Odżywki do włosów

Joanna Ultra Color System, Odżywka do włosów blond, rozjaśnianych i siwych (nowa wersja)

Joanna Odżywka Do Włosów Siwe Blond Rozjaśniane 200 g

Nasi użytkownicy zostawili 29 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 2 kwietnia 2024 o 22:12
    Niweluje żółte odcienie
    Kilka razy w swoim życiu miałam blond włosy i w tym roku również zaszalałam z koloryzacja jedna teraz na refleksy. Choć nie byłam z nich zachwycona ponieważ żółty kolor dawał o sobie znać, to jednak zakupując odżywkę od Joanny, bardzo pokrywałam w niej nadzieję. Zapach jest przyjemny, jak szampon jednak delikatny. Żółte odcienie zaczynały znikać już po 2-3 nałożeniu na włosy. Zazwyczaj robię to na kilka minut aby efekt był znacznie mocniejszy a włosy mogły pochłaniać większą ilość. Choć miałam suche włosy ta odżywka mocno je nawilżyła i wygładziła, a przy tym sprawiła, że rozczesywanie włosów jest dużo łatwiejsza. Cena to zaledwie około 10 zł więc nie majątek.
    Zalety:
    • Lekki zapach
    • Żółty kolor znika już po kilku myciach
    • Tani
  • 25 stycznia 2024 o 12:35
    Robi to, do czego jest stworzona
    Zużyłam masę drogeryjnych produktów do blondów i bez wątpienia odżywka Joanny to ta, która należy do czołówki. Odżywka zamknięta w srebrnej butelce z metaliczną etykietą. Produkt stworzony do eliminowania żółtawego odcienia z włosów i to właśnie robi. Stosowana zgodnie z instrukcją na opakowaniu nie zrobi krzywdy, więc warto pilnować czasu trzymania i kontrolować czy włosy nie łapią pigmentu zbyt mocno. Co do nawilżenia, obiecywanego przez producenta, bardziej byłabym skłonna stwierdzić, że nie wysusza i nie robi włosom krzywdy i dodatkowo nieco je wygładza. Bardzo dobry produkt w bardzo dobrej cenie.
    Zalety:
    • eliminuje żółty odcień
    • nie wysusza włosów
    • wydajna
    • niska cena
    mm2991
    2 listopada 2023 o 11:20
    Skuteczna jeśli chodzi o działanie
    Odżywka w wygodnym poręcznym opakowaniu. Charakteryzuje się bardzo przyjemnym zapachem oraz dobrą konsystencją - nie leje się przez dłonie. Odżywka łatwo się rozprowadza oraz dobrze spłukuje. Nie plącze włosów, po zastosowaniu łatwiej je rozczesywać. Jeśli chodzi o działanie zdecydowanie widać efekt - kolor ładniejszy bez żółtości. Mała wada nie nawilża . Produkt wydajny i cena regularna niska.
  • 1 kwietnia 2023 o 21:18
    Lubię ją
    Super odżywka, która pomaga mi w neutralizowaniu żółtych odcieni Ładny zapach zachęca do zastosowania Odżywkę tę mieszam z inną . Jestem zadowolona z efektów. Trochę barwią się dłonie przy nakładaniu. Wystarczy umyć zwykłym mydłem i problem znika. Skóra głowy nie jest zafarbowana. Po nałożeniu na włosy produkt zostawiam na kilka minut. Spłukuję, suszę i jest super. Podczas spłukiwania leci oczywiście niebiesko - fioletowa woda z włosów. Dużym plusem jest też to , że nie zostaje osad na wannie :) Dobra odżywka polskiej firmy za niewielkie pieniądze
    Zalety:
    • kolor
  • 26 października 2022 o 10:11
    Dla fanek chłodnego blondu
    Odżywkę polecam mieszać z szamponem lub inną odżywką, bo zwyczajnie można osiągnąć fioletowe pasemka, zwłaszcza na bardzo jasnych włosach + włosy bez dodatkowej odżywki/maski mogą być dosyć szorstkie. Osobiście moja ulubiona, ze względu na dobrą cenę, dostępność i fajny efekt chłodnego blondu, Opakowanie jest wygodne, bez problemu można dozować ilość produktu, a jedna butelka wystarcza na długo.
    • Osiągnięty zamierzony efekt
    Wady:
    • Bez użycia dodatkowego odżywienia odbiera "żywy" wygląd włosów