Pudry do twarzy

Wibo Rice Powder Total Matt Effect Matująco-utrwalający puder ryżowy do każdego typu cery

WIBO Rice Powder Sypki Puder Ryżowy 5,5g 0754
WIBO Rice Powder Sypki Puder Ryżowy 5,5g

Nasi użytkownicy zostawili 396 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 26 lutego 2025 o 18:54
    Puder wibo rice
    dobry, matujący puder. super na codzień, do torebki, do poprawek w ciągu dnia. nie wysusza, nie wyświeca się, matowi na więcej niż kilka godzin, nie robi efektu maski, wygląda naturalnie. niekoniecznie sprawdzi się na większe wyjścia i do zdjęć, bo potrafi czasem wybielić na zdjęciu twarz. zużyłam już dwa opakowania i na pewno wrócę ponownie!
  • 22 lutego 2025 o 16:51
    Super.
    Przeznaczony do każdego typu cery (myślę, że sprawdzi się przy każdej cerze, choć nie wiem jak z suchą). Matuje i utrwala makijaż na długo. Nie bieli twarzy (może bielić podczas bakingu ale to kwestia dokładnego wklepania bądź omiatania nadmiaru) i nie zapycha. Po zastosowaniu skóra jest aksamitna w dotyku. Współpracuje z różnymi podkładami. Opakowanie-plastikowe, skromne, ładne, nawet po zdenkowaniu wygląda dobrze. Gdy produkt się kończy, bez problemu można zużyć go do końca, podważając i wyciągając sitko. Puder jest wydajny i łatwo dostępny. Na twarzy prezentuje się ładnie, choć u mnie czasem daje efekt wysuszonej skóry pod oczami (podkreśla załamania) Moim zdaniem to dobry produkt, choć dla mnie ma jedną, dość poważną wadę-nie zawsze wygląda dobrze pod oczami, przez co gdy chcę wyglądać naprawdę dobrze to go nie używam (bo nie wiem czy tym razem będzie prezentował się dobrze, czy też nie). Ten produkt już zakupiłam ponownie, bo mimo wszystko na twarzy wygląda świetnie.
  • 10 lutego 2025 o 10:01
    Jest dobry ale znam lepsze :)
    Puder znajduje się w niewielkim, ale bardzo estetycznym słoiczku. Jedyne czego mi w nim brakuje to blokady przed wysypywaniem się produktu np. plastikowej nakładki pod pokrywką. Produkt jest zmielony dosyć drobno, przy nałożeniu odpowiedniej ilości na twarz nie daje efektu bielenia cery. Dobrze matowi skórę, chociaż efekt nie utrzymuje się bardzo długo, ale mam tendencję do przetłuszczania cery, więc u mnie ciężko utrzymać matowe wykończenie makijażu. Cena jest w porządku, często można go kupić na promocji, chociaż nie jest to najbardziej wydajny puder jaki miałam w swojej kolekcji.
    Zalety:
    • Nie bieli
    • Matowi
    • Cena jest w porządku
    Wady:
    • Nie jest wydajny
    xEmilia
    29 grudnia 2024 o 14:36
    Jeden z ulubionych
    Rice powder to produkt, z którego korzystam od lat. Jest w przystępnej cenie i wystarcza na długo. Po nałożeniu zbyt dużej ilości na raz, może zostawiać białe plamy, lecz przy delikatnym użyciu, jest w porządku. Jest jednym z moich ulubionych i jest zdecydowanie niezastąpiony przy makijażach wieczorowych.
    Zalety:
    • wydajny
    • trwały
    • przyjemna konsystencja
    Wady:
    • czasami robi białe plamy
  • 23 października 2024 o 16:00
    Dobry puder
    Dobry, matujący puder. Dobrze wygląda zarówno na twarzy jak i pod oczami, nie przesusza. Nie bieli skóry i dobrze utrzymuje mat. Bardzo w porządku stosunek jakości do ceny. Opakowanie jest w porządku, nic się z nim nie dzieje, dawkuje odpowiednią ilość pudru i nie rozpyla się on dookoła.
    Zalety:
    • Dobrze matuje
    • Wydajny
    • Nie bieli
    • Utrzymuje mat