Wody toaletowe damskie

Davidoff Cool Water Game Woman EDT

Davidoff Cool Water Game Woman Woda toaletowa 30 ml spray

Nasi użytkownicy zostawili 42 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

86jazz
    11 maja 2021 o 16:50
    Davidoff Cool Walter Gamę Woman
    Fajny zapach klasyczny jak dla mnie znana nuta zapachowa.Dobre na codzień. Na każdą kieszeń. Designe bez szału.świeże.Polecam na zimę. Polecam dla kobiet lubiących męskie zapachy coś jak Aqua Di gio.Zapach trzyma się cały dzień.Moze jeszcze wrócę do tego zapachu.
    Zalety:
    • Flakon
    W perfumerii
    fuszin
    23 września 2014 o 15:13
    Nie wiem?
    perfumy Davidoffa znam i lubię. The Game zakupiłam samodzielnie w bardzo korzystnej promocji - 59 złotych za 50 ml. z zapachu jestem zadowolona, bo: + lubię tego typu słodkie, nieco mdlące kompozycje + zapach długo się utrzymuje + prosta butelka jest praktyczna i nie martwię się co, jeśli moje perfumy wylądują w torebce? czasami jednak miewam dość tej ciężkiej słodyczy...zapach ten "obrzydził" mi trochę partner. określił go mianem "nastolatki z taniej dyskoteki". następnie dodał, że nie miało mnie to obrazić i nie znaczy, że zapach jest zły... Używam tego produktu od: grudnia 2013 Ilość zużytych opakowań: jestem w trakcie 50ml
  • 25 czerwca 2014 o 19:37
    Lubię go
    Zapach dostałam jakiś czas temu od mamy i naprawdę dobrze trafiła w mój gust. Jest bardzo świeżutki i przy tym delikatnie słodki, nie męczy mnie nawet na dłuższą metę, trwałość też jest bardzo dobra, spokojnie 6 godzin sie utrzyma. Polecam szczególnie na lato dla aktywnych kobiet Używam tego produktu od: kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie
    fidess
    23 lutego 2014 o 9:27
    Idealny zapach dla mnie.
    Gdy poczułam te perfumy straciłam dla nich głowę, śliczny, świeży i słodki zapach, dokładnie taki jak lubię. Są bardzo trwałe, mi wystarczyło kilka psiknięć i zapach unosił się za mną cały dzień. Aktualnie używam ich zamiennie z innymi, gdyż nie lubię ciągle pachnieć tak samo :) Ich zapachowi jednak nigdy nie mogę się oprzeć, nie mogę w drogerii przejść obok nich obojętnie ;) Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: 3x50 ml
  • 28 grudnia 2013 o 11:40
    uniwersalny
    Lekki, uniwersalny, przezroczysty, niezobowiazujący. Dla każdej kobiety na każdą porę roku. Jest jak symbol naszych czasów - ma być lekko, przyjemnie i nie za duzo do myślenia. Wyczuwam akordy wodne, lilię. Nie jest zbyt trwały. Raczej mała szansa że się nie spodoba ale też na kolana z pewnością nie powali. Używam tego produktu od: niedawna Ilość zużytych opakowań: jedno niecałe