Olejki do ciała

Venus Wygładzająco-ujędrniający olejek do ciała pod prysznic w żelu

• 13 grudnia 2022 o 18:05
    Bardzo fajny
    Olejek dostałam w prezencie. Osobiście pewnie bym nie kupiła, bo jakoś nie mam przekonania do takich kosmetyków. A jaka mnie niespodzianka spotkała. Olejek rewelacja, cudownie nawilża ciało, ujędrnia. Po zastosowaniu olejku w kąpieli, absolutnie nie potrzeba juz używać balsamu. Cena bardzo przystępna. Ogólnie duży plus. Do tego pięknie pachnie.
  • 28 września 2020 o 11:06
    całkiem fajny :)
    Olejek jest świetny jeśli chodzi o efekty, skóra po nim jest gładka, miękka i jędrna. Olejek ma ładny, bardzo delikatny zapach. Jest go dużo więc produkt jest wydajny. Konsystencja w formie żelu fajnie rozprowadza się na skórze - jest jeden minus, po użyciu na skórze zostaje tłusta powłoka. Ja akurat tego nie lubię, ale ogólnie to podoba mi się ten kosmetyk. Opakowanie jest ładne i wygodne w użyciu :)
  • 10 października 2019 o 23:38
    Mój ulubiony
    Jestem zachwycona . Bardzo fajne opakowanie . Duży plus że tubka stoi i nie trzeba kombinowac z wydobyciem resztek. Zapach przypadł mi do gustu . Podoba mi sie to że olejek ma fajną konsystencję , z łatwością rozprowadza sie go po skórze. Skóra jest dobrze nawilżona i bardzo przyjemna w dotyku na dodatek bardzo ładnie pachnie.
    Zalety:
  • 4 września 2019 o 23:22
    Bardzo słodki w zapachu olejek w postaci żelu bardzo dobrze rozprowadza się po ciele. Konsystencja gęstego #żelu ułatwia mi aplikację go na ciało i rozprowadzenie go. Choć jest bardzo tłusty/olejowaty dość szybko wnika skórę -nawilżając ją. Nie jest to może efekt marzeń ale nie jest on najgorszy. Myślę,że taka aplikacja go wspomogą skórę ale efekty na pewno widoczne będę po dłuższym testowaniu. Efektu ujędrnienia skóry po zużyciu tego opakowania jednak nie zauważyłam, choć nawet nie liczyłam zbytnio na to. Ergonomiczna tuba pomocna jest pod prysznicem i w całości mogłam wykorzystać olejek. Więc myślę,że moje zadowolenie jest na mocną 4kę
  • 4 września 2019 o 20:25
    Rewelacja
    Znalazłam olejek na półce i od razu jego design przyciągnał moją uwagę. Dla mnie to debiut, bo nigdy wcześniej nie miałam produktu w formie olejku pod prysznic ????Bardzo fajne opakowanie. Olejek nie tłuści, jest o przyjemnym zapachu. Daje ukojenie po męczącym dniu. Nie trzeba dodatkowo balsamu po kąpieli nakładać, bo Venus olejek zostawia ochronną warstwę i pozostawia miły, odświeżający zapach.
    Zalety:
    • Zapach bardzo delikatny, cudownie wyczuwalny. Wspaniałe regeneruje i pielęgnuje.
    • Konsystencja w formie żelu i wydajność dla mnie wzorowa.
    • Dozowanie bardzo wygodę,nie wyślizguje się z dłoni. Design opakowania, które jest przyjemne dla oczu . Atrakcyjny cenowo