Wazelina do ust

Oriflame Tender Care Blackcurrant Krem uniwersalny z czarną porzeczką (stara wersja)

Stara wersja produktu

• 5 listopada 2022 o 19:51
    Coś nowego
    Znałam już tego typu produkty z Orfilame, więc wiedziałam czego się spodziewać. Usta były nawilżone, nie lepiły się za bardzo, ale ten zapach okazał się dla mnie zbyt drażniący.
    Zalety:
    • wygląd – elegancki
    • efekt – nawilżone usta
    • wydajność – wystarcza na długi czas
    • konsystencja – łatwo się rozprowadza
    • opakowanie – trzeba używać palcami, ale dzięki temu można opakowanie wyrzucić z czystym sumieniem, że produkt się zużyło do końca
    Wady:
    • dostępność – tylko oriflame
    • zapach mnie drażnił, był sztuczny, nie kojarzył się z czarną porzeczką
  • 31 sierpnia 2022 o 23:16
    numer jeden
    Nawilża, odżywia i chroni skórę, pozostawiając ją miękką i gładką. Mimo pojemności jest bardzo wydajny, gdyż konsystencja jest ubita. Ładnie, delikatnie, owocowo pachnie. Doskonały do stosowania nawet na najbardziej suche miejsca skóry - usta, łokcie, skórki przy pazurach czy pięty.
  • 26 kwietnia 2022 o 10:21
    polecam
    ,,Wazelinka'' z oriflame jest bardzo dobra na problem z suchą skórą. Stosuję ją od dwóch lat. Zawsze gdy mam problem z suchymi wargami ust , wazelinka idzie w ruch i od razu pomaga. Córka znów ma problem z suchością kolan i też stosujemy i pomaga. Polecam
    Zalety:
    • skuteczność
  • 21 stycznia 2022 o 16:15
    bardzo dobre nawilzenie
    bardzo lubie te olejki do ust tak jak pisalam w innej opini czesto zmieniam zapachy i kolory bo sa naprawde warte uwagi moje usta wygladaja cudwonie sa nawilzone i pelne blasku najpierw robie peeling ust a pozniej nakladam ten olejek i zadna zima nie jest juz moim ustom straszna :)
    Szeher
    14 grudnia 2021 o 18:32
    Świetny, ale
    Ten balsamik świetnie sprawdza się zimą, gdy usta są spierzchnięte. Niemal natychmiastowo przynosi ulgę i koi. Przepiękny zapach (dla każdego coś dobrego) utrzymuje się i subtelnie o sobie przypomina aż do jego całkowitego wchłonięcia. Stosowałam go także na przesuszone miejsca na skórze dłoni i do skórek przy paznokciach, naprawdę świetnie nawilża. Niewielkie gabaryty pozwalają zabrać go ze sobą wszędzie - zawsze masz go pod ręką, gdy go potrzebujesz. Dodatkowo słoiczki są przepiękne. Minusem, który niestety pozostawia po sobie niesmak jest sposób użycia. Jeśli nie masz na to sposobu to rozprowadzasz go palcem. Jest to bardzo uciążliwe oraz niestety niehigieniczne. Dla chcącego nic trudnego, jednak uważam, że można to było rozwiązać inaczej. Za tę cenę polecam - starcza na bardzo, bardzo długo i świetnie działa.
    Zalety:
    • Nawilżenie
    • Uczucie ukojenia
    • Piękny zapach
    Wady:
    • Sposób używania produktu