Wody perfumowane damskie

JFenzi C`est La Vie EDP

• 4 lipca 2024 o 21:52
    Bliski oryginałowi
    Marka jfenzi zaczęłam się interesować kiedy szukałam tańszego zamiennika innego zapachu. Postanowiłam przetestować kolejną propozycję tej marki i znów się nie zawiodłam. Oryginał znam i choć jest on bardzo popularny to podchodziłam do niego jak do jeża. Po kilku próbkach stwierdziłam, że warto mieć jednak na półce coś w tym stylu. Nie chciałam jednak wydawać znacznej sumy na oryginał. Do rzeczy. Otwarcie mocno syntetyczne i kompletnie odbiegające od oryginału. Jednak po chwili wyłania się nam znany la vie est belle. Nie jest tak przestrzennie i głęboko ale podobieństwa nie można mu odmówić. Jest mocarny projektuje jak szalony i przede wszystkim jest trwały! Wyczuwam tu praliny wanilię, irysa porzeczkę i zdecydowanie paczulę. To ona nadaje tu mocy. Osobiście uważam tylko na wieczory, randki. Na dzień jest dla mnie za ciężki. Czy polecam? Tak! Nawet bardzo świetny zamiennik.
  • 17 maja 2024 o 18:04
    Wolę niż oryginał
    Otrzymałam w prezencie akurat jak skończyłam kolejna próbkę oryginału, która nie umie na mnie żyć. Heheh dlatego osoba ,która mi podarowała myślała, że ich używam i muszę przyznać że bardzo dobrze zrobiła bo okazało się, że ten zapach ma prawie identyczne nuty ale.lezy na mnie całkowicie inczaje.. pachnie, to przepięknie pachnie ale nie powoduje bólu głowy, nawet jak przesadzę z ilością psikniec. Jestem tak pozytywnie zaskoczona, że butla przywędrowała do przedpokóju gdzie każdego dnia przed każdym wyjściem ja namiętnie używałam... po pewnym czasie zdałam sobie sprawę, że pachnę nim już całą I wszystko moje ubrania. Lapalam siw na tym, że chwytając płaszcz moje wszystkie ubrania intensywnie pachniały...jakby dopiero były spryskane. Bardzo pozytywne zaskoczenie, uważam że większość zapachów, które już macalam i wąchałam są na bardzo wysokim poziomie. Cena jest niska i przystępna na każdą kieszeń, woec mozna się przekonać na własnej skórze....które zapachy podpasują. Największą przewagą nad oryginałem ma jednak całkiem inny ogon, ten zapach jest też słodki, też podobny do oryginLu ale nie powoduje bólu głowy, migreny. Nie meczy dusznością i takim aromatem kwiatów w cukrowej posypce, słodkich aż do obłędu. Tu mamy słodko i podobnie, ale wydźwięk jest inny...ciepły, slodki. Nie czuję żadnej porEcKi i tego kwasku wręcz przeciwnie, uważam że słodycz jest tu pod każdą postacią, ten narkotyczny podron to zapewne lilia lub irys...specyficzny zapach ale każdy wie że może aż przydusić. Jaśmin ma tu moc jak grządka konwalii i do tego wanilia puszysta cukrowa... cieszę się że ten killer nie rozwala mi głowy jak Oryginalna wersja. Słodycz kwiatowa, jasminowa, irysowa...charakterystyczna i nie nadająca się dla.kazdego. moc i potencjał do kopiowania. Brawo
  • 21 kwietnia 2022 o 17:49
    przyjemne powroty
    Co raz powracam do tego zapachu , wanilia jest tutaj bardzo przyjemną nutą ???? słodkie ale nie przeszkadzające , trwałe baaardzo trwałe , bardziej na zimę idealne na randkę ????
    Zalety:
    • trwałość
    • flakon
    • psikacz dobrze działa
    Wady:
    meruru
    28 listopada 2020 o 23:27
    Cudo w butelce
    Te perfumy to petarda. Przepięknie pachną. Są bardzo podobne do perfum La cię est belle. Co najważniejsze to fakt, że są bardzo trwałe, a ubrania pachną nimi kilka dni. Zapach ciągnie się za nami i słyszę tylko pytanka co to za perfumy tak pięknie pachną. Są te jedne z moich ulubionych perfum. No i cena hit!
    Zalety:
    • trwałość
    • ładna butelka
    Wady:
    Jessa97
    26 marca 2019 o 18:52
    Jest ze mną od lat
    Skuszona niską ceną kupiłam go i od raz zakochałam się! Zapach słodki kwiatowy, mocny i bardzo trwały. Pojemność 100ml starcza na długo, nawet używając codziennie. Flakonik solidny z grubego szkła.
    • Pojemność
    • Dostępność
    W perfumerii

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie