Wody toaletowe damskie

Guerlain Aqua Allegoria Orange Magnifica EDT

• 17 czerwca 2014 o 9:16
    Pomarańczowe mydło pełne sztuczności
    Wydawało mi się, że gdy zapach był dostępny, tak mi się podobał, był pomarańczowy, naturalny, energetyzujący i na tej podstawie tych nikłych wspomnień długi czas po wycofaniu tej AA, pomimo negatywnych opinii, zamówiłam i rozczarowanie totalne Mydło z cieniem pomarańczy, ale to mydło jest okropne, a lubię mydlane zapachy, więc to niesamowita trauma, skoro pomimo tego zamiłowania, mam takie odczucia Używam tego produktu od: jakiś czas temu zamówiony flakonik Ilość zużytych opakowań: był flakonik, posłałam w świat
  • 10 października 2011 o 17:44
    Masakra pseudo-pomarańczowa
    Ło matko i córko! Rzadko zdarza mi się mówić że perfumy śmierdzą, bo wiadomo, każdy zapach inaczej współgrą ze skórą nosiciela, różne są gusta i guściki itd itp... Ale jeden psik Orange Magnifica wywołał u mnie odruch wymiotny. Tak, moim zdaniem te perfumy śmierdzą. Zepsutą pomarańczą, detergentem i jeszcze kilkoma rzeczami, który może nie będę wymieniać. Tragedia, nie mogę uwierzyć, że Guerlain coś takiego wypuścił. Jestem w szoku, idę szorować nadgarstek... Używam tego produktu od: testy Ilość zużytych opakowań: Dzięki Bogu mam tylko samplerek
  • 23 lipca 2011 o 18:35
    Piekny flakon i na tym koniec
    Dostałam te perfumy. Kojarzą mi się ze śmierdzącą starszą panią. Boli mnie od nich głowa. Ja tu nawet nie czuję pomarańczy. Właściwie nie wiem co czuję - pachną trochę jak naftalina... Używam tego produktu od: tylko kilka psiknięć Ilość zużytych opakowań: nie użyję nawet jednego
  • 28 listopada 2008 o 13:37
    Pomarańczowa elegancja
    Powiem szczerze, że dziwie sie tym skrajnie negatywnym opinion, ale dla mnie - no problem, bo to zapach z kategorii "dla kobiet dojrzałych" więc nie bede sie za bardzo wczuwała, jestem na to za młoda, może za x lat się nad nim popastwie:) Dziwie sie również nazwaniu tego zapachu "slodziakiem". Gdzież jest ten cukier, gdzie wanilia? Zapach jest cierpki, gorzkawo - kwaśny, ale w życiu nie słodki. Wg mnie fajny, dystygnowany zapach na wieczór, dla świadomych swojej klasy kobietek po 40, 50...i wzwyż. Początek, to dopiero co starta skórka pomarańczowa, świeżutka i intensywna, później jest puder z goryczką, ja wyczuwam też tytoń. Flakon...nie za bardzo, ale wnętrza bym nie skreślała - mi ten zapach na początku sie nie podobał, ale teraz zaczynam sie do niego przekonywać, gdyś jest bardzo "jakiś". Używam tego produktu od: ... Ilość zużytych opakowań: testy z flakonu babci :)
  • 27 czerwca 2008 o 23:36
    Ujdzie
    Wcale nie jest taki zły, jak wy tutaj go opisujecie, ale fajny tez nie:D. Odrazu po psikniecu czuc pomarancze takie dosyc soczyste, przyjemne i tez nie zbyt słodkie. Na samym koncu probuja sie przebic inne skladniki, ale z marnym skutkiem, bo zapach cichnie i prawie juz go nie czuc. Nic wiecej juz sie o nim nie da napisac, jak dla mnie to zapach nie dla wymagajacych osob, a ja do nich niestety nie naleze. Używam tego produktu od:testy Ilość zużytych opakowań:0