WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Olejki do włosów

Marion 7 efektów, Olejek w kremie do włosów

Nasi użytkownicy zostawili 14 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 5 maja 2020 o 10:11
    Niedostępny w sklepach
    Kilka lat temu natrafiłam na niego w jednej z drogerii. Duża pojemność za ok 10zł. Jedno opakowanie starczało na baaardzo długo. Pompka bardzo wygodna, a olejek został zużyty do ostatniej kropli. Gęsta, kremowa konsystencja ''otula'' końcówki i sprawia , że stają się wygładzone, miększe, błyszczące, zregenerowane. Odniosłam wrażenie , że zabezpiecza włosy przed uszkodzeniami mechanicznymi w ciągu dnia oraz podczas suszenia . Od 2 lat usilnie go szukam , niestety pojemność ta została najprawdopodobniej wycofana. Marion jednak posiada 50ml buteleczkę z tym cudem dostępną w sprzedaży. Marion, 7 Efektów, Fluid na rozdwojone końcówki włosów z olejkiem arganowym. Jest on mniej wydajny, lecz to co robi z końcówkami wynagradza nam w 100%. Jest drobny i łatwo mieści się torebce. Można użyć go zaraz po umyciu na mokre włosy przed suszeniem , ale także na suche włosy. Uwaga nie przesadzajmy z ilością. Konsystencja jest kremowa więc łatwo obciążyć sobie włosy.
    • działanie
    Wady:
    • wycofany ze sprzedaży
  • 1 grudnia 2018 o 15:50
    Wydajny
    Bardzo fajny produkt w wygodnym opakowaniu z pompką, które ułatwia aplikacje produktu. Olejek świetnie współpracuje z moimi włosami, wygóładza je i sprawia, że łatwiej mi je rozczesać. Dodatkowym plusem jest to, że nie trzeba go spłukiwać i jest w świetnej cenie.
  • 24 października 2018 o 0:40
    Lubię
    Ładnie pachnie, nadaje włosom gładkość. Dobrze się rozczesują, ale możliwe, że to jednak zasługa maski, a nie olejku. Jakiegoś cudownego działania nie ma, ale zawsze warto zadbać jakoś o swoje włosy w dodatkowy sposób
  • 22 maja 2018 o 22:07
    Mocna 4
    Olejku w kremie Marion używam przed suszeniem włosów - nakładam go od połowy włosów aż po same końcówki lekko wilgotnych włosów. Produkt przyzwoicie je dyscyplinuje i wygładza. Po jego zastosowaniu są miękkie, błyszczące i lepiej się układają. Choć nie jest to wybitny i spektakularny produkt, lubię do niego wracać. Ma przyjemną, gęstą konsystencję, ładny zapach, dobrą cenę i jest bardzo wydajny. Ma ode mnie dużą 4 :).
    Zalety:
    • gęsta konsystencja,
    • przyjemny zapach,
    • wygładza, delikatnie nabłyszcza i ujarzmia włosy,
    • duża, wydajna butelka,
    • przystępna cena.
    Wady:
    • bardzo trudno go znaleźć.
  • 10 stycznia 2018 o 13:29
    Lubię go
    Opakowanie Olejek znajduje się w lekkiej, przezroczystej buteleczce z pompką o pojemności 150 ml. Dzięki temu można z łatwością kontrolować stan i zużycie produktu. Etykieta na opakowaniu zawiera wszystkie niezbędne informacje. Nie ma więc konieczności doszukiwania czegoś w internecie. Konsystencja Olejek ma lekką, kremową konsystencję. Nie jest leisty, wręcz przeciwnie zbity i gesty. Poza tym ma bardzo ładny cytrynowy kolor. Dobrze się wchłania. Zapach Zapach olejku bardzo przypadł mi do gustu. Jest delikatny, perfumowany, nie nachalny. Przez jakiś czas utrzymuje się na włosach. Stosowanie Dwie pompki produktu bez problemu starczają na długie włosy. Produkt należy nanieść od ich połowy ewentualnie czubka, ale pamiętając o ominięciu nasady. Olejek można stosować zarówno na wilgotne włosy (przed stylizacją) jak i suche (przy wykończeniu fryzury). Na szczęście nie trzeba go spłukiwać. Działanie Olejek przede wszystkim pomaga w stylizacji włosów. Nadaje im piękny połysk, wygładza je i sprawia, że są miękkie. Delikatnie odżywia je i nawilża. Po jego użyciu włosy dobrze się rozczesują, nie plączą ani nie elektryzują. Poza tym nie są obciążone. Myślę, że przy dłuższym stosowaniu zalet będzie przybywać. Na razie jestem jak najbardziej na tak.
    • Konsystencja
    • Wygładza