Wody toaletowe damskie

Diesel Plus Plus Feminine EDT

Diesel Plus Plus Feminine Woman Woda Toaletowa 75 ml

Nasi użytkownicy zostawili 58 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

HonoSa
    7 kwietnia 2021 o 16:14
    Beztroski słodziak bez zbędnej spiny
    Do zapachu Diesla wróciłam po wielu latach przez przypadek, przy okazji składania innego zamówienia w drogerii internetowej. Zapłaciłam za buteleczkę około 45 złotych, ciekawa, jak po latach będzie pachniał ten niezobowiązujący słodziaczek. Pachnie dla mnie dokładnie tak samo: trochę słodko, trochę sztucznie, trochę czysto-niczego więcej po tym zapachu nie oczekiwałam. Zostawiłam go w pracy, żeby czasem mieć coś na odświeżenie i - o dziwo- sporo osób bardzo komplementowało dieslowskie "mleczko". To jest zapach zwyczajny, codzienny, niewyrafinowany,użytkowy. Można się nim prysnąć, wychodząc na spacer czy zakupy. Nie drażni otoczenia, ale też nie czarujmy się- nie doszukujmy się w nim wielkiej perfumiarskiej głębi czy ekstazy perfumiarskiej. Fajny, słodki codzienniak, do którego jeszcze niejeden raz wrócę.
    Zalety:
    • prostota zapachu
    • disagn opakowania
    • sporo trwałość
    Wady:
    • białe opakowanie bardzo się brudzi, zawsze noszę buteleczkę w dodatkowym woreczku
    W perfumerii
  • 8 listopada 2020 o 14:08
    Boa dusiciel...
    Kupiłam go dość dawno temu, zachęcona opisem mleczno-pudrowych nut... Jako, że parę lat temu była bardzo dużą fanką zapachu Kenzo Amour, to stwierdziłam, że to może być coś podobnego. Podobało mi się też opakowanie w kształcie srebrnego kartonu na mleko, w którym były ukryte perfumy. Zapach to jak dla mnie sam puder :D Kiedyś mi się nawet podobał, natomiast z biegiem lat stawał się dla mnie coraz bardziej duszący... Teraz jak go używam to czuję ostrą woń mleka i pudru, taką, że aż nie mogę odetchnąć :D No po prostu mnie dusi... To na pewno złudzenie, ale po użyciu go mam wrażenie, że ktoś obok mnie dmuchnął w pudełeczko z pudrem ryżowym i przez to nie mogę złapać oddechu ;) Nie czuję w nim nic więcej prócz tej drażniącej nuty... To jest zapach dla prawdziwych koneserów pudrowych nut w kosmetykach ;) Na pewno już go nie kupię, dokończę tę buteleczkę, którą mam. Zapach jest niesamowicie trwały.
  • 30 listopada 2019 o 23:16
    Pieprzno-waniliowe dzieło
    Z zapachów marki Diesel kojarzyłam jedynie Loverdose i Fuel, o Plus Plus Feminine nie miałam zielonego pojęcia. Poznałam je podczas wizyty u kolezanki. Oglądałyśmy wspólnie jej zawartość łazienki :D Zaciekawiona niuchnęłam ten zapach, kumpela spytała "Podobają Ci się? Tak? To zabieraj je sobie, bo dostałam je i nie znoszę ich! Niech Ci służą!" I tak oto zostałam posiadaczką 75 ml bardzo ciekawego i oryginalnego zapachu. Buteleczka - nie podoba mi się, no jest po prostu brzydka :D Zwyklak, w matowym, białym szkle. Brudzi się paskudnie podczas użytkowania, a w środku skrywa zapach, który nijak nie pasuje do opakowania, które sugeruje kompozycję sportową i orzeźwiającą. Plus Plus Feminine to zapach bardzo aromatyczny, przyprawowy. W pierwszym zetknięciu uderza ilością przypraw, pieprzu, ale w zaskakującym, "zimnym" wydaniu. Nie jest to kompozycja ciepła, rozgrzewająca, mimo, że jest bardzo przyprawowa. Zapach pięknie się rozwija i im dłużej się go nosi, tym bardziej robi się kobiecy, słodki i waniliowy. Piękny do noszenia go właśnie jesienią. O dziwo, bardzo trwały jak na EDT, czuję je na skórze i włosach bardzo długo. Ja jestem zadowolona, przypadkowo poznałam ciekawy i oryginalny zapach - myślę, że czas przyjrzeć się innym kompozycjom marki Diesel.
  • 10 września 2014 o 17:26
    androgeniczny
    Niby mi się podoba, niby wszystko gra, ale jakoś się w nim nie czuję. Diesel ma swój specyficzny charakter, taki troche androgeniczny. Nowatorskie i innowacyjne podejście do zapachu, zarówno Diesla Green jak i Plus Plus - trochę pudrowe, trochę chłodne. Dla przedziału wiekowego <25 lat, zdecydowanie na dzień. Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1.
  • 1 maja 2014 o 13:47
    Mogło być lepiej... zdecydowanie lepiej.
    Bardzo lubię ciężkie perfumy - nie mam nic przeciwko ich intensywności, lubię w zapachu pieprz oraz \'\'męskie\'\' nuty - ale Plus Plus wyjątkowo mi nie leży. Dlaczego? Zaraz po spryskaniu czuję... sztuczność. Jest to wyrazista, męska nuta, ale naprawdę bardzo sztuczna, pomieszanie zielonych liści, wody kolońskiej i mlecznej benzyny - trochę jak perfumowany środek na komary, tylko pozbawiony słodyczy. Zresztą, sam opis - jak coś może być jednocześnie orzeźwiające i zmysłowe? :/ Może jestem ograniczona, ale jak dla mnie to się przynajmniej cześciowo wyklucza. Taki jest początek perfum - wytrawny i duszący (i smierdzący :P), po jakimś kwadransie aromat benzyny powoli ulatuje i pojawia się waniliowo-kokosowa słodycz, skitrana gdzieś za zielonymi liśćmi dżungli.. I na tym koniec, żadnej dalszej nuty. Zapach robi się coraz słabszy aż znika zupełnie, a jego trwałość jest skandaliczna, osobiście po dwóch godzinach go nie czuję. !!!! Gdybym miała oceniać sam zapach w jego środkowej odsłonie - Dałabym cztery gwiazdki... Niestety, ta \'\'oszałamiająca\'\' trwałość i brzydki początek (rzeczywiście, DIESEL ze stacji!) skutecznie obniżają moją ocenę. No i flakon - okropny. Rozumiem, że miał być minimalistyczny, nowoczesny, podobny do Diesela Zero, ale wyszło opakowanie na psychotropy. Nawet korek jest taki lekarski, jakby dziecko miało nie otwierać... brr. Apteka. Zapach całkiem całkiem - od pół godziny do dwóch godzin po aplikacji. Przedtem okropny, później nie ma już nic. Używam tego produktu od: Około półtorej roku Ilość zużytych opakowań: Podkradam mamie :D