Wody perfumowane damskie

Kenzo Summer By Kenzo EDP

Nasi użytkownicy zostawili 35 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

NeskaSX
    17 marca 2019 o 15:55
    Pełne i otulające
    Odkryłam je w zeszłym roku dopiero i kupiłam już jako unikat. Przepiękny! Rzeczywiście zapach uosabia lato - rozgrzaną skórę pachnącą olejkiem. Otulałam się nim przez całą długą zimę kiedy brakowało mi słońca.
    Zalety:
    • Słoneczny zapach, kolor i opakowanie
    Wady:
    • Już niedostępny w regularnej sprzedaży
    • Flakon
    W perfumerii
  • 14 marca 2013 o 9:47
    Mydło "Biały jeleń"
    Proponuję wyszorować się szarym mydłem. Efekt będzie ten sam, a wyjdzie o wiele taniej. A nawiasem mówiąc, higiena osobista to podstawa i szczerze ją polecam.
  • 13 września 2011 o 22:45
    B. zachęcająca próbka, ale odpadłam przy pełnowymiarowym opakowaniu
    Zużyłam tylko próbkę, więc nie może to być "pełna" ocena. Zapach kojarzy mi się z zestawem woda+słońce+olejek do opalania, czyli pozytywnie i zgodnie z zamiarami producenta ;) A tak poważnie, to jest to jeden z nielicznych zapachów, które mogłam stosować w upał. Chociaż nie odświeżał i nie chłodzi, po prostu PASOWAŁ do takiej pogody.Używam tego produktu od: próbka - parę lat temuIlość zużytych opakowań: duża próbka Edit: wygrzebałam przy majówce resztki próbki. I wędruję kupić te perfumy :) Edit 27.08.2012: prawie jednocześnie zostałam obdarowana tymi perfumami i mgiełką Eau D\'Energie Biothermu. No i okazało sie, że mgiełka pasuje mi stuprocentowo (a że jest to mgiełka, to mogę się nią spryskiwać parę razy dziennie), natomiast Summer jest wymagający jak typowe perfumy: po próbie poperfumowania się na noc obudziłam się z bólem głowy. Trzeba więc ostrożnie dawkować. Używam teraz zamiennie, zobaczę, co dalej. Odejmuję gwiazdkę. Po ostatnim poperfumowaniu (w dzień, przed wyjściem, ilość chyba odpowiednia - nie za duża) przyprawił mnie o ból głowy :(
    wha
    8 lipca 2011 o 22:34
    majowo-czerwcowy...
    Na początku się nie polubiliśmy. Zapach wydawał mi się zbyt duszący, zbyt mydlany. Z czasem jednak, a właściwie ze zmianą pory roku na, no właśnie, bliższą lata, woń ukryta w ciekawym flakoniku-liściu (niekoniecznie praktycznym, ale... czy główna cecha perfum to praktyczność? ;) ) przekonała mnie do siebie. Skojarzenia mydlane wciąż mam, ale z czasem na mojej skórze rozwija się głównie nuta migdałowa, lekko przyprawiona kwiatami. Ten zapach sprawia, że czuję się dziewczęco, beztrosko. Jest bardzo, bardzo trwały, ale rozwija się na tyle ciekawie, że nie męczy w ciągu dnia. Mój typ majowo-czerwcowy. Pięknie wprowadza w lato. Polecam sympatyczkom kwiatowych, acz niesztampowych zapachów. Używam tego produktu od: 2010 Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 5 czerwca 2011 o 18:53
    Moje? Tak ale tylko czasami ;)
    Zapach delikatny i uroczy aż do bólu. Niewinny i bardzo słodki...ale nie jest to słodycz owoców czy banalnych kwiatów, momentami mdły (ale tak troszeczkę).Jest tu jednak coś więcej. Zapach troche kojarzy mi się z Dior Dune, ale ten jest bardziej słodki. Dune to typowy klasyk, ten chce go troche zkopiować. Zapach może się nudzić ale tylko gdy używa się go za często. Ja tego problemu nie mam bo kupowanie perfum to już mój zakupoholizm ;) gości więc w szafeczce i spokojnie czeka na swoją kolej... i szczerze to musi sie naczekać bo jest to jednak zapach dla zaawansowanych. To znaczy tyle, że nie umiem go używać często, zwariowałabym. Są jednak dni, że chce nim pachnieć od stóp do głów! Nieziemsko rozija się wtedy na skórze... prześlicznie! Jest bardzo trwały,od rana do wieczora towarzyszy mi i wszytskim na około mnie :) Z tego co się orientuje nie drażni otoczenia (hura!) Pasuje jak ulał do sukieneczki w kwateczki, do białych koronek i letniego spacerku :))) Polecam!

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie