Wazelina do ust

Editt Cosmetics Wazelina kosmetyczna

• 23 kwietnia 2024 o 19:16
    Ratunek dla suchych ust
    Wazelinę kupiłam z polecenia na suche i popękane usta i ten produkt mnie zachwycił. Wazelina pomogła i nawilżyła usta. Jest super również na suche ręce czy łokcie. Wazelina jest w różnych wersjach zapachowych oraz naturalna. Używałam kilku i najlepsza moi zdaniem jest naturalna, jest bez żadnych ulepszaczy i zapachów, ale polecam również tą resztę np. malinową. Polecam serdecznie.
  • 26 marca 2024 o 5:54
    Ratunek dla suchych ust
    Bardzo fajny produkt który jest tani nawilża usta błyskawicznie może być stosowany również na skórę łokci. Jednym minusy to brak aplikatora co jest trochę mało higieniczne. Ale dla osobistego użytku jak najbardziej się nadaje
  • 10 września 2019 o 15:11
    Średniak
    Kupiłam ją za jakieś grosze w markecie. Bodajże za 1.50 zł . Wybrałam zapach malinoowy- chemiczny, niezbyt przyjemny. Niewiele wspólnego ma z malinami. Używam jej tylko do ust. Zapewne właściwości ochronne będzie mieć na zimę bo faktycznie jest tłusta i mocno trzyma się ust. Ale niestety właściwości regenerujących nie zauważyłam wcale a zużyłam już całe opakowanie. Idealnie się sprawdziła jako ochrona ust przed słońcem bo moje usta na słońcu bardzo pękają i tego dzięki niej udało mi się uniknąć. Konsystencja taka jak każda wazelina. Wygodne, małe, poręczne pudełeczko plastikowe. Myślę że kiedyś się skusze zimą na jakąś wersje bezzapachową. Jest wydajna.
    Zalety:
    • działanie ochronne
    Wady:
    • brak właściwości regenerujących