnie must have w kosmetyczce!
    Zalety:
    • nie podrażnia
    • nie uczula
    • wydajny
    • bardzo dobry stosunek ceny do jakości
    • można zamówić w Internecie
    Wady:
    • wszystko mi w nim odpowiada
  • 3 kwietnia 2020 o 17:21
    Najlepszy na zrogowaciały naskórek!
    Zawsze idzie na pierwszy ogień, kiedy nadchodzi dzień peelingu i głębokiego oczyszczania. Zdziera zrogowaciały naskórek, przez który wszelakie cuda, kremy i maseczki nie mogą dostać się dalej w skórę. Często również używam do rąk, kiedy po dniu w pracy moje dłonie potrzebują potężnej dawki nawilżenia, ten peeling zabiera ze sobą wszytko to, co obumarło na skórze. Jedyny minus to, że ciężko się go zmywa.
    Zalety:
    • Nie uczula
    • Dostępny w internecie
    • Dokładnie usuwa zrogowaciały naskórek
    Wady:
    • Cena (od 37zł i więcej za opakowanie)
    • Zmywanie resztek peelingu
    U konsultantki
  • 25 września 2019 o 11:08
    Świetnie wygladza
    Peeling miałam okazję przetestować podczas pokazowego zabiegu na dłonie. Został wykonany przez przedstawiciela TianDe.Zachwycil mnie do tego stopnia, że kupiłam go dla siebie. Peeling świetnie pachnie i znakomicie wygladza skórę dłoni. Stosuję go tylko na dłonie bo trochę szkoda mi stosować go na całe cialo. Stosunkowo cena do pojemności jak na peeling do ciała do najniższej nie należy, więc wybieram dlonie.
    Zalety:
    • Wygładzenie skory
    Wady:
    • Cena mogłaby być niższa
    U konsultantki
    pxzyn
    20 kwietnia 2019 o 21:33
    Cudowny
    Peeling dostałam w prezencie razem z kremem do rąk z tej samej firmy. Nigdy wcześniej nie słyszałam o TianDe, ale odkąd pierwszy raz użyłam ich produktów, to się zachwyciłam! Tubka jest całkiem spora i poręczna. Nie ma problemów z zamykaniem, ani otwieraniem. Nie zaciska się. Peeling ten jest niesamowicie wydajny! Starcza na kilka miesięcy, a do użycia wystarczy naprawdę niewielka ilość produktu. Ma ciekawy i delikatny zapach. Osobiście mam cerę dość problematyczną, miejscami przesuszoną, tłustą, ze skłonnościami do trądziku oraz bardzo wrażliwą. Produkt ten sprawdził się rewelacyjnie. Intensywnie nawilżył, nie spowodował podrażnień ani nie wytłuścił mojej skóry. Jednym z największych plusów jest fakt, że można go stosować na całe ciało, a nie tylko na twarz. A cena? Jak dla mnie warto wydać 30 parę złotych - jakość adekwatna do ceny. Polecam:)
    Zalety:
    • wygładza
    • nawilża
    • usuwa suchy naskórek
    • ładny zapach
    • bardzo wydajny
    • nie podrażnia
    • do całego ciała
  • 30 sierpnia 2018 o 11:35
    Magia Peelingu, do cery naczynkowej
    Idealny do cery naczynkowej Uzywam go do kazdej czesci ciala. Swietnie zluszcza naskorek, skora jest niesamowicie gladka, nowa. Przed robieniem peelingu robie najpier peeling dloni, zmywam go, i robie masaz innej czesci gdzie skora ma byc zluszczona. Zbiera kazdy martwy naskorek. WAZNE by nakladac go na sucha skore. Cena dobra, bardzo wydajny

Zobacz także inne Peelingi do ciała