Wody toaletowe damskie

Versace Red Jeans Woman woda toaletowa 75 ml dla kobiet
VERSACE Red Jeans Woda Toaletowa dla Kobiet 75ml
Versace Red Jeans woda toaletowa 75ml
Versace Red Jeans Woda toaletowa dla kobiet 75 ml

Nasi użytkownicy zostawili 95 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 23 lipca 2024 o 9:31
    Sama słodycz
    Miałam okazję używać perfum Versace Red Jeans przez dłuższy czas i muszę przyznać, że zapach bardzo mi się spodobał. Jest słodki, co nie każdemu może odpowiadać, ale ja właśnie takie nuty zapachowe lubię. Przywodzi na myśl landrynki i ma w sobie coś urokliwego i młodzieńczego. Jeśli chodzi o trwałość, to jest ona średnia, ale do zniesienia. Zapach utrzymuje się na skórze przez kilka godzin, choć mógłby być bardziej trwały. Opakowanie jest dość oryginalne - metalowa puszka z ciekawym nadrukiem oraz kiczowata, ale urocza buteleczka. Choć nie każdemu może się to podobać, dla mnie ma to swój urok.
    Zalety:
    • Ciekawy, słodki zapach, który lubię
    • Urokliwe opakowanie, które przyciąga uwagę
    • Cena jest przystępna
    Wady:
    • Średnia trwałość zapachu, mogłaby być lepsza
    Adixus
    15 lutego 2023 o 0:12
    Rewelacja
    Te perfumy albo się kocha albo nienawidzi, ja je kocham, uwielbiam ich zapach niby są kwiatowo cytrusowe ale jest w nich jakaś słodycz która właśnie lubie. Są to perfumy bardzo mocne i trwałe więc należy bardzo ostrożnie ich używać wystarczy bardzo niewielka ilość co czyni je bardzo wydajnymi. Miałam kilka sytuacji, że zostałam zaczepiona przez obce mi osoby, które pytały co to za śliczny zapach. Cena też nie jest duża a często są w promocji w Rossmanie. Jedyny mały minus to flakon.
    Zalety:
    Wady:
    • Flakon
    W perfumerii
  • 23 października 2022 o 18:44
    Jeśli chcesz pachnieć jak cukiereczek
    Niedawno kupiłam swoją drugą fiolkę tych perfum. Mam do nich ogromny sentyment ponieważ były to moje pierwsze perfumy. Zapach jest słodki, dość kwiatowy, intensywny. Jeśli chodzi o perfumy to bardzo indywidualne podejście ja nie mogłabym używać go codziennie ale od czasu do czasu kiedy chce zapachnieć jak cukiereczek ;) Dla mnie jak najbardziej nadaje się na rano i na wieczór. Butelka jest piękna, miło się ich używa. Kupiłam w Rossman gdzie często jest promocja na ten zapach.
    Zalety:
    • Intensywny zapach
    • Piękna butelka
    • Zero zapachy alkoholu
    Wady:
    • Brak wad
    W perfumerii
  • 14 marca 2022 o 15:29
    Słodki łobuz
    Red Jeans to słodka wariacja na temat landrynek. Zapach jest trwały, świeży, młodzieżowy, wibrujący. Bardzo go lubię w roli poprawiacza nastroju, na ładną pogodę. Pachnie czystością. W sensie, gdy użyje go ktoś z moich znajomych, to przebywając z nimi mam wrażenie, że dopiero co wyszli pod prysznica. Tak właśnie kojarzy mi się ten słodziak z Versace. Z takim słodkim aromatem żelu pod prysznic, który trzyma się skóry. Ma bardzo dobrą projekcję przez jakieś 4 godziny, później wije się dość blisko skóry, by opuścić mnie po około 9 godzinach. Opakowania nie będę oceniać, nie w moim guście, ale kryje naprawdę fajną propozycję dla uśmiechniętych kobitek.
  • 2 października 2021 o 0:04
    Raczej nie...
    Zapach bardzo nieoczywisty. Trudny do zdefiniowania. Perfumy są bardzo intensywne . Mają w sobie coś interesującego, aczkolwiek do mnie nie przemawiają. Preferuję inne nuty zapachowe. Zapach idealny na wieczór, ponieważ jest mocny i wyrazisty. Uwagę przyciąga ładny flakon. Ponownie nie zdecydowałabym się na zakup tego produktu.