Peelingi do ciała

LaQ Peeling myjący `Kiwi i winogrona`

• 8 kwietnia 2025 o 19:29
    LaQ Peeling myjący. Mega wygładzenia mojego ciała
    LaQ Peeling myjący `Kiwi i winogrona`to przede wszystkim nietuzinkowe opakowanie, na którym widoczna jest cudownie prezentująca się szatą graficzna. Naprawdę to ma ogromne znaczenie i sens, bo za wizualnie piękną, niesztampową grafiką kręci się codziennie chęć korzystania z tej cudowności od LaQ Peeling jest niebywały `Kiwi i winogrona` czy one tam są?? Bez wątpienia są zawarte ekstrakty, które są wyczuwalne w postaci delikatnych perfum i moje ciało adoptuje je z ogromną przyjemnością i satysfakcją dla mojego radosnego samopoczucia i pewności siebie. Konsystencja bardzo mi odpowiada. Nie jest to typowy twardy solidny zdzierak - peeling, ale transformująca formuła wzbogacona ekstraktami jest lżejsza, a co za tym idzie bardzo, dużo bardziej wydajna.
    Zalety:
    • Piękny design
    • Luksusik dla ciała
    • Cudna szata graficzna
    • Wygładza
    • Dobrze nawilża
    • Oczyszcza
    • Dba
    • Wydajna konsystencja
    • Zgodne z opisem producenta
  • 14 lipca 2024 o 21:59
    Przetestowałam już sporo peelingów i Laq jest chyba najwyżej w moim rankingu. Peeling nie tylko świetnie złuszcza martwy naskórek, ale też wspaniale pielęgnuje. Nigdy wcześniej po żadnym peelingu nie miałam tak gładkiej i aksamitnie miękkiej skóry!
    Peelingi to mój must have pielęgnacji ! Mam skórę suchą, łuszczącą się, miejscami cierpię na rogowacenie okołomieszkowe. Każda osoba z takim problemem wie, że odpowiednia pielęgnacja ( a zwłaszcza złuszczanie! ) jest kluczem do pięknie wyglądającej skóry! Ponadto, nie wyobrażam sobie nie zrobić peelingu po depilacji, czy przed nałożeniem kosmetyku brązującego. Jestem starym wyjadaczem jeśli chodzi o 'zdzieraki i na podstawie wieeeelu testów zauważyłam, że moja skóra najlepiej czuje się po peelingach cukrowych. Od momentu tego przełomowego odkrycia testuję już tylko takie peelingi, w których bazę stanowi cukier. ❤️OPAKOWANIE Laq słynie z niezwykle ślicznych i uroczych opakowań ! Przyznajcie sami, że nie da się przejść obojętnie obok ich kosmetyków! Peeling otrzymujemy w niewielkim słoiczku wykonanym z ciemnego plastiku. Szacie graficznej nie oprze się żadna sroczka ! Piękna Królicza Dama na tle soczystej zieleni zrobiła na mnie wrażenie ! Kolor zielony sprawił, że oczyma wyobraźni poczułam zapachy zielonych owoców. Etykieta zwiera wszystkie istotne informacje o kosmetyku. Nie mam nic do zarzucenia opakowaniu, bo jest praktyczne i przyjemne dla oka. ❤️PEELING Peeling ma pistacjowy kolor, przepięknie pachnie winogronami i kiwi. Zapach co prawda jest nieco sztuczny, ale nie przeszkadza mi to. Bardzo ciekawa jest konsystencja kosmetyku, bo jest raczej sucha, ale sam peeling ma raczej zbitą konsystencję. Po otwarciu kosmetyku odniosłam wrażenie, że widzę lody miętowe. Nanosząc go, należy wcześniej nieco zwilżyć skórę, aby peeling dobrze się jej trzymał, gdy tego nie zrobimy większość kosmetyku spadnie do wanny. W kosmetyku są grube ziarna cukru, które gwarantują nam solidne złuszczenie i umożliwią dosyć długi masaż. Skład kosmetyku jest wegański i naturalny, co baardzo sobie cenię. Poza cukrem w składzie znajdziemy naturalne ekstrakty roślinne i masło shea, które sprawiają że skóra po zabiegu jest przyjemna w dotyku. Pod koniec składu dostrzegłam ekstrakt z siemienia lnianego, który działa niczym emolient, wytwarza płaszcz ochronny na naszej skórze. Skład na prawdę robi na mnie duże wrażenie, bo chyba tylko Laq ma tak mocno rozbudowany składy w peelingach pod kątem właściwości pielęgnacyjnych! ❤️MOJE ODCZUCIA Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona tym kosmetykiem! Peeling solidnie złuszcza skórę, możemy nim wykonać długotrwały masaż dzięki dużym drobinkom cukru, które nie rozpuszczają się od razu. Jestem również pod wrażeniem właściwości pielęgnacyjnych, które zapewnia nam Laq! Po żadnym peelingu nie miałam tak miękkiej, nawilżonej i aksamitnej skóry! Z powodzeniem mogę odpuścić balsam, co raczej się u mnie nie zdarza. Peeling jest przyjemny w użyciu i o dziwo ... całkiem wydajny ! Mojej uwadze nie może też ujść śliczny zapach kiwi i winogrona, który dodatkowo umila nam pielęgnacyjny rytuał ! Dla mnie to wyjątkowy kosmetyk, który w 100% spełnił moje oczekiwania, a nawet pokuszę się o stwierdzenie, że je przerósł! Z czystym sumieniem polecam ten kosmetyk ! W mojej pielęgnacji na pewno zagości na dłużej :).
    Zalety:
    • bardzo dobrze złuszcza skórę
    • pielęgnuje - świetnie nawilża i odżywia skórę, pozwala mi na pominięcie balsamu
    • całkiem wydajny
    • wegańska formuła
    • naturalny skład
    • w składzie znajdziemy masę naturalnych ekstraktów roślinnych, które otulają skórę
    • przyjemnie pachnie
    • śliczne opakowanie z Króliczą Damą :)
    • łatwa dostępność
    • niska cena
    d_t_b
    27 lutego 2024 o 9:33
    Zapach jest uzależniający i to on sprawia, że regularnie sięgam po ten komsetyk.
    Ta wersja zapachowa wygrywa z innymi pozostałymi! Mocno charakterystyczne winogrono skutecznie omamiło mój nos. Zapach słodki, ale tak wspaniały i panoszący się w łazience, że potrafi przejść do innych pomieszczeń i ... robi za dyfuzor. Uwielbiam te jego dodatkowe umiejętności. Absolutnie jestem w nim zakochana. Peeling myjący jak go nazwał producent dla mnie to pianka - mus z odrobiną dodatkowego cukru :) Jest słodko i apetycznie. Pianka jest zbita, sprawia wrażenie jakby wysychała w opakowaniu. Nic bardziej mylnego, dość łatwo się ją nabiera dłonią. Zaaplikowana na suchą/zwilżoną lekko skórę ma kopa! Niby delikatna, ale czuć, że jest tam coś co "drapie". Jednak nałożona bezpośrednio na mokre ciało, takie gdzie woda non stop je moczy, nie potrafi się obronić. Zjeżdża ze skóry, nie ma się jak przyczepić. Jest nieporadna. Dlatego metoda na nią by poczuć jej moc to ta pierwsza. Wtedy zachwyca! I działaniem, i wydajnością. Skóra jest gładka, miękka, nawilżona, oczyszczona. Pachnąca! Lubię przeogromnie i wracam do niej regularnie,
    Zalety:
    • zapach!
    • działanie
    peszy
    6 czerwca 2023 o 12:04
    zdecydowanie nie dla mnie
    Produkt dostałam w prezencie i zupełnie nie przypadł mi on do gustu. Po pierwsze lubię konkretne, mocne peelingi, więc peeling myjący zazwyczaj jest dla mnie za lekki, ale dostałam to wypróbowałam. Zapach jest przepiękny, winogronowy, owocowy, słodki. Konsystencja jest zbita, czuć cukier, więc zapowiadało się całkiem dobrze. Efekt jednak mnie nie powalił. Po pierwsze zbita konsystencja nie rozprowadza się dobrze za skórze. Sporo peelingu ląduje pod prysznicem. Nie jest wcale mocny, bo zmieszany z wodą pieni się i traci na mocy. Przyjemna, ładnie pachnąca kąpiel pod prysznicem, ale bez mocnego efektu złuszczającego.
  • 17 kwietnia 2023 o 21:58
    Pięknie pachnie i ma śliczną szatę graficzną
    Zapach tego peelingu jest przepiękny, dominuje winogrono i naprawdę właśnie pchnie, nie jest to sztuczny zapach. I prześliczne opakowanie - LaQ potrafi zachęcić do używania swoich produktów ;) Ma ciekawą konsystencję, jest taki puszysty. Skutecznie oczyszcza skórę. Drobinki peelingujące dobrze wygładzają skórę. Zostawia skórę gładką, miękka i pachnącą :) Muszę jeszcze kiedyś go kupić.