Bazy pod cienie

Eveline Cosmetics All Day Ideal Stay, Baza pod cienie 8 w 1

Nasi użytkownicy zostawili 39 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 10 czerwca 2020 o 16:44
    Dobra baza pod cienie
    I jak to wygląda w praktyce? W wypadku tej bazy zgadzam się aż z pięcioma obietnicami producenta, co zaznaczyłam czerwonymi gwiazdkami powyżej. Uważam, że są to jak najbardziej realne obietnice, mające swoje odzwierciedlenie w rzeczywistości, czyli sama powieka, dzięki cielistemu kolorowi bazy jest wyrównana, o czym producent co prawda nie wspomina, ale jest to jedna z rzeczy, na których mi zależało w tym przypadku. Prawdziwe są również obietnice o wzmocnieniu koloru cieni do powiek, przedłużeniu trwałości, o niezbieraniu się ich w załamaniu powiek, o nieblednięciu koloru w ciągu dnia oraz odporności na wilgoć. Co do osypywania to prawda jest taka, że najczęściej delikatnie osypują mi się cienie z błyskiem, ale zawsze da się to naprawić, w każdym razie nie jest to ekstremalne osypywanie, więc może w jakiś sposób to działa. Odnosząc się do obietnic pielęgnacyjnych, to nie wiążę z tym żadnych nadziei, ale nie powiem też, żeby baza mi kiedykolwiek przesuszyła powieki.
    Zalety:
    • wyrównuje powiekę
    • podbija kolor cieni
    • zakrywa żyłki na powiece i inne niedoskonałości
    • sprawia, że cienie mniej się osypują
    • cienie nie wchodzą załamania powieki, nie bledną w ciągu dnia
    • makijaż dobrze się trzyma
    Wady:
    • opakowanie, które musi stać zakrętką do góry, inaczej baza się wylewa z opakowania
  • 3 maja 2020 o 14:29
    Zdecydowanie NIE
    Ja: Mam cerę suchą i odwodnioną. Naczyniową, wrażliwą i skłonną do podrażnień. Oczekiwania: Przedłużenie trwałości cieni. Opakowanie: Niewielka plastikowa tuba, nie widać przez nią zużycia produktu. Pomysł był dobry, dozowanie miało być higieniczne, niestety baza się wylewa. Nie jest to produkt idealny do torebki czy w podróży. Wrażenia: Baza ma beżowy kolor, jest bardzo neutralna. Dość płynną konsystencję, jak dla mnie aż za bardzo. Niestety wylewa się z opakowania. Dobrze się ją i rozprowadza, niestety po paru godzinach się roluje na oku. Nie spełnia swojej podstawowej funkcji. Miałam 3 podejścia do tej bazy, zawsze kończyły się tak samo kiepsko. Nie sięgnę po nią ponownie, a tym bardziej nie kupię kolejnego opakowania.
  • 4 marca 2020 o 14:11
    Multifunkcyjna baza pod cienie.
    Baza znajduje się w małej poręcznej tubce o pojemności 12 ml. Dodatkowo zapakowana jest w kartonik na którym znajdziecie podstawowe informacje na temat produktu.Co do konsystencji to jest ona rzadka i na początku miałam troszkę problemu przez to. Wyciskałam jej po prostu za dużo, ale z czasem doszłam do wprawy. Baza ma naturalny, cielisty, beżowy kolor. Nie ma problemu z rozprowadzeniem bazy na powiece, jednak trzeba uważać, by nie była to zbyt duża ilość.Baza wyrównuje koloryt skóry, kryje drobne naczynka czy zaczerwienia na powiece. Podbija kolor cieni, dobrze je trzyma, ale nie oczekujcie, że będzie to przez 24h tak jak obiecuje producent. Delikatnie nawilża. Nie zauważyłam, by redukowała zmarszczki. Baza nie uczuliła, nie podrażniła.
    Zalety:
    • nawilża,
    • regeneruję,
    • odżywia,
    • ujędrnia i redukuje zmarszczki.
    • Zawiera wyciąg z jedwabiu,
    • wygładza i rozświetla skórę powiek.
    Kopanda
    7 grudnia 2019 o 17:19
    Tragedia.
    Baza tragiczna, plusów nie odnotowałam żadnych. Opakowanie beznadziejne, baza po odkręceniu nakrętki sama sie wylewa. Ciastkuje się na powiekach, pomimo bardzo małej ilości nakładanego produktu. Wcale nie przedłuża trwałości cieni, wręcz odwrotnie - skraca ją.
    Zalety:
    • Brak zalet.
    Wady:
    • opakowanie, z którego baza się sama wylewa
    • skraca trwałość cieni
    • ciastkuje się na powiece
  • 7 września 2019 o 12:32
    Niezbyt
    Baza jest bardzo rzadka. Wręcz wylewa się z tubki. Bardzo utrudnia jej użycie. Od razu otrzymuje się bardzo dużo produktu z którym nie wiadomo co zrobić. Szybko zastyga. Jest trwała. Kolor beżowy stawiający się ze skórą. Lekko rozjaśnia. Niestety z cieniami nie za dobrze sobie radzi. Mnie się źle blendują z nią. Dla jednego cienia i linera ok. https://ladybeatrycze.blogspot.com/
    Zalety:
    • Zastyga
    • Nie tworzy grudek
    • Kolor
    Wady:
    • Słaby do mocniejszego makijażu oka
    • Nie sprawdza się na nocne wyjścia

Zobacz także inne Bazy pod cienie