WIZAŻ logo

6 października 2019 o 23:18
    Pomadka
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Gdzie został kupiony produktInna drogeria
    Jedna z moich ulubionych pomadek. Charakteryzuje się wyjątkową trwałością i pięknym intensywnym kolorem. Usta pozostają gładkie i nawilzone. Bardzo długo utrzymuje się na ustach i nie rozmazuje sie.
    Zalety:
    • trwałość
    • kolor
    • wydajnosc
  • 17 września 2018 o 13:07
    Luksusowa
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w prezencie
    Pomadkę dostałam w prezencie, jestem posiadaczką odcienia Bad Blood ma przepiękny głęboki kolor, bardzo jesienny. Ma świetną konsystencję, aksamitną, pudrową. Usta nie są wysuszone a dodatkowo ma się wrażenie jakby były nawilżone. Pomadka dłuuuugo utrzymuje się na ustach. Jestem z niej bardzo zadowolona!
  • 2 sierpnia 2018 o 10:39
    Jest ok
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktInna drogeria
    Szminkę kupiłam w kolorze Twitch. Nie jest to standardowy kolor w mojej kosmetyczce, ale potrzebowałam czegoś na wieczór panieński, gdzie kolorem przewodnim był wrzos :-) Ogólnie jestem zadowolona z tego kosmetyku, jest dobrze napigmentowany, daje dobre krycie i nie wysusza ust. Moim zdaniem trwałość również jest ok, ja całą imprezę byłam zadowolona. Teraz używam jej sporadycznie ale zastanawiam się nad innymi kolorami z tej serii. Muszę przyznać, że gama kolorystyczna jest olbrzymia :O Ostatecznie daje jej 5 gwiazdek bo naprawdę nie mam się do czego przyczepić.
    Zalety:
    • olbrzymia gama kolorystyczna
    • świetna pigmentacja
    • dobre krycie
    • nie rozmazuje się
    • nie wysusza ust
    • dobra trwałość
    Wady:
    • cena regularna dość wysoka, warto szukać w promocji
  • 12 lipca 2018 o 12:18
    Przepiękna
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Gdzie został kupiony produktInna drogeria
    Bardzo wytrzymała, nadaje ustom piękne satynowe wykończenie. Przepiękne i wytrzymałe opakowanie. Cenowo nie jest najtańsza ale w końcu płaci się za jej jakość. Duża paleta kolorów ja jestem miłośniczką koloru "Bang".
    Zalety:
    • trwałość
    • kolor
    • nie wysusza
    • satynowe wykończenie
    Wady:
    • nie zauważyłam
  • 1 / 5
    6 czerwca 2017 o 23:43
    niewarta swojej ceny
    Kupi ponownieNie
    Od kiedy używasz produktutydzień
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Oceniam Urban Decay Vice Lipstick crush. Kolor intensywny (dla mnie o wiele za), dobrze napigmentowana, nie wymaga kilkakrotnego nakładania, ale konsystencja nieco sucha, bez poślizgu na ustach. Rozumiem, że pomadka matowa, ale dlaczego daje efekt suchych ust? W mojej ocenie ta pomadka też jest mało trwała i już podczas picia kawy jej większość zostaje na filiżance. Hm? Kiepsko, bardzo kiepsko! Pomadka nie jest warta swojej ceny, za 1/4 tej kwoty można kupić o podobnej trwałości szminki, ale nawet wtedy zapewniają większy komfort używania. Za to odczucie wysuszenia ust odejmuję kolejne gwiazdki. Nie polecam!
    Zalety:
    • jedynie estetyczne opakowanie
    Wady:
    • efekt wysuszenia ust, nietrwałość, wygórowana cena za tak niską jakość

szukaj