Rozjaśniacze do włosów

L'Oreal Paris Colorista, Bleach, Oil Powered Bleach for All-over Lightening Rozjaśniacz do całych włosów

Nasi użytkownicy zostawili 19 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 15 stycznia 2022 o 10:30
    cudo!
    Rewelacja! mam bardzo bardzo jasny blond i ten rozjaśniacz to prawdziwy hit! mam czarny odrost i wreszcie nie zabarwia się na pomarańczowo tylko pięknie sie rozjaśnia do blondu. Używałam różnych farb/rozjaśniaczy itp i zawsze efekt to marchewka i to taka konkretna. Natomiast Bleach robi wymarzony efekt. Bez amoniaku, więc nie podrażnia, nie śmierdzi. Włosy są w świetnej kondycji, nie kruszą się, nie łamią. Skóra nie piecze, zero zaczerwienienia. Jak dla mnie same zalety! jedyny problem to dostępność.
    Zalety:
    • świetny efekt na czarnych odroście
    • bez pomarańczu
    • bez amoniaku
    • nie podrażnia
    Wady:
    • trudna dostępność
  • 22 grudnia 2020 o 10:53
    Brak efektu
    Mam dość mocno ciemne brązowe włosy, więc by nałożyć jaśniejszy kolor musiałam je rozjaśnić. Niestety po użyciu moje włosy nie zmieniły koloru poza małymi żółtymi plamami, które pojawiły się na włosach po wysuszeniu.
    Wady:
    • cena;
    • brak zgodności z opisem producenta;
  • 11 marca 2020 o 21:20
    Tragedia
    Używa od:próbka
    Nie wiem jak można tak oszukać klienta! Miałam swoje naturalne włosy, ale marzyły mi się takie jak na zdjęciu z opakowania. Ta farba zniszczyła mi włosy!!! pomarańczowo żółte włosy u mojej mamy było tak samo, farbowałyśmy w tym samym czasie, włosy mam zniszczone i suche, nie polecam!!!!!!!
  • 31 grudnia 2018 o 5:53
    Niezły rozjasniacz
    Mam farbowane na brązowo włosy. Użyłam tego rozjasniacza z myślą o zrobieniu sobie ombre. Po pierwszym razie wyszły jasno rude. Wyglądały nawet nieźle ale jednak nie o to mi chodziło. Dałam sobie tydzień przerwy i użyłam coloriste bleach ponownie. Za drugim razem efekt mnie zaskoczył. Włosy były blond! Co prawda wpadają nie nieco w ciepły ton(nie ma platyny jak na zdjeciu) ale i tak wygląda to lepiej niż się spodziewalam. Teraz myślę o użyciu farby popielaty blond lub inny zimny kolor albo zabiorę się za płukanie włosów. Zależy mi żeby włosy przybrały zimny kolor blondu. Polecam ten rozjasniacz! Nie niszczy włosów jak Joanna. Loreal to z reguły słabsze farby ale ta pozytywnie mnie zaskoczyła.
    Zalety:
    • Łatwa aplikacja
    • Przyjemna konsystencja (biała pasta)
    • Nie niszczy włosów
    • Super odżywka fioletowa
    • Zdecydowanie lepsza seria niż poprzednie farby do ombre Loreal !
    Wady:
    • Oczywiście odcień włosów inny niż na pudełku
    • Informacja o długości trzymania włosów (pół godziny w przypadku rozjasniania z brązu to za krótko! Ja trzymałam farbę za drugim razem 50 min)
    Mara78
    22 grudnia 2018 o 20:38
    Rozjaśnia o kilka tonów, a w bonusie kurczak co wpadł w pomarańczkę
    Kupiłam Bleach aby rozjaśnić moje brązowe włosy o kilka tonów. Szukałam pośród drogeryjnych farb - nadających się do każdego rodzaju włosów, także do moich brązów. Chciałam farbę : bez amoniaku, także taką co by rozjaśniała o kilka tonów, była łatwa w aplikacji, miała wzbogaconą formułę o olej i korzystną cenę ! Padło na Bleach bo ma to wszystko. A standardowo dołączona do tej farby odżywka ma też funkcje niebieskiego tonera, który ma zniwelować na włosach jajecznicę po rozjaśnianiu. Brzmiało dobrze, a sam proces przygotowania, nakładania i rozjaśniania był tez bez zarzutu i szybki. Nic mnie nie podrażniło, nie swędziało, nie szczypało etc. Farba jest bardzo wydajna - na moje włosy do ramion starczyło. Spłukanie też było bez problemu, a efekt !!! Coz, fakt to było totalne zaskoczenie : włosy były zdecydowanie rozjaśnione. Nawet o kilka tonów, ale kolor jaki mi wyszedł, to był dramat !! Uzyskałam pomarańczkę wymieszaną z kurczakiem ! Fakt był to oryginalny kolor ! Moza rzecz nie tuzinkowy, ale wtf - jak wyjsc z tym na ulicę ! Odżywka tonizująca nie wiele mi pomogła na ten dramat. Włosy fakt były rozjaśnione - nawet o kilka tonów, ale tez były znacznie wymęczone, przesuszone. O razu tego nie zauważyłam, bo odzywka zniwelowała, a raczej zamaskowała po katastrofę dekoloryzującą. Podsumowując: nie będę oszukiwać. Fakt rozjaśnisz za jednym razem o kilka tonów swój brąz, ale odbędzie się to kosztem kondycji Twoich włosów, a w bonusie dostaniesz oryginalny look : kurczaka co wpadł w pomaranczkę :-) Jednym słowem, bez tonera sie nie obejdzie. A ten też nie jest obojętny dla osłabionych wcześniej rozjaśnianiem włosów. Na szczescie skład pomimo wysokich właściwości rozjaśniających nie jest, az tak tragiczny. Dlatego włosy nie odpadną - w znaczeniu bleach nie spali ich nam, czyli nie pokruszą sie po ingerencji w ich strukturę ! Czy jednak kupiłabym farbę jeszcze raz ? hmm trudno powiedzieć... Fakt nie spaliła mi włosów na amen, no ale ten szokujący kolor. No nie - jestem na nie ! Sa znacznie lepsze rozjaśniacze na rynku drogeryjnym. W tym wypadku marka sie nie popisała ! No chyba, ze ładnym opakowaniem :-)
    Zalety:
    • rozjaśnia o kilka tonów
    • bez amoniaku
    • wzbogacona formuła olejem
    • łatwa i szybka aplikacja
    • nie podrażnia nie uczula etc
    • dołączona do opakowania odzywka ma właściwości tonizujace kurczkowy dramat
    • przeznaczony jest do każdego typu włosów
    • łatwa dostępność
    • dobry stosunek jakość cena
    • silnie rozjaśnia, ale nie pali włosów
    Wady:
    • Gdy schodzimy z brązów, to mamy awangardową pomarańczkę z żółcią na włosach. I dodam, ze przy innych farbach kurczak wychodzi jednak mniej dramatyczny, a przy blench hmm cóż zejście jest o spektakularne, bo az o kilka tonów, ale ten kolor Wtf !
    • Wiadomo rozjaśniacz, to rozjaśniać - zniszczy nam włosy
    • Niby uznana drogeryjna marka, ale tutaj jestem zawiedziona !