Maseczki w płachcie

Niuqi Young, Fantasy Mask, Maska na tkaninie rozświetlająca `Lew Kazio`

• 6 lipca 2024 o 8:36
    Jest naprawdę swietna
    Używa od:próbka
    Urocze opakowanie przyciąga wzrok. Lew Kazio w środku kryje się płat pomimo nadruku lwa jest bardzo miękka i przyjemna, serum jest sporo. Delikatny słodkawy zapach. Maskę trzymalam chyba z 15 minut wcale nie wysychala przy tym robiłam masaż rollerem. Po tym czasie zdjelam płat skóra jeszcze wilgotna ale po chwili się wchłonęło serum zostawiło minimalnie lepka warstwę ale mi to kompletnie nie przeszkadzało, bo skóra nie dość że była rozświetlona, miękka to wyraźnie czuć ukojenie i nawilżenie. Dla mnie warta kupienia
  • 14 maja 2024 o 11:31
    Fajna maseczka
    "Lew Kazio" bardzo pozytywnie mnie zaskoczył Maseczkę kupiłam na promocji w Biedronce. Produkt znajduje się w żółtym opakowaniu z lwem w roli głównej. Opakowanie jest ładne, informacje na nim zawarte są czytelne i zawierają małą nutkę humoru. Otworzenie opakowania nie sprawia żadnych trudności, bez problemu można także wydobyć resztki esencji ze środka. Pierwsze wrażenie: po otwarciu opakowania mamy do czynienia z nieznośnie słodkim i bardzo mocnym zapachem produktu, który bardzo mi przeszkadzał i dał do myślenia czy faktycznie chce jej użyć. Mimo to się przełamałam, a do zapachu po jakimś czasie się przyzwyczaiłam. Płachta maseczki na nadruk słodkiego lwa, który bardzo zabawnie wygląda na twarzy. Oprócz tego bezproblemowo się ją rozkłada i nakłada na twarz. Ma odpowiedni rozmiar.
    Edytaj7
    14 kwietnia 2024 o 18:59
    Całkiem fajna
    Nieraz już widziałam chmurki z maseczkami z Biedry. I w końcu się skusiłam się. Bardzo fajna ta maseczka. Już samo opakowanie jest cudne. Płachta jest dobrze nasączona. Zapach jest trochę chemiczny ale nie przeszkadzało mi to. Płachta jest dobrze wycięta, wszystkie otwory pasują. Ale ta grafika na płachcie jest obłędna. Maseczkę trzymałam 20 minut. W tym czasie dobrze trzymała się na twarzy, nie zsuwała się. Po zdjęciu skóra była świetnie nawilżona, mięciutka I gładziutka. I miałam sporo radochy
  • 16 sierpnia 2023 o 18:43
    Miłe zaskoczenie
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Zużyłam 2 takie maseczki i co na pewno mogę stwierdzić to że świetnie "siedzą" na twarzy. Można swobodnie się poruszać bez obawy, że spadną. Wzorek lwa fajnie wygląda na tkaninie, która jest dobrze nasączona esencją. Jednak w porównaniu do innych maseczek w opakowaniu nie zostaje aż tyle esencji. Zapach jest lekko owocowy, ale chemiczny. Mam cerę mieszaną oraz wrażliwą. Maseczka mnie nie podrażniła, a cera po użyciu jest przyjemna i faktycznie lekko rozświetlona.
    Zalety:
    • rozświetlenie
    • nie podrażnia
    • wygodna płachta
    Wady:
    Iwona_C
    30 czerwca 2023 o 16:58
    Lew Kazio nie tylko dobrze pielęgnuje skórę, ale i działamocno rozweselająco.
    Maskę zakupiłam w promocji w Biedronce wraz z innymi maskami z tej serii. Na pierwszy strzał poszedł Drapieżny Lampart, to teraz przyszedł czas na Lwa Kazia. Opakowanie to niewielka prostokątna saszetka w żółtym kolorze z bocznymi nacięciami do jej otwierania. Mamy tutaj oczywiście grafikę lwa, nazwę maski a na tylnej stronie saszetki szczegółowy opis kosmetyku wraz z graficznym schematem jego stosowania. Wewnątrz saszetki znajduje się materiałowa płachta zanurzona w żelowym bezbarwnym serum o przyjemnym nie drażniącym zapachu. Płachta jest grubsza, ale miękka i przyjemna w dotyku, dobrze skrojona, nie ma żadnych problemów z dopasowaniem jej do twarzy. Znajduje się na niej nadruk lwiej mordy, bardzo kolorowy i po aplikacji fajnie wygląda na buzi. Muszę powiedzieć że mnie patrzenie w lustro z tą maską wprawiało w dobry nastrój i wywoływało u mnie uśmiech. Maskę na twarzy trzymałam tak jak zaleca producent czyli 15 minut. Jest komfortowa w noszeniu, nie przesuwa się ani nie odkleja, nie występuje również żadne pieczenie czy inne dyskomfort związany z jej stosowaniem. Po ściągnięciu na skórze pozostaje klejąca warstwa na której wchłonięcie trzeba poczekać kilka minut. Co do działania to Lew Kazio naprawdę spisał się bardzo dobrze na mojej skórze. Sprawił że stała ona się ładnie rozświetlona, z delikatnie wyrównanym kolorytem, dobrze wygładzona i bardzo przyjemna w dotyku. Zyskała również dobra dawkę nawilżenia i odżywienia. Moja buzia nabrała świeżości i blasku. Skład zawiera glicerynę, betainę, wodę morską, ekstrakt z ananasa, prowitaminę B5, kwas hialuronowy, wyciąg z alg, wyciąg z liści mięty, zapach i konserwanty z fenoksyetanolem pod koniec listy. Jak na ten przedział cenowy jest super i czepiać się nie ma czego. Podsumowując Lew Kazio to ciekawa, wesoła i tania maska z dobrym efektem pielęgnacyjnym pokrywającym się z deklaracjami producenta. Bardzo mi się podoba i chętnie będę do niej wracać.
    Zalety:
    • dobrze skrojona płachta z wesołym nadrukiem lwa
    • mocno nasączona delikatnie pachnącym serum
    • łatwo dopasować ja do twarzy
    • po aplikacji nie odkleja się ani nie zsuwa
    • rozpromienia i wygładza cerę
    • delikatnie nawilża i odżywia
    • wyrównuje koloryt
    • nadaje cerze blasku i świeżości
    • dużo substancji aktywnych w składzie
    • nie podrażnia skóry
    • ładna kolorystyka saszetki
    • niska cena

Zobacz także inne Maseczki w płachcie