Toniki i hydrolaty

Fitomed Woda różana 100% - hydrolat

Fitomed Woda Różana 100ml

• 24 czerwca 2022 o 16:36
    Po prostu ideał
    Dla mnie ideał Zalety: - przyjemnie pachnie - naturalny skład - odświeża - usuwa oznaki zmęczenia - powiedziałabym nawet, że lekko rozjaśnia - dobrze oczyszcza - nawilża - nie podrażnia (jest bardzo delikatna) - można ją dodać do innych kosmetyków, np. do maseczek, glinek - jest bardzo wydajna jak na tego typu kosmetykWady: - nie ma
    lifjaa
    20 lipca 2021 o 16:06
    roza dla skory i wlosow.
    uwielbiam te wode rozana przede wszystkim za to na jak wiele sposobow mozna ja wykorzystac. sama nakladam ja jako hydrolat ale tez dodaje do mieszanki z zielona glinka no i jeszcze do wlosow. zapach rozy zawsze mnie kupowal i jest on w punkt - delikatny i noszalny. nie ma czegos takiego ze glowa boli od mocy zapachu. jak za te cene to nic tylko brac. sama kupilam ja za okolo 15 zlotych a jako ze ja jeszcze czasem lekko rozczenczam to starcza mi mniej wiecej na ok. 3 miesiecy. na pewno dodatkowym plusem jest jeszcze bardzo krotki sklad. nie trzeba wiele by moc poprawic sobie stan skory. opakowanie? super. ciemne szklo, wiec przenikanie swiatla jest ograniczone. wyglada estetycznie na polce.
  • 21 stycznia 2021 o 20:45
    bardzo dobra
    Wodę różaną stosuję nie tylko jako tonik, ale też jako dodatek do kosmetyków. Idealnie sprawdza się w zestawie z glinką czerwoną marokańską, to moje idealne połączenie. Zapach jest oczywiście super, jak to róża. Serdecznie polecam.
    Zalety:
    • niska cena
    • wydajna
    • piękny zapach
    • idealna do maseczek
    • tonizuje
    Wady:
    • dostępność online
  • 18 września 2020 o 11:13
    Bardzo dobry kosmetyk
    Tak jak w tytule, idealny produkt, bez zarzutu spełnia swoja rolę- tonizuje. Dodatkowo po dodaniu do niego odpowiednich substancji aktywnych ( gliceryna, żel aloesowy, hialuronowy, alantoina itd. ) Tworzy skuteczny tonik.
    Zalety:
    • uniwersalność
    • działanie
    Wady:
  • 13 lipca 2020 o 11:00
    Faworyt
    Uwielbiam tą wodę różaną. Czasem używam jej zamiast tonika, czasem po po prostu w ciągu dnia jako przyjemne odświeżenie do twarzy i ciała. W upalne dni przynosi przyjemną ulgę. Lekki produkt, przyjemny w użytkowaniu o pięknym zapachu. Koi i nawilża. Nie podrażnia wrażliwej skóry. Ze względu na skład wykorzystuje go również jako podkład przy olejowaniu włosów lub mieszam ją z glinką jako dodatek do maseczki na twarz.
    • Właściwości nawilżające
    • Uczucie cudownego nawilżenia w upalne dni
    • Wszechstronność w użytkowaniu (jako podkład, tonik, dodatek do innych kosmetyków)