Róże do policzków

BeneFit GALifornia Blush Róż do policzków

Nasi użytkownicy zostawili 29 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 15 lipca 2024 o 23:13
    Nie wypadł najlepiej…
    BeneFit GALifornia Blush niestety mnie nie zachwycił. Choć opakowanie jest urocze i zapach przyjemny, sam róż okazał się dla mnie zbyt intensywny i trudny do blendowania. Kolor nie wyglądał naturalnie na mojej skórze, a formuła była zbyt pudrowa, co sprawiało, że aplikacja była nierównomierna. Mimo pozytywnych opinii, dla mnie ten produkt nie spełnił oczekiwań. Są inne róże, które zdecydowanie bardziej odpowiadają moim potrzebom.
  • 1 kwietnia 2024 o 0:36
    Koralowa cera.
    Róż zamknięty w pięknym poręcznym opakowaniu. W środku znajduje się również malutki pędzelek do aplikacji różu. Produkt nie ma minusów. Świetnie wygląda na twarzy, ma piękny kolor z delikatnym błyskiem. Wytrzymuje na twarzy cały dzień i dobrze się rozprowadza. Jego pigmentacja jest mocna, więc nakładam niewielką ilość. Idąc tym tropem wydajność jest bardzo dobra. Wystarcza na długo.
    Zalety:
    • Kolor
    • Dobra pigmentacja
  • 20 listopada 2022 o 13:46
    Marzenie
    Ten róż marzył mi się od dawien dawna. Zakupiłam sesje miniaturową i tu pierwsze rozczarowanie - brak pięknego złotego tłoczenia. No cóż.. trochę przeleżał w szafce ponieważ ciężko było mi ten cukierkowy neon okiełznać:) Jest to produkt dość napigmentowany więc chwila nieuwagi i mamy gorączkę zamiast różu:) Na szczęście nie odpuściłam i zaczęłam go używać prze co moja miłość dobrego produktu odżyła. W chwili obecnej nie chciałabym wersji ze złotym tłoczeniem na wierzchu ???? ah jak to się zmienia u kobiety. Kolor jest wspaniały i wyjątkowy i mogę go polecić teraz z czystym sumieniem!
  • 8 grudnia 2021 o 14:34
    Koralowy błysk
    Róż był dodatkiem do jednego z zestawów Benefit i gdyby nie to sama raczej bym się nie skusiła a szkoda, bo to naprawdę fajny kosmetyk do policzków. Róż zamknięty w ładnym i dobrze wykonanym opakowaniu co dla tej marki kosmetycznej całkiem typowe. Osobiście bardzo mi się podoba a dodatkowo do różu w pudełeczku umieszczony jest również mały pędzelek, który przyznam szczerze niekiedy lubię użyć. Po otwarciu można poczuć ładny, przyjemny zapach produktu co w żadnym wypadku nie jest złe. Róż posiada ładny koralowy odcień z lekkim błyskiem. Efekt jak dla mnie super! Na początku nie ukrywam, że nie była przekonana do takiego połączenia ale zaaplikowany na skórze daje ładny efekt. Z różem jak dla mnie jest ciężko przedobrzyć, bynajmniej nigdy mi się to nie zdarzyło a mistrzynią makijażu to nie jestem.
    Zalety:
    • odcień różu z lekkim błyskiem
    • załączony pędzelek
    • lusterko
    Olseen0
    4 listopada 2021 o 15:11
    Super
    Świetny róż, który zakupiłam stosunkowo niedawno. Piękny odcień, wygodne opakowanie z lusterkiem oraz pędzelkiem. Nieduże opakowanie, które można mieć ze sobą cały czas. Super.