Olejki do twarzy

Biolaven Serum przeciwzmarszczkowe do twarzy i szyi

Sylveco Biolaven Organic Serum Do Twarzy 30 ml

• 31 lipca 2024 o 1:29
    Bardzo treściwe i dość tłuste
    Kiedy myślę ,,serum ", wyobrażam sobie kremowy produkt. To serum mnie kompletnie zaskoczyło. Jest całkowicie olejkowe. Nie jest to moja ulubiona formuła. Olejki wolę nakładać na sam koniec pielęgnacji, na krem. Ten produkt jednak sprawdza mi się do masażu twarzy i w tym celu jest doskonały. Daje dobry poślizg, odżywia, pielęgnuje. Do pielęgnacji dekoltu i biustu tez super. Zapach przepiękny jak w całej serii Biolaven. Skład bardzo odżywczy i naturalny. Zmiękcza, wygładza i odżywia. Ogólnie super, szczególnie dla fanek cięższych formuł. Świetne szklane opakowanie ze szklaną również pipetą.
    Zalety:
    • cudnie pachnie
    • sprawdza się do masażu twarzy
    • ma bardzo odżywczy skład
    • zmiękcza, wygładza
    Wady:
    • jest w postaci olejku, nie do każdego kremu przez to mi.pasuje
    limba21
    22 kwietnia 2024 o 16:34
    Cudowny
    To moje odkrycie. Idealne serum, które rzeczywiście działa, gdy regularnie się go stosuje. Jestem 35+ więc już od kosmetyków wymagam więcej i tu nie zawiodłam się na producencie. Przede wszystkim choć serum jest w formie oleju, to ma konsystencję lekką, szybko się wchłania, nie tworzy tłustej warstwy tylko delikatny film. Pachnie obłędnie lawendą i to taką prawdziwą nie sztuczną. Działanie zauważyłam już po około tygodnia stosowania, cera jest jędrniejsza, gładsza i bardziej promienna. Pipetka pozwala odmierzać dowolną ilość. Serum jest bardzo wydajne, zamknięte w uroczym szklanym słoiczku. Za tą cenę rewelacja.
    Zalety:
    • działanie
  • 20 kwietnia 2023 o 10:34
    Dla miłośników lawendy
    Serum stosuję na noc, bo na dzień nie do końca się nadaje, długo się wchłania. Jako produkt na noc to super opcja, bo zapach lawendy działa na mnie relaksująco <3 Fajny naturalny skład, spoko pipeta (chociaż pierdzące dźwięki trochę mnie denerwują :D), na pewno bardzo wydajny, bo kilka kropel wystarczy aby rozprowadzić na twarzy, szyi i dekolcie.
    Zalety:
    • zapach, naturalny skład
    Wady:
    • długo się wchłania, nie nadaje się pod makijaż
  • 22 marca 2023 o 22:44
    Przyjemne stosowanie
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Od razu zaznaczę, że używałam tego serum na skórę szyi i dekoltu - nie przepadam za używaniem serów olejkowych do twarzy. Na skórze szyi i dekoltu jednak takie produktu bardzo dobrze mi się sprawdzają i serum od Biolaven również oceniam pozytywnie. Ma piękny, bardzo intensywny zapach olejku lawendowego; w konsystencji jest po prostu tłuste, olejowe, nie zbyt ciężkie. Nie wchłania się w 100%, zostawia warstwę na skórze. W składzie ma olej sojowy, olej arganowy, olej z pestek winogron , skwalan, wit. E, olejek lawendowy i składniki zapachowe - skład jest więc krótki, prosty. Serum ujędrnia skórę i wspomaga zachowanie odpowiedniego jej nawilżenia. Bardzo przyjemnie mi się je stosowało.
    Zalety:
    • Ujędrnia skórę
    • Wspomaga utrzymanie odpowiedniego nawilżenia skóry
    • Skład
    Wady:
    • Jest tłuste - ale ja po prostu nie jestem fanką serów olejowych :)
  • 13 marca 2022 o 16:06
    Świetne serum
    Serum otrzymałam w prezencie od bliskich i jestem nim zachwycona. Jest to serum o bogatej, oleistej formule. Mimo tego wchłania się bardzo dobrze i jest doskonałe do pielęgnacji na noc, pod ulubiony krem. Serum delikatnie ujędrnia skórę. Do tego i pielęgnuje, i nadaje miękkości, i odżywia skórę. Ma dobrą cenę regularną. Opakowanie szklane, z wygodną pipetą. Ładnie prezentuje się w łazience. Polubiliśmy się i kupię na pewno drugie opakowanie. Na plus też wydajność serum. Nie znalazłam żadnych minusów. Warto.
    Zalety:
    • Opakowanie, cena, działanie