Podkłady

bareMinerals BarePro, Performance Wear Liquid Foundation SPF 20 Płynny podkład

Nasi użytkownicy zostawili 40 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 7 grudnia 2024 o 11:48
    Pełne krycie niedoskonałości.
    Ten podkład oferuje średnie do pełnego krycia, które można łatwo budować, zapewniając efekt nieskazitelnej skóry bez uczucia ciężkości. Formuła jest lekka, płynna, a jednocześnie niezwykle trwała – utrzymuje się na skórze przez cały dzień, nawet w trudnych warunkach. Dzięki zawartości SPF 20, podkład zapewnia dodatkową ochronę przeciwsłoneczną, co jest niewątpliwym atutem w codziennej pielęgnacji. BarePro świetnie sprawdza się na suchej skórze. Nie podkreśla suchych skórek, a jednocześnie dobrze matuje strefę T, zachowując naturalny blask. W składzie znajdziemy minerały i składniki pielęgnacyjne, które mają pozytywny wpływ na kondycję skóry. Podkład dostępny jest w szerokiej gamie kolorystycznej, co pozwala znaleźć idealny odcień dla każdej karnacji. Aplikacja jest prosta – najlepiej używać do tego pędzla lub gąbeczki, aby uzyskać równomierne pokrycie.
    !Sylwia
    1 sierpnia 2024 o 16:42
    NIestety sie nie sprawdzil
    Podklad przeciętny i nie wart swojej ceny, jest plynny i bardzo szybko zastyga podczas aplikacji, wchlania sie do matu, słabo kryje, mimo to na twarzy jest widoczny. Skorzystałam z doboru koloru na stronie jednej z drogerii internetowej - kolor zostal dopasowany na podstawie wskazanego odcienia podkladu innej firmy. Niestety okazal sie za jasny. Generalnie napewno nie kupię ponownie.
    Zalety:
    Wady:
    • jak wyzej
  • 6 kwietnia 2024 o 13:32
    Czy ten podkład został wycofany???
    Nigdzie nie można go dostać w przyzwoitym odcieniu (03, 07). Znacie może jakieś zamiennik- który stawiacie na równi z tym podkładem? Dlaczego jak cos jest dobre to zaraz wycofują.. masakra
    Zalety:
    • Nie ma lepszego jak dla mnie- póki co
  • 10 sierpnia 2023 o 11:41
    Dobry
    Trwały. Świetnie się rozprowadza. Konsystencja płynna. Zdaję się że Bardzo wydajny. Bardzo ładnie utrzymuje się na twarzy. Nie iwem czy kupię sama bo dostałam w prezencie a cena jest wyoska. I to jest minus
  • 19 kwietnia 2023 o 12:12
    Podkład nie współpracuje - za ciężki, nie kryje warstwowo
    Posiadam odcień podkładu 05 Sateen przeznaczony do cery jasnej, neutralnej bądź z chłodnymi tonami. Z pewnością dużym plusem jest duża i zadziwiająco trafna gama kolorystyczna dla każdego typu urody. Zakupiłam podkład ze względu na ochronę SPF 20 i obietnice długo utrzymującego się krycia co przy mojej naczynkowej cerze jest niezmiernie istotne. Formuła podkładu jest bez olejów, parabenów i sztucznych substancji zapachowych. Linie kosmetyczną Bare Minerals znam już trochę i liczyłam także na pielęgnacyjny aspekt podkładu - niestety bardzo się zawiodłam. Minusy: - krycie jest bardzo średnie, nakładałam podkład pędzlem, gąbeczką i palcami - niestety nie zakrywa moich lekkich zaczerwienień na policzkach i nosie - nie można go nadbudować, bo się nieładnie ciastkuje - szczególnie na nosie - efekt podobny jak w przypaku sypkich minerałów, gdy nałożymy ich zbyt wiele - podkład jest bardzo ciężki - nie nadaję się do codziennego stosowania! Przynajmniej u skór wrażliwych - daje uczucie suchości na twarzy - tak jak po piaskowaniu zębów :) dzieję się ta heca za każdym podejściem choć mam odpowiednio nawilżoną i zadbaną cerę - zapycha - trwałość pozostawia wiele do życzenia - wchodzi w linie zmarszczek nosowo-wargowych - nie współpracuje z kremem poiadającym filtry Plusy: +/- ładnie (miejscami) stapia się ze skórą dając naturalny efekt + zawarte w podkładzie minerały odbijają światło + formuła jest bez olejów, parabenów i sztucznych substancji zapachowych + estetyczne i solidne szklane opakowanie z pompką Tyle wynika z moich obserwacji, może dla kogoś to dobry podkład ale osobiście odradzałabym go cerą wrażliwym, bardzo suchym oraz naczynkowym