Maseczki w płachcie

Belleza Castillo Edge Cutimal, Cat Whitening Mask Rozjaśniająca maska w płachcie

• 2 kwietnia 2023 o 14:12
    Kocia przyjemność
    Kupiłam tę maskę w "Biedronce" bez żadnego trybu, czyli po prostu z ciekawości :) Jest bardzo łatwa i przyjemna w użyciu. Płachta jest gruba, nie rwie się, jest dobrze nasączona i ładnie pachnie. Skóra jest po niej nawilżona i jest miło, ale czy robi coś więcej, na przykład rozjaśnia, tego nie zauważyłam. Jeśli zatem chcecie zrobić sobie przyjemność i przez kilkanaście minut pobyć kotem w towarzystwie miłego zapachu to polecam :) Ale nie oczekujcie rewolucji na skórze.
    Zalety:
    • kształt i nasączenie płachty
    • łatwość użycia
    Wady:
    • nie zauważyłam efektu wybielenia skóry
    Najlina
    1 czerwca 2021 o 7:00
    Wesoła pielęgnacja
    Bardzo lubię maski w płachcie, ponieważ ich stosowanie jest łatwe i przyjemne. Nakładam, czekam 20 minut, ściągam i cieszę się piękną cerą. Ta maska ma zabawny wizerunek kotka, piękny świeży taki kremowy zapach. Jest obficie nasączona esencją i dobrze przylega do twarzy. W trakcie używania i po zdjęciu nic nie piecze, nie szczypie i nie uczula. Po zdjęciu maski skóra jest rozjaśniona i wygładzona. Świetnie sprawdziła się przy mojej mieszanej cerze.
  • 2 maja 2021 o 10:33
    Ciekawy produkt
    Bardzo lubie maseczki w płacie . U mnie zawszę się sprawdzają szczególnie przed jakimś ważnym wyjściem. Tą maseczkę dostałam od przyjaciółki i się w niej zakochałam . Uwielbiam takie maseczki . Maseczka dobrze leży na twarzy , fajnie nawilża , rozjaśnia skórę twarz . Dobra maseczka nie uczula , nie podrażnia . Lubię ją :)
  • 2 maja 2021 o 10:17
    Nie do końca się sprawdziła
    Używa od:próbka
    Maska na pewno przyciąga wzrok swoim uroczym opakowniem i dodatkowo zachęca dzięki wzorowi na płachcie. Wzór jest dość uroczy, nie straszy jak to się zdarza przy innych płachtach z rysunkami. Płachta jest dość gruba i bardzo porządnie nasączona a i tak sporo esenscji zostaje nam w opakowaniu. Maska jest dobrze wycięta i nie zjeżdża z twarzy. Po zdjęciu maski zostaje nam trochę esencji na twarzy, którą należy wmasować albo wklepać w twarz. Płyn dość szybko się wchłania, nie pozostawiając lepkiego filmu. Maska ma za zadanie ujędrniać, wyrównać koloryt oraz zniwelować przebarwienia i jak każda płachta w domyśle powinna nawilżać. Niestety maska oczywiście nawilżyła twarz i nawet trochę ją ujędrniła jednak o do reszty to nie zauważyłam zmian.
    Zalety:
    • Dobrze dopasowana do twarzy
    • Porządnie nasączona
    • Materiał jest dość gruby
    • Maska nawilża i ujędrnia skórę twarzy
    Wady:
    • Nie zauważyłam wyrównania kolorytu oraz zniwelowania przebarwień
  • 10 stycznia 2021 o 19:33
    fajniutka
    Ewidentnie wzorek maseczki przyciąga uwagę. Kotek wyglada bardzo ładnie i całkiem realistycznie. Maseczka jest dobrze dopasowująca się do twarzy, idealnie przylega . Posiada śliczny, delikatny zapach co umila pielęgnację. Plusikiem jej jest również skład, w którym znajdziemy ekstrakt z granatu oraz witaminę B3. Nie zawiera natomiast m.in.silikonu, siarczanu, oleju mineralnego. Działanie maseczki również oceniam pozytywnie. Po zdjęciu płachty i wchlonieciu resztek esencji, skóra jest ładnie rozjaśniona i pełna wigoru. Tak więc producent spełnił swoje zapewnienia.
    Zalety:
    • ładnie wygląda
    • dobrze przylega do twarzy
    • przyjemny zapach
    • rozjaśnia cerę
    • zapewnia odświeżenie
    Wady:

Zobacz także inne Maseczki w płachcie