Podkłady

Lovely Make - Up Brillance Fluid rozświetlający

Nasi użytkownicy zostawili 220 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 12 października 2020 o 15:01
    Kiedyś go uwielbiałam....
    Fluid używałam kilka lat temu j byłam z niego bardzo zadowolona. Niedawno powróciłam do niego i niestety... To już nie to. Bardzo się rozczarowalam. Fluid ma poreczne opakowanie, jednak dość szybko wylewa się, przez co możemy niestety się ubrudzić i wycisnąć za dużo. Sam fluid jest bardzo ciemny, aż za bardzo. Trzeba być nieźle opalonym, aby się nie odznaczał. Strasznie zatyka mi pory. Nie ma dobrego krycia, łatwo się ściera. Używalam go w pracy aby poprawić makijaż przed wyjściem, po powrocie do domu już mało co z niego zostało na dodatek uwypukla on jeszcze niedoskonałości, widać to zwłaszcza na nosie. Niestety już nie jest moim ulubieńcem, ale z sentymentu zasługuje na 3 gwiazdki
    Zalety:
    • tani
    Wady:
    • szybko się wylewa
    • szybko się ściera
    • zatyka pory
    • uwydatnia niedoskonałości
  • 22 marca 2020 o 12:07
    Nie zbyt dobry
    Wyjęłam go przy sortowaniu nie używanych kosmetyków. Fluid kupiłam w promocji za bardzo niską cenę postanowiłam spróbować, choć wiem ,że niestety często jakoś jest adekwatna do ceny. Z racji tego,że było lato byłam ładnie opalona ,więc wzięlam ciemny kolor ,mialam nadzieję,że dzięki drobinką ładnie rozświetli mi cerę. Niestety zaraz po nałożeniu twarz zrobiła się pomarańczowa, nie wyglądałoto naturalnie. Konsystencja lekka, dosyć dobrze się rozprowadzał. Trwałośc słaba , przy dużych temperaturach wszystko ze mnie spływało i się świeciłam bardzo w strefie T. Raczej go więcej nie kupię.
  • 6 grudnia 2019 o 14:21
    Masakra
    Kolory ma okropne. Nie utrzymuje sie dobrze ani dlugo na twarzy. Strasznie podkresla pory. Za to jest bardzo wydajny mimo malego opakowania i cena jest niska.
    • wydajnosc
    • male opakowanie, duzo prodduktu w srodku
    Wady:
    • trwalosc
    • kolory
    • podkresla pory
  • 3 grudnia 2019 o 20:08
    fajny na codzień
    Podkład skusił mnie niską ceną i pozytywnym zdaniem moich koleżanek na jego temat. Produkt odnajdujemy w niewielkiej i lekkiej tubce, przez co jego przechowywanie i przewożenie jest bardzo wygodne. Podkład nakładam zawsze pędzlem. Ładnie się rozprowadza. Jest bardzo wydajny - wystarczy go na prawdę niewiele, by pokryć całą twarz. Ma bardzo przyjemną konsystencję, która nie jest za gęsta, ale też nie jest mocno rzadka. Ma ładny, delikatny zapach, który nie drażni. Podkład ma zdrowe, mokre wykończenie, więc jego przypudrowanie jest konieczne. Ma słabe krycie, ale ładnie wyrównuje koloryt skóry. Produkt jest bardzo lekki, w ciągu dnia nie czuć go na skórze. Szybko się wyświeca i trzeba go pudrować w ciągu dnia. Mimo to, jest dość trwały. Nie zbiera się w załamaniach, ani nie podkreśla suchych skórek. Minusem jest jego ciemnienie. Produkt bardzo tani. Możemy zakupić go z łatwością w sklepach internetowych.
    • łatwość aplikacji
    • wyrównuje koloryt skóry
    • wykończenie
    • lekki na twarzy
    • nie zbiera się, nie podkreśla suchych skórek
    • trwały
    • łatwo dostępny w internecie
    Wady:
    • krycie
    • wyświeca się
    • ciemnieje
  • 1 listopada 2019 o 19:06
    Plastelina
    Ten podkład kojarzy mi się z tym jakbym malowała się plasteliną mimo że jest płynny ale jest jakiś taki mazisty, kupiłam najjaśniejszy odcień i wyglądałam okropnie jak pomarańcz, dla mnie to jest pomyłka, miałam maskę na twarzy jak lubię produkty lovely tak ten skuszona ceną uznam za porażkę, poza tym nie wiem czy ja jestem przeczulona ale zapach tego mnie denerwował strasznie.
    • kolor
    • efekt maski