Żele pod prysznic

Organic Shop Tangerine & Mango, Shower Gel Energetyczny żel pod prysznic 'Mandarykowa burza'

• 24 listopada 2024 o 12:22
    Zamiast wakacyjnej energii czuć święta
    Kusił mnie ten zapach, w butelce jest naturalny, bliżej mu do pomarańczy, niż mandarynki. Pod prysznicem tworzy mi atmosferę Bożego Narodzenia, nie mogę pozbyć się tego wrażenia, które nie jest złe, ale jednak dalekie od słońca, w którym rosną owoce. Na skórze niestety ledwo wyczuwalny i to nawet zaraz po wyjściu z łazienki. Żel jest przezroczysty i dosyć rzadki. Ale pieni się w porządku, a pompka jest nieoceniona przy porannym pośpiechu. Nie przesusza absolutnie, czy nawilża nie wiem, ale jest komfort, a zazwyczaj zmagam się z suchą skórą i swędzeniem z tego powodu. Nie kończy się bardzo szybko, ale przez konsystencję nie jest też super wydajny. Jedyny mankament, ale to drobnostka, bo jak często jesteśmy ubrudzeni w błocie czy innym uporczywym osadzie, to nie do końca maskuje brzydkie wonie. Codzienny żel, przyjazny dla skóry, ma niezły skład i dosyć krótki. Teraz już chyba ciężej go kupić.
    Zalety:
    • Delikatny dla skóry
    • Soczysty zapach cytrusów
    • Smukłe opakowanie z pompką
    Wady:
    • Nie do myć specjalnych
    • Ciut rzadka konsystencja
  • 2 marca 2022 o 21:09
    Za te pieniądze cudo
    Bardzo odory żel w super cenie. Zapach bardziej pomarańczowy niż mango ale to w niczym nie przeszkadza. Dość rzadki, przez co potrafił przelewać się między palcami po zbyt energicznym naciśnięciu pompki. Zapach naprawdę piękny, nie wysuszał mi skóry, domywał, nie zostawiał żadnego filmu na skórze. Na pewno do niego wrócę, wypróbuje tez inne wersje zapachowe.
    Zalety:
    • piękny zapach
    • wydajny
    • niska cena
    • wygodne opakowanie z pompką
    Wady:
    • dość rzadki (dla mnie nie był to problem)
    chonej
    25 stycznia 2022 o 14:35
    Spoko, ładnie pachnie
    Lubię go, bo jest tani :D ale jak jestem mocniej spocona to niewystarczająco dobrze myje pachy :P poza tym super, że jest pompka (nie to co w szamponach organic shop). polecam jako tani, eko środek do mycia ciała
  • 16 października 2021 o 12:07
    Zapach mnie nie przekonał
    Żel kupiłam w promocji w biedronce za 9,99zl i sądzę, że jest to cena adekwatna do jego jakości. Produkt spełnia swoją podstawową funkcję czyli myje dobrze nasza skórę. Nie zauważyłam, żeby wysuszył skórę, ale też jakoś specjalnie jej nie nawilżał. Taki zwykły żel pod prysznic. Na plus zasługuje naturalny skład. Nie spodobał mi się natomiast zapach, ale w sumie nawet nie wiedziałam czego mogę oczekiwać od mandarynkowego żelu. Jest to kwestia gustu, ale u mnie już z pewnością ten żel nie zagości. Po prysznicu nie było już czuć zapachu na skórze. Ogólnie zwyczajny żel z fajnym składem.
    Zalety:
    • skład
    • nie wysusza
  • 10 września 2021 o 20:15
    Dobry produkt
    Żel Organic Shop ma białe plastikowe opakowanie z pompką, przez co produkt jest wygodnym w użyciu. Ma fajną bezbarwną żelową konsystencję (nie za gęsty i nie za płynny). Produkt ma bardzo przyjemny cytrusowy zapach. Dobrze się pieni (zwłaszcza przy używaniu gąbki do kąpieli) i łatwo spłukuje. Dobrze oczyszcza skórę , ale  jej nie wysusza. Żel jest wydajny i ma przystępną cenę.
    Zalety:
    • dobry skład
    • dobrze oczyszczenie
    • nie przesusza skóry
    • opakowanie z pompką
    Wady:
    • produkt niedostępny w Rossmannie