Róże do policzków

NYX Professional Makeup Buttermelt Blush Róż do policzków

notino.pl
NYX PROFESSIONAL MAKEUP BUTTERMELT RÓŻ DO POLICZKÓW W KOMPAKCIE 12 ALL THE BUTTA 5G
E-Glamour.pl
NYX Professional Makeup Buttermelt Blush
NYX Professional Makeup Buttermelt Blush Róż do Policzków 04 U Know Butter

Nasi użytkownicy zostawili 169 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 2 kwietnia 2025 o 19:15
    Perełeczka
    Świetny róż do policzków, pigment, jakość no cudo! Posiadam kolor 11 czyli butta than before. Bardzo mocno napigmentowany produkt, więc trzeba uważać żeby nie zrobić sobie krzywdy. Świetnie się blenduje. Bardzo przyjemny nazwałabym wręcz "profesjonalny zapach". Porządne i estetyczne opakowanie, ale niestety trafiłam na egzemplarz, który był bardzo mocno zamknięty przez co się trochę siłowałam i wsadziłam paznokcia w produkt, ale mówi się trudno :) Mój jeden z faworytów i chętnie skuszę się na więcej.
    • pigment
  • 31 marca 2025 o 23:10
    Przepiękny róż
    Ja mam go w kolorze 02. Ma piękny cukierkowy kolor z delikatnie jasną poświatą. Łatwo się nim pracuje. Nie robi plam. Można nim pięknie budować krycie.
    Zalety:
    • Lubię jego kolor, pasuje kazdemu
    Wady:
    • Brak lusterka
  • 11 marca 2025 o 11:32
    Perełka w przystępnej cenie!
    Na co dzień sięgam po róże z wyższej półki, bo zależy mi na jakości, trwałości i pięknym wykończeniu. Do NYX Buttermelt Blush podeszłam z ciekawością, ale i lekkim sceptycyzmem – a tu ogromne zaskoczenie! Ten róż naprawdę dorównuje droższym markom i już wiem, że raz na jakiś czas będę po niego sięgać z przyjemnością. ✅ Przepiękna, masełkowa formuła Już przy pierwszym dotknięciu widać, że formuła jest wyjątkowa – aksamitna, lekko kremowa, ale jednocześnie niezwykle lekka. Świetnie wtapia się w skórę, nie zostawia plam i daje naturalny, zdrowy rumieniec. ✅ Idealna pigmentacja Nie jest ani za mocny, ani za słaby – można budować intensywność, więc nadaje się zarówno do subtelnego podkreślenia policzków, jak i do bardziej wyrazistego makijażu. ✅ Długotrwały efekt Bałam się, że w ciągu dnia zniknie z twarzy, ale trzyma się świetnie! Nawet po kilku godzinach wygląda świeżo i nie ściera się nierównomiernie, co często zdarza się w tańszych produktach. ✅ Piękne odcienie Kolory są naprawdę dopracowane – naturalne, dziewczęce i pasujące do różnych karnacji. Bez problemu można znaleźć coś zarówno na co dzień, jak i na wieczorne wyjścia. Podsumowanie: NYX naprawdę mnie zaskoczył! Ten róż spokojnie może konkurować z produktami high-end, a za jego cenę to wręcz hit. Choć nadal będę wierna moim ulubieńcom z wyższej półki, to wiem, że Buttermelt Blush zostanie w mojej kosmetyczce i od czasu do czasu będę po niego sięgać z przyjemnością.
  • 7 marca 2025 o 23:56
    Lekki przyjemny
    Róż do policzków bardzo ładnie się wtapia w cerę , ma dość intensywnie napigmentowany odcień , wystarcza na długo , jest trwały przez cały dzień. Jest jest trochę wysoka. Ogólnie jest wydajny . Super . Na codzien do pracy jest jak najbardziej na tak.
    Zalety:
    • Ładnie się wtapia
  • 24 lutego 2025 o 18:13
    Hit od Nyx
    Dostałam ten róż w prezencie. Mam go w kolorze Getting Butta. Konsystencja dosłownie jak masełko. Piękne tłoczenie. Mój kolor posiada drobinkę co sprawia, że jest od delikatnie rozświetlający. Lubię taki efekt. Opakowanie wykonane z porządnego plastiku. Odporny na upadki, tyle co on mi z rąk wyleciał i nic mu się nie stało. Trzeba bardzo uważać z pigmentem bo można sobie kuku narobić. Na duży plus, że ładnie się rozciera. Mnie nigdy nie udało się narobić plam. Jest jednym z moich faworytów jeśli chodzi o róże.
    Zalety:
    • Mocny pigment
    • Wydajny
    • Piękny kolor