Balsamy do ust

Decubal Basic Lips & Dry Spots Balm Odżywczy i zmiękczający balsam do ust i miejscowo wysuszonej skóry 99%

• 9 marca 2025 o 7:36
    Weteran na rynku kosmetyków a nic nie stracił na swojej świetności
    Balsam jest dostępny na rynku kosmetycznym od wielu lat co wiele mówi o jego zaletach. Mnie polecono go w aptece pewnej zimy,kiedy to zachorowałam na grypę, a moje usta i skóra nad nimi były doslownie zmaltretowane. Balsam bardzo mi wtedy pomógł i od tego czasu używam go dość często. Niesamowicie wygładza on usta i szybko naprawia wysuszoną skórę. W składzie balsamu znajduje się lanolina i olejek rycynowy. Lanolina znana jest z tego, że nie tylko natłuszcza skórę, ale przede wszystkim przyspiesza jej regenerację i gojenie się ran. Olejek rycynowy ma silne właściwości regenerujące i nawilżające skórę. Tworzy naturalną barierę ochronną dla skóry ust. Balsam ma konsystencję zbitej wazeliny, którą wyciska się z tubki w bardzo małych ilościach ponieważ przy aplikacji od razu zmienia konsystencję i sunie po ustach. Jest on bardzo wydajny. Nie ma zapachu. Polecam wszystkim ,którzy szukają skutecznego środka do naprawy skóry ust.
    Hiyori
    9 października 2016 o 13:44
    Świetny
    Bardzo dobry emolientowy krem do ust. Świetnie natłuszcza. Zmiękcza usta, wygładza, chroni przed zajadami, zapobiega pękaniu. Na długo pozostawia warstwę ochronną. Nadaje się do obolałych, piekących ust w stanie zapalnym. Do kupienia w aptekach, nigdzie indziej nie widziałam. Bardzo polecam.

Zobacz także inne Balsamy do ust