Wody perfumowane męskie

Costume National Scent EDP

CoSTUME NATIONAL Scent Woda perfumowana Spray 100 ml

Twitter
    13 grudnia 2013 o 19:41
    Ambra myje okna i wiesza firanki
    Pamiętam moje olśnienie i najprostszy w świecie zachwyt, gdy poznałam ten zapach. To jeden z tych, które zawróciły w głowie od pierwszego wdechu. Od samego początku byłam przekonana, że jest to zapach z kategorii czystych, prostych, delikatnych i niepowtarzalnych. Pierwsze wrażenie to poczucie nieograniczonej przestrzeni, czystego powietrza, ładu i spokoju. Chwilę po tym czuję ciepły kaszmir, który bardzo delikatnie otula głowę i wygania z niej zamęt, chaos i pośpiech. Z trzecią chwilą zostaje wrażenie harmonii, ładu i świeżo umytych okien, na których powiewają przejrzyste, liliowe firanki. Scent buduje we mnie prosty i piękny obraz harmonii i spokoju. Cieszę się, że są zapachy, które to potrafią. A trwałość zapachu jest dobra, ale bez ogona. Używam tego produktu od: jakiegoś czasu Ilość zużytych opakowań: odlewka 10 ml + flaszka
    louv
    2 kwietnia 2012 o 20:07
    piękno minimalizmu
    Scent jest urzekający w swej prostocie, wysmakowany i ascetyczny, delikatny a jednak z charakterem. Rzecz jasna o gustach się nie dyskutuje, tak jak nie ma się wpływu na podprogowe, pogrążone w głębokiej sferze nieświadomości, spontanicznie napływające skojarzenia.. Dla mnie, propozycja Costume Nationale wpisuje się w tę samą kategorię, co Truth Calvina Kleina, czyli w harmonijnie skomponowane, nieskomplikowane a niebywale oryginalne kompozycje drzewno-aromatyczne z bogatym, zmysłowym potencjałem. Dodatkowo, Scent wprost tchnie spokojem i delikatnym blaskiem. To zapach, który zdaję się wyrażać piękno płynące z wewnątrz. Celebruje siłę naturalnej równowagi, jest gestem znaczącym wszystko i nic zarazem, jak nie przymierzając - parzenie herbaty... Używam tego produktu od: jakiegoś czasu Ilość zużytych opakowań: w trakcie odlewki 5 ml
    villete
    16 września 2011 o 18:21
    Chciałabym sobie odciąć nadgarstek
    Staram się nie wypowiadać na temat zapachów, nie ma polotu by opisywać zapachy w tak barwny sposób jak robi to wiele osób. Nie przenoszę się w czasie, nie odwiedzam domów, nie przemierzam pustyń - po prostu stwierdzam, że coś pachnie mniej lub bardziej. Za to przy tym zapachu pięknie poznałam, co to smród w drogiej flaszce. Tragedia, ledwo wytrzymuję z kroplą zapachu na nadgarstku, boli mnie głowa i kwaśny zapach uderza w oczy. Aczkolwiek nie wiem czy ta recenzja komuś pomoże, gdyż dla kogoś może to być zapach idealny. Ja jednak dziwne zapachy lubię, nie mniej ten jest straszny w moim nosie i na mojej skórze. Jest bardzo "tani". Jednak bardzo trwały, szorowałam nadgarstki dobre pięć minut, spryskiwałam płynem do dezynfekcji pędzli, znowu szorowałam, a kwaśny aromacik czasami mi i tak przygrywa pod nosem. Niech ma za to pół gwiazdki. Używam tego produktu od: Testy Ilość zużytych opakowań: próbka
    Vanilla
    26 kwietnia 2010 o 9:50
    koszmar wszechczasów
    Podpisuję się obiema rękami pod tym co napisała Bluegirl. Z tym, że ja z początku czułam jeszcze coś kwiatowego z tym wstrętnym potem w tle. Nie przenikało, tylko co jakiś czas dawało o sobie znać. To tak jakby ktoś się nie umył tylko dyskretnie popsikał perfumami... Z czasem ta kwaśna, śmierdząca nuta aż zaczęła wykręcać mi nos, naprawdę nie moglam się "zaciągnąć" zapachem, bo obrzydzenie brało górę. Coś koszmarnego, kto to wymyślił?? I dlaczego na niektrórych skórach wychodzi taki potwór, a na innych nie? Przecież nie ma chyba ludzi, ktory lubiliby wonie zgniłe, spoconych i śmierdzących kloszardów? Patrząć na nuty zupełnie nie wiem co to może być...a taka ładna kategoria: drzewno - roślinna.. Używam tego produktu od: Ilość zużytych opakowań: kawałek próbki
  • 6 września 2008 o 12:37
    Oj nie. Trauma
    To największa trauma zapachowa jakiej doświadczyłam. Nabyłam drogą wymiany Scent i to będzie trauma na wieki. Przepraszam od razu wszystkie miłośniczki tego zapachu, ale ja padam na pysk i to nie będą pokłony pochwalne. Na przemian śmiałam się szaleńczo i próbowałam powstrzymać obrzydzenie. Jak można coś takiego nazwać perfumami, a ich woń - zapachem, a nie smrodem. Czułam tylko i wyłącznie okropny, stary, kwaśny pot. Cuchnący flejtuch, menel spod ławki - inaczej nie mogę tego opisać. Bałam się trzymać odlewkę w szafce z perfumami, bałam się ją trzymać w domu, posłałam w świat w ciągu tygodnia. Nigdy, ale to nigdy więcej. Uczucie niepewności z jednym psiknięciem na nadgarstku, czy zjedzony chwilę wcześniej rogal nie zechce wrócić na ten świat. Do końca dnia szorowałam czym się dało nadgarstek, woda, mydło, proszki do czyszczenia garów, peeling, w ruch poszła szczoteczka i nic. Nie potrafiłam nic przełknąć a i rogal zjedzony z rana ciągle starał się wrócić na siłę na zewnątrz. Teraz nawet jestem w stanie powiedzieć że i tuberoza jest do zaakceptowania, mimo że jej unikam. Byle nigdy więcej Scent CN Kocham moje słodziaki i kajam się przed nimi że próbowałam szukać czegoś innego. Używam tego produktu od:mnie wystarczy, nigdy więcej Ilość zużytych opakowań:odlewka

Zobacz także inne Wody perfumowane męskie