Kremy i mleczka do włosów

L'Oreal Paris Studio Line, Hot Liss Krem wygładzający na gorąco

Nasi użytkownicy zostawili 312 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 14 marca 2025 o 15:50
    Średniaczek
    Strasznie obciąża moje włosy, jest gęsty i sprawia, że moje włosy się plączą i kleją. Nie lubię takich konsystencji i nie polecam. Ogólnie wygodne opakowanie, ładnie wygląda tylko na półce.
  • 7 grudnia 2023 o 22:49
    Bardzo ułatwia prostowanie włosów.
    Krem jest bardzo wydajny, bardzo ułatwia stylizację na gorąco, prostowanie włosów, ładnie pachnie, zapobiega puszeniu się włosów. Włosy wyglądają na zdrowe, są miękkie i delikatne.
  • 7 marca 2023 o 8:45
    Może być
    Już jakiś czas temu go miałam, dość dawno. Wtedy częściej prostowałam włosy. Ja nakładałam go bardzo mało i to wystarczyło. Dlatego uważam produkt za wydajny, bo starczał mi na ponad rok. Na pewno włosy się po nim szybciej i lepiej prostowało.Efekt prostych, gładkich włosów utrzymywał się dłużej, nawet mimo mrzawki na dworze. Podoba mi się jego zapach. Mi nie sklejał zbytnio włosów, bo nakładałam go naprawdę mało. Trzeba uważać z dozowaniem tego typu produktów, żeby włosy nie wyglądały na tłuste.
  • 7 października 2019 o 15:36
    Działa i nie działa
    Z początku całkiem nieźle wygładzał moje włosy, ale niestety po dłuższym czasie moje włosy uznały, że nie robi na nich wrażenia - po prostu przestał działać. Włosy zaczęły być szorstkie i niezbyt miłe. Kiedyś stosowałam go z szamponem również L'Oreala i wtedy dział nieco lepiej, ale też nie na długo. Moim zdaniem dobrze zapobiega puszeniu się i ewentualnie w takim przypadku mogę go polecić.
    Drogeria Natura
  • 1 lipca 2019 o 22:53
    Mieszane uczucia
    Mam mieszane uczucia co do tego produktu. Z jednej strony fajnie bo jeszcze czegoś takiego nie miałam. Włosy sa idealnie wyprostowane i ten efekt utrzymuje się bardzo długo(po zwykłym prostowaniu zaczynają mi się wywijać) nawet do następnego dnia. Fajne jest to że włosy wyglądają wtedy na zdrowe, nie odstają żadne krótsze włoski i sprawiają wrażenie jakby nigdy nie były traktowane wysokimi temperaturami. Muszę przyznać że po zastosowaniu tego kremu są miękkie i delikatne. Jednak z drugiej strony nie jestem do końca pewna czy jest on bezpieczny dla moich włosów. Efekt po wyprostowaniu jest piorunujący ale jak już umyje włosy to wydaje mi się że nie są w najlepszej kondycji. Nigdy nie miałam z tym problemu s teraz zauważyłam rozdwojone końcówki i połamane pasma. Niestety coś za coś ale nie wiem czy nie wolę mieć swoich naturalnych fal niż zniszczonych włosów.

Zobacz także inne Kremy i mleczka do włosów