Żele pod prysznic dla mężczyzn

Dove Men+Care, Clean Comfort Żel pod prysznic dla mężczyzn

Dove Men+Care Clean Comfort
notino.pl
Dove Men+Care Clean Comfort Żel pod prysznic 400 ml
Dove Żel pod prysznic Clean Comfort 400 ml

• 15 kwietnia 2024 o 18:52
    męski dove
    Męski żel dość nietypowy i zaskakująco lekki. Micerlna konsystencja zaskoczyła mnie. Bezbarwna i lekka, szybko tworzyła pianę i świetnie sunęła po skórze. Delikatna konsystencja i zapach, mimo że dało się wyczuć męską nutę. Dobrze domywa ciało, więc sprawdza się jako żel. Nie wysusza ciała ani twarzy. Jeśli chodzi o szampon to do długich włosów się nie nadaje. I porzuciłam myśl, że jeszcze kiedykolwiek umyję nim włosy. Ale wybaczam, ponieważ raz że jest płynem dla mężczyzn, a dwa, że to 3w1. Jeśli chodzi o włosy moje szybko się przetłuszczają, a szampon nie odświeżył ich jakoś wybitnie.
  • 27 września 2023 o 22:35
    Dobry produkt dla mężczyzn i nie tylko
    Chlopak kupił sobie zel dove men+cate clean comfort, a że lubię testować to postanowiłam go użyć. Żel ten zamknięty jest w plastikowym opakowaniu, dozownik umieszczony jest od spodu butelki, co wpływa na to że bardzo łatwo go wydobyc z opakowania. Konsystencja jest idealna jak na produkt do mycia ciała. Produkt ten bardzo ładnie pachnie, męsko ale nie jest to zapach przesadzony, dzięki czemu i ja mogłam się nim umyć. Skóra po myciu tym produktem jest wypielęgnowana i nawilżona oraz czysta. Efekt jak najbardziej spełnia moje oczekiwania i oczekiwania mojecmgo mężczyzny.
  • 4 września 2023 o 17:19
    Całkiem ok
    Żel pod prysznic kupiła żona zdecydowanie lubi kupować różne więc dzięki temu mogę próbować innych produktów. Żel na gęstą konsystencję, świetnie pieni oraz bardzo męski przyjemny zapach nie duszący. Żel dobrze oczyszcza. Nie wysusza skóry. Jest wydajny. Opakowanie poręczne.
  • 23 maja 2023 o 12:34
    Sentymentalny i przyjemny
    Zapach tego zelu do mycia poznalam juz kilkanascie lat temu, kiedy to moj partner sie nim myl i jego skora pachniala pieknie podczas kazdego naszego spotkania. Wtedy juz wiedzialam, ze to jest fajny produkt. Teraz, po latach sama sobie go czasami kupuje tak dla zwyczajnej przyjemnosci, bo zel jest naprawde dobry, Opakowanie przyjemne dla oka, zrobione oczywiscie 'na mesko', czyli ciemniejsza butelka. Czasem mam jednak problem z otwieraniem go, ale nie jest to cos, co mocno przeszkadza. Zel ma dosc gesta konsystencje i niebieski kolor. Zapach jest wlasnie dosc taki 'meski' troche swiezy, troche drzewny, czysty. Moj nos go bardzo lubi. Ja uzywam myjki do ciala i wystarczy nalozyc na nia doslownie odrobinke, zeby zel sie mocno pienil, wiec jest to produkt bardzo wydajny. Myje bardzo dobrze, czuc dokladne oczyszczenie skory. A po prysznicu czuc, ze skora nim pachnie troche. Niektore zele nie maja takiej 'funkcji' i skora po myciu juz nie pachnie, a tutaj jednak tak, wiec jak dla mnie to jest plus, bo czuje dodatkowe 'odswiezenie'. Dla mnie jest to bardzo przyjemny kosmetyk i z pewnoscia jeszcze do niego wroce, teraz wlasnie uzywam jedno opakowanie (ale juz uzywalam go wczesniej) i jak zuzyje to, co mam jeszcze w zapasie to znowu go odkupie.
  • 6 sierpnia 2021 o 10:16
    Rewelacja ❤
    Żel pod prysznic Dove jest dla mnie rewelacyjnym żalem. Gęsta konsystencja, piękny męski zapach, świetnie myje ciało. Myjąc się tym żelem umila mi czas. Polecam serdecznie.
    Zalety:
    • Działanie