My Secret Face'n'body, Bronzing Powder Wypiekany puder brązujący

• 1 października 2019 o 7:03
    Hit za gorsze!
    Kupiłam go zachęcona niską cena. Wiem, ze niska cena rzadko idzie w parze z nienaganna jakością. Zaryzykowałam, bo w razie klapy 12,99 to żadna strata, a mam komu go oddać w razie klapy. Na szczęście sprawdza się u mnie swietnie. Pięknie podkreśla kości policzkowe. * nie robi plam. Dla mnie to największa zaleta, bo uważam, ze albo makijaż wyglada idealnie, albo lepiej dać sobie z nim spokoj. Po co używać czegoś, co wyglada komicznie? Jeśli coś jest beznadziejne, ja tego nie używam „a bo szkoda wyrzucić”. * daje jednolite wykończenie. Pięknie stapia się ze skóra, dzięki czemu wyglada naturalnie * dobrze się rozprowadza. Pracuje różnymi pedzlami, i on współpracuje właściwie z każdym pędzlem. * jest bardzo wydajny- mam go około roku, i naprawdę nie widac żeby coś ubyło * łatwo stopniować krycie- trudno z nim przesadzić. I to duża zaleta, bo każda początkująca, eksperymentująca z konturowaniem dziewczyna może śmiało się na nim uczyć. Łatwo się z nim współpracuje, i naprawdę ciężko zepsuć nim makijaż. * TRWAŁY!! Mam go na twarzy naprawdę do wieczora. Kiedy podkład już dawno się wyciera ( bo popołudniu już nie dbam o jego nienaganny wygląd kiedy jestem w domu ), on trzyma się mur beton na swoim miejscu i jest tam aż do wieczornego demakijażu. W 100% polecam !!!
  • 28 czerwca 2019 o 0:33
    Ideał
    Produkt kupiłam podczas którejś z promocji w Naturze za mniej niż 10 zł. Skusił mnie kolor oraz firma - bardzo lubię produkty MySecret. Zakup był strzałem w 10! Jak dla mnie to idealny bronzer do konturowania. Sprawdzą się przy tak jasnej karnacji jak moja, nie wychodzi ani pomarańczowo, ani za bardzo szaro. Odcień jest pięknie wyważony. Ideał dla bladziochów <3 Dla osób z ciepłym typem urody może nie być już tak idealny. Jest to produkt wypiekany i używając go kilka razy w tygodniu przez około rok zużycie jest nieznaczne. Czy komuś udało się go wykończyć? :D Dlatego też zaznaczam, że więcej go nie kupię, bo pewnie nigdy go nie zużyję ;) Pigmentacja również jest idealna jak na bronzer, nie zrobimy sobie nim krzywdy, ale też nie musimy dokładać 100 razy, żeby było cokolwiek widać. Początkowo bałam się jego satynowego wykończenia, ale niepotrzebnie. Na twarzy wygląda to po prostu zdrowo. Bardzo ładnie wygląda to na przykład w połączeniu z rozświetlaczem na dekolcie. Opakowanie jest wykonane z porządnego, grubego plastiku. Mój egzemplarz po roku nie jest zupełnie porysowany, a zazwyczaj tak się dzieje z innymi plastikowymi opakowaniami. Bardzo polecam ten produkt! :)
    Zalety:
    • Niska cena
    • Dostępność w każdej Naturze
    • Kolor idealny dla jasnej karnacji
    • Wyważona pigmentacja
    • Satynowa formuła
    • Porządne opakowanie
    Wady:
    • Może być za chłodny dla osób o ciepłej karnacji
    Drogeria Natura
  • 24 kwietnia 2019 o 17:14
    Drogeryjny hit!
    Nie mam zbyt wielu hitów z drogerii, ale ten puder wart jest wyróżnienia i nazwania go mianem hitu za grosze. Tym bardziej, że pochodzi z tej ekonomicznej części marek drogeryjnych, a jest naprawdę świetny. Ma idealny kolor do konturowania. Nieco chłodny, ale wygląda bardzo naturalnie, a nie brudno. Naprawdę idealnie trafiony odcień, myślę że będzie pasował większości polskich karnacji. Cudownie spisuje się samodzielnie, ale również z brązerem i/lub różem. Ma satynowe wykończenie, a więc wygląda na twarzy lekko i naturalnie. Jest wypiekany, a więc praktycznie niezużywalny. Nie jestem fanką rozświetlaczy z my secret, ale ten puder to absolutny hit.
  • 11 kwietnia 2019 o 14:27
    Mój hit!
    No normalnie nie wieżę, że znalazłam idealny bronzer :) Wszystkie, albo za bardzo się sypały, były za żółte lub zbyt pomarańczowe, świeciły się zbyt intensywnie albo po prostu nie współgrały z podkładem i pudrem. Ten jest świetny. Dobra pigmentacja, nie trzeba nakładać go dużo dzięki czemu jest na prawdę bardzo wydajny, dobrze się rozprowadza, rozciera i ma naprawdę świetny kolor! Co tu więcej pisać?! Ja go kupuję i polecam innym :)
    Agoocha
    1 marca 2019 o 23:23
    Ciekawy produkt
    Brązer jest wypiekany, w chłodnej tonacji i daje satynowy poblask. Chyba to jedyny brązer drogeryjny w o takim wykończeniu. Używam go od ponad roku i jeszcze praktycznie nie widać śladów zużycia. Jest mega wydajny, świetnie konturuje twarz. W przypadku ciepłej karnacji trzeba jednak uważać z aplikacją, gdyż czasami daje lekko fioletowo - siny poblask. I tak jest to jeden z moich ulubionych brązerów za grosze :)
    Zalety:
    • Wydajność, wykończenie, kolor
    Wady:
    Drogeria Natura