Pomadki i szminki

Avon Beauty, Lip Stylo Szminka `Usta w kolorze`

Nasi użytkownicy zostawili 56 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 31 grudnia 2024 o 1:10
    Przyjemny produkt
    Mam ją w odcieniu totally twig i jest to kolor z tonami czerwonymi/brązowymi. Polecam dla fanek takich pomadek. Szminka jest bardzo przyjemna tzn. ma satynowe wykończenie, nie wysusza ust i łatwo się ją aplikuje. Mam ją już bardzo długo i dopiero teraz zaczyna się kończyć. Jej wytrzymałość określiłabym jako przeciętną, nie robi szału. Opakowanie bardzo mi odpowiada, jest proste, ale wytrzymałe.
    Zalety:
    • nie wysusza
    • satynowe wykończenie
    • łatwa aplikacja
    Wady:
    • wytrzymałość
  • 11 maja 2024 o 20:53
    Dobra pomadka w niskiej cenie
    Pomadka Ultra Beauty od Avon to dobra pomadka. Ma fajny, nasycony kolor mocno widoczny na ustach. Łatwo się nakłada i nie roluje się przy noszeniu. Nie wysusza ust. Pomadka jest bardzo wydajna i ma bardzo długi termin ważności. Wystarcza naprawdę na długo. Mnie szczególnie do gustu przypadł odcień Cappuccino. Jak większość pomadek nie jest ona odporna na jedzenie i picie, trzeba poprawiać. Przy tradycyjnym noszeniu bez jedzenia i picia trzyma się nieźle. Szkoda, że ma tak mało odcieni. Odkąd odkryłam pomadki odporne na jedzenie już raczej nie kupuję klasycznych, ale miło ją wspominam.
    Zalety:
    • nasycony kolor
    • latwa w aplikacji
    • nie roluje się
    • nie wysusza
    • wydajna
    • długi termin ważności
    Wady:
    • nie jest odporna na jedzenie i picie
    • mało odcieni
  • 10 maja 2024 o 10:37
    Chłodne Cappucino
    Posiadam kilka odcieni tej szminki, a odcień cappuccino jest moim ulubionym. Jest chłodny i delikatny, a zęby wyglądają na bielsze! Trwałość jest bardzo krótka, więc wyraźniejsze odcienie szybko i widocznie się ścierają. Za tę cenę nie można wiele wymagać. Ogólnie szminka jest bardzo przyjemna w noszeniu, widocznie pielęgnuje usta, ale trzeba mieć na uwadze częste poprawki w ciągu dnia.
    Zalety:
    • Cappuccino najlepszy odcień przy, którym zęby wyglądają na bielsze
    • Przyjemny balsam na ustach
  • 27 lutego 2024 o 11:03
    Piękny kolor i ochrona przeciwsłoneczna
    Jeżeli przy doborze szminki zwracasz uwagę nie tylko na kolor, ale także na właściwości pielęgnacyjne, to Ultra Beauty LipStylo może się okazać dla Ciebie strzałem w dziesiątkę. Ja zaopatrzyłam się w odcień "Cappuccino". Jest to delikatny brąz z bardzo interesującym pomarańczowym akcentem, który pięknie ociepla moją bladą buzię i wprost fantastycznie komponuje się z zielonymi oczami. Sztyft wyprofilowany, zgrabny - dlatego panie z wąskimi wargami nie będą miały kłopotów z pomalowaniem ust. Wygląda na to, że pigment jest średni, ale ponieważ wybrałam naturalny i lekki kolor i z bardziej intensywnymi nie miałam do czynienia, to trudno mi ten aspekt rzetelnie ocenić. Kilka gładkich przejazdów wzdłuż ust pokryje je nie pozostawiając żadnych niedomalowań i pustych zakamarków. Jest to szminka o satynowym wykończeniu - czyli taka, którą najbardziej lubię. Lekka, kremowa (a nawet troszeczkę tłustawa...) konsystencja gwarantuje, że każda aplikacja będzie bajecznie przyjemna, a noszenie komfortowe. A gdyby ktoś pytał o trwałość to jest ona raczej przeciętnie-dobra (ale biorąc pod uwagę cenę - bardzo dobra); nie rozmazuje się, a równomiernie wnika w strukturę ust. Nie wiem, jak was, ale mnie ogromnie cieszy fakt, iż Producent pomyślał o ochronie przeciwsłonecznej. Przecież promieniowanie słoneczne jest szkodliwe także dla ust, których nie pokrywamy filtrem! Mając LipStylo ten problem nas nie dotyczy. Zdaję sobie sprawę z tego, że nie jest to żadna spektakularna ochrona, ale i tak lepsze to, niż nic! Naprawdę świetny pomysł! :) Jest to jedna z lepszych szminek, które mam. Wcale nie trzeba wydawać fortuny, by zapewnić swoim ustom kolorystyczną pielęgnację z dodatkową ochroną SPF15. Czy przy tych wszystkich zaletach zdołam znaleźć wadę? Raczej nie. Trwałość mogłaby być odrobinkę lepsza, ale nie ma na co narzekać, naprawdę! Wystarczy wrzucić sztyft do torebki i domalowywać się w razie potrzeby. Jestem przekonana, że w ciągu dnia wystarczą max. trzy poprawki (włączając w to zjedzenie obiadu). Za taką cenę to powiedziałabym, że trwałość jest świetna. No i oczywiście - to Avon... Niecierpliwcy (tacy jak ja) nie przepadają za takimi rozwiązaniami, jak zamawianie kosmetyków z katalogu. Wyboru koloru dokonujemy niestety po omacku (czego też nie lubię) - niestety nie ma możliwości przejechać testerem rączki, by sprawdzić jak kolor prezentuje się w rzeczywistości (zdjęcia katalogowe nigdy nie oddadzą faktycznego koloru). Jestem bardzo zadowolona z mojego "Cappuccino" i na pewno zamówię następne. :) Polecam serdecznie!
  • 2 stycznia 2024 o 21:15
    Bardzo dobra szminka
    Odkryłam niedawno szminkę Avon Ultra Beauty Lip Stylo i jestem zachwycona! Kolorystyka jest niesamowita, bogata i trwała przez wiele godzin. Ten produkt doskonale podkreśla moje usta, nadając im jednocześnie niesamowitą miękkość. Szminka nie wysusza ust, co jest dla mnie kluczowe. Jedną z zalet jest również praktyczny kształt opakowania, który ułatwia precyzyjne nałożenie produktu. Dodatkowo, przyjemny zapach szminki sprawia, że używanie jej staje się prawdziwą przyjemnością. Opakowanie jest poręczne, co sprawia, że mogę nosić ją ze sobą wszędzie. Jedyną, chociaż niewielką wadą, może być cena, ale biorąc pod uwagę jakość produktu, uważam, że warto zainwestować. Szminka Avon Ultra Beauty Lip Stylo to doskonały wybór dla każdej kobiety, ceniącej trwałość, intensywność koloru i komfort noszenia.