Wazelina do ust

Farmina Wazelina biała 20g

AnetaMJ
    31 stycznia 2024 o 21:21
    Moja ulubiona wazelina
    Lubię tę walizę za jej skuteczność i opakowanie. Wyciskam z tubki ilość jaką potrzebuję i zakręcam. Nie lubię wazelin w słoiczkach w których trzeba wygrzebywać produkt. Wazelina jest moim niezbędnikiem w zimowym okresie. Na noc przed spaniem nakładam grubą warstwę na usta i rano budzę się z gładkimi ustami, bez popękan i odstających skórek. Produkt jest przyjemny w użyciu, wydajny i tani. Ma przyjemną konsystencję w porównaniu do wazelin ze słoiczka jest rzadsza, dzięki temu aplikacjs jest łatwiejsza.
    Zalety:
    • Opkowanie
    • Aplikacja
    • Skuteczność
    • Nie podrażnia
  • 27 października 2023 o 12:12
    Sam produkt jest ok, ale opakowanie zdecydowanie na nie!
    Wazelinę kupiłam w aptece za jakieś grosze. Wzięłam pierwszą lepszą, taką jak dała mi farmaceutka. Wazelina to dla mnie uniwersalny produkt, stosuję ją jednak głównie na usta, bo niestety te często mi pękają i są suche. Jeśli chodzi o działanie tego produktu w tym wypadku to sprawdza się w porządku i sprawia, że usta wracają do normalności, rany szybciej się goją, a suche skórki znikają. Jeśli chodzi natomiast o opakowanie, to o zgrozo, już wiem, czemu Ziaja pakuje swoją wazelinę w plastikowy odkręcany pojemniczek. Nie dość, że ciężko wycisnąć produkt z tubki, bo jest dość zbity (na zdjęciu widać zmaltretowane opakowanie :D), to jeszcze jak już naciśniemy, to produkt sam ucieka z opakowania, co potem powoduje ubabraną tubkę i zakrętkę. Dodatkowo po takim uciskaniu, ta metalowa tubka pęka i produkt ucieka przez te dziury... Produkt sam w sobie jest okej, ale niestety opakowanie powoduje to, że nie sięgnę po niego już ponownie.
    Zalety:
    • dobrze działa na spierzchnięte usta,
    • cena,
    Wady:
    • opakowanie!
  • 3 sierpnia 2022 o 21:05
    Ciekawe opakowanie
    Zawsze wybieram tę konkretnie wazelinę ze względu na odpowiadającą mi konsystencję. Produkt ma porządne opakowanie, można ją nałożyć na usta wprost z tubki, nie trzeba dotykać wazeliny palcem. Sprawdza się super także na wszelkie suche miejsca na ciele. Cena jest niska. Produkt dostępny w aptece. Plus za ciekawe PRL-owskie opakowanie, uwielbiam je.
  • 21 marca 2022 o 10:32
    Zgadza się, to wazelina!
    Nie ma tu wiele do mówienia, wazelina to wazelina. Nadaje się do sluggingu jak innych standardowych czynności z jej użyciem. Jedyna moja uwaga to opakowanie, którego nie lubię. Farba na tubce zaczyna się sypać po jakimś czasie używania i wyciskania produktu i pozostajemy z drobinkami na palcach.
    Zalety:
    • to wazelina
    Wady:
  • 24 września 2020 o 16:42
    Miła, dobra regeneracja
    Bardzo fajna i lekka wazelina. Mega nawilża. Pomaga również w tym, jak usta są popękane, suche. Bardzo dobrze chroni skore, nawilża i łagodzi podrażnienia. Chroni i nie dopuszcza do tworzenia się suchej skory. Zabezpiecza również przed wpływem czynników atmosferycznych. Tubka jest wygodna w użyciu. A cena na prawdę zaskakująca, bo kosztuje dosłownie grosze!