Wody perfumowane damskie

E-Glamour.pl
Zadig&Voltaire This Is Her! woda perfumowana 30ml
Zadig&Voltaire This Is Her! woda perfumowana 30ml
Zadig & Voltaire This Is Her

Nasi użytkownicy zostawili 20 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 2 czerwca 2024 o 20:28
    Delikatny
    Jest to subtelny zapach. Słodki ale nie przesłodzony, ciepły. Czuć w nim nutę wanili ale ma też w sobie tę tajemniczość. Moim zdaniem nadaja sie one na codzień bo są eleganckie i nie nachalne. Największym mankamentem jest to że zapach na skórze u mnie utrzymuje sie bardzo krótko. Na ubraniach jest wyczuwalny na drugi dzień.
  • 27 maja 2024 o 22:19
    najlepszy zapach ever!
    Zapach jest otulający, umiarkowanie słodki, a na skórze pojawiają się bardzo ciekawe nuty. Utrzymuje się na ubraniach przez bardzo długi czas, aż do następnego prania. Zapadający w pamięć zapach, który zachwyci innych, dostawałam już milion pytań o tym, jakie perfumy używam. Zdecydowanie mój must have!!!
  • 18 marca 2022 o 19:15
    mleczny unisex
    Zapach, moim zdaniem, sprzeczności. Słodko - słony, mleczno -pieprzny. Mocno wyczuwalna nuta bitej śmietany i drewienek - kaszmirowego i sandałowego. Swoją kremowością, puchatością wanilii i jaśminu trochę przytłacza. Jest trudny do zdefiniowania, ponieważ w moim odczuciu to unisex. Po całkiem przyjemnym, lekko kwaśnym początku następuje dusząca, laktonowa baza, która trwa aż do wyparowania. Perfumy są trwałe i niewielka aplikacja wystarczy, aby przechodzić w nich kilka ładnych godzin. Minus w tym, że ją praktycznie jednostajne, potrafią znudzić. Dotychczas używałam w zimie, w lato zadusiłabym pewnie nimi całe biuro. Flakon nie podoba mi się, setka wygląda topornie.
  • 26 stycznia 2022 o 14:07
    jesienny i mleczny otulacz
    podzielone zdania tutaj są i się nie dziwię, bo tak jak mi się ten zapach podoba tak moja siostra mówi, że jak go czuje to nie może unieść tych perfum. są one jak na swoją mainstreamowość dość niszowe w odbiore, co sprawia że dość nietypowy zapach nie trafi w serca każdej osoby. wanilia jest silna mocą i nie ma co z tym dealować. jest waniliowo, jest słodko, jest drzewnie. ten mleczny zapach jest idealny na okres jesienno-zimowy. cudownie się sprawdza jako właśnie otulacz. trwałość? szaluna! u mnie 10 godzin czuć na pewno. projekcja? równie szaluna co trwałość.
  • 25 stycznia 2022 o 22:22
    A na papierku tak mi się podobał...
    Edit: Po czasie nawet je polubiłam. Musiało minąć trochę czasu. Po prostu od któregoś dnia zaczęły mi nagle pasować. Jednak to prawda, że czasem gust się zmienia. Mimo, że zakup nie w ciemno, to nietrafiony. Chodził za mną tak długo. Prysnęłam go sobie na papierek i wydawał mi się piękny. Jednak jak już zamówiłam w kontakcie z moją skórą, czar prysł. Perfumy są trwałe. Kiedy je noszę, strasznie mnie męczą. Są dni, kiedy mogę ich używać, ale od czasu do czasu tylko. Dobrze, że kupiłam 30ml, a nie więcej. Chyba przeszkadza mi tu bita śmietana połączona z drzewem sandałowym. Tworzy taką mdłą nutę. Zapach jest też na mojej skórze lekko męski. Perfumy są bliskoskórne.
    W perfumerii

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie