Kremy na noc

Dermedic Angio Preventi, Nano Vit C, Aktywny krem przeciwzmarszczkowy na noc

• 12 lutego 2020 o 18:16
    Fajny polski krem
    Kremy w pompkach są bardziej higieniczne od zwykłych, na dzień dobry dostał ➕. Jest treściwy, ale nie obciążający, ma dobry skład bez zapychaczy, dla osób sklonnych do alergii jest hipoalergiczny. Stosowalam również pod makijaż w okresie jesienno zimowym, niestety nie posiada niezbędnego dla cery naczyniowej zabezpieczenia UV. Uspokaja, niekoniecznie dziala przeciw zmarszczkowo. Ma neutralny zapach.
    kamoni7
    14 października 2019 o 19:11
    Chroni cerę naczynkową przed niekorzystnymi czynnikami zewnętrznymi
    Krem otrzymujemy w tekturowym pudełeczku, na którym zawarto wszelkie niezbędne informacje na temat kremu takie jak skład czy działanie produktu na skórę. Natomiast sam krem znajduje się w opakowaniu z higieniczną pompką typu air-less. Jest go 55 g i powinien zostać zużyty w ciągu 6 miesięcy od otwarcia. Jest wydajny. Wystarczy pół pompki, aby pokryć nim całą twarz. W składzie znajdziemy wiele wartościowych substancji dla cery naczynkowej takich jak: Troxerutyna, która zapobiega pękaniu naczyń krwionośnych, ekstrakt z kwiatu arniki górskiej, który wspomaga mikrokrążenie, wzmacniającą ściany naczyń krwionośnych nanosomową postać witaminy C, stymulującą mikrokrążenie witaminę E oraz olej z oliwek, phytosqualan i olej z awokado. Krem posiada delikatny zapach. Ma jasno żółty kolor. Konsystencję ma lekką, choć wydaje się być treściwy. Nie warto z nim przesadzać, bo lubi się mazać/ślizgać po skórze, czuć go wtedy na twarzy i długo się wchłania. Nie lepi się, ale pozostawia lekko tlusty film na skórze. Wyraźnie koi, łagodzi i natłuszcza. Rano skóra jest odżywiona, elastyczna i miękka. Krem bardzo dobrze wpływa na cerę naczynkową. Staje się ona bardziej odporna na czynniki zewnętrzne. Chłód czy wiatr nie wywołują na niej tak szybko zaczerwinienia i związanego z tym dyskomfortu. Krem sprawia, że skóra jest wzmocniona i wyraźnie bardziej odporna. Zalety: +koi, +łagodzi, +odżywia, +natłuszcza, +wzmacnia, +zmiękcza skórę, +higieniczne opakowanie, +wydajność. Wady: -w trakcie aplikacji trochę się marze.
    kaskaw8
    31 marca 2019 o 16:32
    Spodobał mi się!
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Miałam okazję wypróbować ten krem dzięki kilku próbkom. Jestem mocno zaintrygowana jego działaniem. Muszę oczywiście zaznaczyć, że moja skóra nie potrzebuje jeszcze kremów przeciwzmarszczkowych, ale lepiej zapobiegać... ;) Co do działania przeciwzmarszczkowego, nie mogę się wypowiadać. Ale co do innych obietnic producenta, jak najbardziej. Krem ma przyjemną, lekką konsystencję i delikatny zapach. Bardzo łatwo się rozprowadza, nie jest za tępy czy tłusty, a jednocześnie naprawdę dobrze nawilża skórę. Efekt utrzymuje się bardzo długo. Krem stosowałam głównie na noc - odpowiednio spełniał swoje zadanie. Jako krem na dzień, czyli w moim przypadku i pod makijaż, także było dobrze. Fajnie przygotowywał skórę do podkładu. Krem wycisza skórę, niweluje podrażnienia i zaczerwienienia. Nie podrażnia jej ani nie reaguje źle z podrażnioną właśnie skórą. Współgra z cerą suchą/normalną naprawdę dobrze.
    • koi skórę
    • niweluje zaczerwienienia
    • dobrze nawilża
    • nadaje się pod makijaż
  • 3 czerwca 2018 o 13:31
    krem cud miód
    Krem, który wzmacnia naczynka, zapobiega pękaniu nowych. Nie podrażnia, koi występujące już podrażnienia. Do tego ma wygodną w użytkoaniu pompkę (bardzo higieniczną) pozwala na wyciśnięcie 100% produktu z tubki. Plus za witaminę C w składzie, która rozjaśnia skórę. Krem również bardzo dobrze nawilża skórę twarzy, odżywia ją i wygładza. Polecam wszystkim nadwrażliwcom oraz osobom ze skórą naczynkową.
    Zalety:
    • skład
    • nawilżenie
    • wzmocnieni naczynek
    • higieniczna pompka
  • 2 grudnia 2017 o 11:57
    odkrycie
    Borykam się ze skóra naczynkową od dawna. Ten krem bardzo mi pomógł z podrażnieniami i ze śladami po trądziku. Witamina C zawarta w składzie rozjaśniła cerę. Krem ukoił i złagodził podrażnienia. Dodatkowy plus za działanie przeciwzmarszczkowe. Jest to mój ulubiony krem na noc w tym momencie. Polecam!
    Zalety:
    • działanie
    • koi i łagodzi
    • witamina c w składzie
    • aplikowanie produktu (pompka)
    Drogeria Super-Pharm

Zobacz także inne Kremy na noc