Rozświetlacze

I Heart Revolution Unicorns Heart, A Rainbow Hihglighter Rozświetlacz do twarzy

Makeup Revolution I Heart Make Up rozświetlacz Unicorns Heart

Nasi użytkownicy zostawili 37 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 5 maja 2022 o 12:36
    Cudeńko!
    Przepiękny rozświetlacz, można korzystać z niego na wiele sposobów. można i tęczę robić, można i pojedyncze kolory stosować. Używam go i do makijażu i do charakteryzacji. Jeden z najlepszych zakupów :)
    • jakość
    • trwałość
    • kolorystyka
    • nasycenie błysku
    Wady:
    • przy mocnym upadku może się skruszyć lekko
  • 24 lutego 2021 o 10:05
    za duże drobiny
    tak jak uwielbiam Revolution i serduszka tak z tym jestem na nie jak i całą linią Unicorns. Fajny gadżet, bo rozświetlacz jest w postaci tęczowych pasków. No i tyle. Bo kolor na policzkach wygląda dość smutno, blado i szarawo. Niestety jak na rozświetlacz nie nadaje się na codzień. Na Jednorożcach na tle białej sierści jak nabardziej będzie ok ;) No i te drobiny... zdecydowanie za duże. U mnie znalazł zastosowanie u siostrzenic w wieku przeszkolnym :) Jedno opakowanie zdecydowanie wystarczy .
    Zalety:
    Wady:
    • zbyt duże drobiny
    • brzydki odcień
  • 22 lutego 2021 o 23:39
    Zimne tony
    Otwierając opakowanie zobaczymy pięć pionowych pasków w kolejności kolorów tęczy w bardzo zimnym wydaniu. Efekt na policzkach mega chłodny, mieszając te kolory uzyskujemy dziwny kolor tafli taki szary, blady. Ten odcień moim zdaniem nie pasuje do żadnego makijażu. Dużego błysku to on nie daje! Rozświetlacz ma w sobie dużo drobin brokatu. Efekt jest mega słaby i "kiczowaty". To nie wszystko. Po kilku godzinach od aplikacji rozświetlacz po prostu nam zanika, a drobiny brokatu są wszędzie na twarzy. Opakowanie w kształcie serca, kartonowe. Szybko się brudzi i z kartonika trudno usunąć zanieczyszczenia. Produkt wydajny. Dobrze się go nakłada pędzelkiem.
    Zalety:
    Wady:
    • trwałość
    • tafla
    • brak glow
  • 6 grudnia 2020 o 20:13
    NIE
    Zakupiłam ten produkt w drogerii Natura za około 22 złłote. OPAKOWANIE Rozświetlacz zamknięty jest w ślicznym opakowaniu w kształcie serduszka, dodatkowo zamknięty w opakowanie kartonowe, dzięki czemu wiemy, że jesteśmy pierwszymi użytkownikami produktu KOLOR To co mnie w nim zdziwiło, to że w środku rozświetlacz jest jakby stworzony z pionowych pasów w najróżniejszych kolorach (żółty, różowy, zielony) KONSYSTENCJA Bardzo sypka, dobrze nakłada się pędzlem EFEKT Po nałożeniu na skórę daje nam bardzo tandetny, brokatowy efekt. Rozświetlacz to głównie same brokatowe drobiny, do tego masa kolorów po połączeniu daje nam na twarzy trupio-blady efekt TRWAŁOŚĆ Używałam go kilka razy, po około 2-3 godzinach od nałożenia nie było go już prawie widać, pozostawała warstwa drobin, które roznosiły mi się po twarzy
    Drogeria Natura
  • 2 sierpnia 2020 o 23:32
    Tęczowy zawrót głowy
    Nie ukrywam, iż do zakupu tego produktu nakłoniło mnie jego fantazyjne opakowanie i kolory tęczy zamknięte w serduszku. Jednym słowem opakowanie jest przeurocze! Rozświetlacz marki Revolution dorwałam na promocji w Naturze parę miesięcy temu. Podczas nakładania do w samej drogerii palcem doszłam do wniosku, że chyba nie jest on dość błyszczący, bo nawaliłam produktu ile wlezie a w słabym oświetleniu nie widziałam żadnego efektu. Gdy wyszłam okazało się, że I'm shine like a diamond a moje przeczucia co do wyrazistości są mylne. I polubiliśmy się bardzo. Zdecydowanie preferuje rozświetlacz w formie prasowanej, ponieważ łatwo się go aplikuje. Produkt marki Revolution starcza na bardzo długo, używam już 6 miesięcy a końca nie widać. Piękne kolory aczkolwiek głównie korzystam z tych ciepłych żółty czerwony, ponieważ te pozostałe kolory w świetle naturalnym dają takie sine odbicie. I to mnie trochę przerasta. Samodzielnie wyglądają dużo lepiej. Jeśli chodzi o trwałość to bez utrwalenia makijażu dość słabo, ponieważ te piękne kolorki lubią się wycierać. Niemniej jednak jest to mój ulubiony rozświetlacz i jestem zdecydowanie na tak.
    Zalety:
    • Śliczne opakowanie,
    • Tęczowe kolory
    Wady:
    • Trwałość,
    • Połączenie zimnych odcieni daje sinawy odcień.
    Drogeria Natura