Olejki do włosów

Pantene Pro-V, Intensive Repair, Olejek odbudowujący keratynę z witaminą E

Pantene Pro-V Intensive Repair Odbudowujący Olejek 100 ml

Nasi użytkownicy zostawili 102 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 30 października 2024 o 12:05
    Daje radę
    Mam włosy długie, rozjaśnione wymagające intensywnej pielęgnacji by wyglądały zdrowo i by były ujarzmione. Przeważnie moje włosy to siano na końcach, a przetłuszczone u nasady. Olejek Pantene używam zawsze po umyciu włosów gdy już troszeczkę przeschną i delikatnie wmasowuję w końce lekko wygładzając prze to włosy. Dzięki temu zabiegowi włosy się nie puszą, ładnie poddają się stylizacji i co najważniejsze nie są tłuste. Olejek bardzo dobrze się wchłania nie pozostawiając na włosach tłustej warstwy. Ładnie delikatnie pachnie ale nie pozostaje ten zapach na długo. Polecam, produkt warty zakupu.
    Zalety:
    • wydajny
    • spełnia oczekiwania
    Wady:
    AniaBP
    9 maja 2024 o 14:28
    Ułatwia rozczesywanie
    Olejek nie obciąża włosów, za to rewelacyjnie ułatwia ich rozczesywanie. Jest stosunkowo wydajny, do tego łatwo się rozprowadza. Do tego ładnie nabłyszcza włosy. Używam wymiennie z olejkiem Pantene, Pro-V, Keratin Protect Oil.
    Zalety:
    • Ułatwia rozczesywanie długich włosów na mokro.
  • 6 listopada 2023 o 9:14
    Przyzwoity olejek
    Zamknięty został w plastikowej buteleczce z pompką. Opakowanie jak i sam olejek jest w kolorze miodu . Kosmetyk jest oleisty ale jednocześnie lekki w konsystencji . Bardzo ładnie pachnie w czasie aplikacji oraz dłuższy czas utrzymuje się na włosach . Pompka działa bez zarzutów , dają bardzo porządną ilość kosmetyku . Nałożony na wilgotne włosy szybko się wchłonął . Po wyschnięciu końcówki włosów były bardziej ujarzmione i nie powstał efekt puchu . Dzięki olejkowi nie miałam problemu również z ich rozczesanien , nie plątały mi się do kolejnego mycia . Serdecznie mogę go polecić .
    Zalety:
    • Zmiękcza włosy, nie obciąża
    Goya5
    10 listopada 2022 o 8:37
    olejek godny polecenia dla włosów mega zniszczonych
    od wielu lat farbuję włosy na kolor jasny blond i z tego powodu moje włosy puszą się, są zbyt wysuszone, szczególnie końcówki włosów. Do tej pory korzystałam z innego olejka i tez jakoś byłam zadowolona. Niemniej jednak gdy pojawił się omawiany olejek w cenie promocyjnej postanowiłam go wypróbować. Podoba mi się opakowanie, przezroczyste, w ładnym bursztynowym kolorze. Aplikator z wygodną pompką do nakładania olejka jest praktycznym narzędziem. Ten olejek ma lekką formułę, jest bardziej rzadki, ale faktycznie nie obciąża moich włosów. Używam go na mokre włosy, do końcówek i naprawdę jestem z niego zadowolona. Polecam! Jest wydajny, starcza mi na dłużej
    Zalety:
    • opakowanie,
    • przystępna cena
    Wady:
    • jak na razie brak
  • 4 listopada 2022 o 5:53
    Mega fajny produkt
    Olejek jest przede wszystkim bardzo wydajny więc cena rewelacja . Olejek świetnie ujarzmia włosy, wygładzanie i regeneruje. Zdecydowanie część używam go na sucho niż mokra. Nie obciąża włosów pod warunkiem że nie przesadzimy z ilością. Olejek ma Wygodne opakowanie z pompką.