Kremy na noc

Cien Time Control, Moisturising Cream 24h Krem nawilżający

• 30 grudnia 2021 o 16:54
    Niewypał
    U mnie krem się nie sprawdził. Jest tłusty i zapycha pory - po każdym użyciu na mojej twarzy pojawiał się wysyp małych, czerwonych krostek. Dodatkowo ma duszący, "babciny" zapach. Kompletnie nie nadawał się do pielęgnacji cery twarzy, resztkę zużyłam do kremowania nóg. Skusiła mnie niska cena w Lidlu, ale zdecydowanie nie kupię go drugi raz.
    Zalety:
    • szklany pojemniczek
    • wydajny
    Wady:
    • tłusta i ciężka konsystencja
    • po każdym użyciu na twarzy pojawiały się krostki
    • słabo nawilża
  • 28 grudnia 2021 o 13:44
    uniwersalne nawilżenie za małe pieniądze
    Ten krem robi dokładnie to co powinien robić taki krem. Przyzwoicie nawilża, przyjemnie się nakłada, w miarę szybko się wchłania. Ma lekką formułę i w małej ilości sprawdzi się pod codziennym makijażem. Nie jest bogaty i intensywnie pielęgnujący, więc przy większym zapotrzebowaniu cery na porządną pielęgnację raczej niewiele zdziała, ale jako taki uniwersalny, codzienny krem jest jak najbardziej w porządku, tym bardziej, że kosztuje niewiele. Moja cera jest raczej normalna, niewymagająca i w dobrej kondycji i do takiej skóry mogę z czystym sumieniem polecić krem.
  • 20 kwietnia 2021 o 14:10
    Cudeńko
    Trafiłam na niego przypadkiem. Zakochałam się w nim od pierwszego użycia. Potrzebowałam czegoś co nawilży i nie będzie się rolowało pod podkładem. Krem jest lekki, dobrze się rozprowadza, dość szybko się wchłania, ale zostawia lepką warstwę. Makijaż wygląda na nim świetnie. Przed chwilką mi się skończył, więc mogę powiedzieć, że był bardzo wydajny, bo starczył na bardzo długo!
    Zalety:
    • Przyjemny zapach
    • Nawilża
    • Uspokaja skórę
    • Niska cena
    • Wydajny
    Wady:
    • Czasem, gdy skóra była bardzo podrażniona np od mrozu zdarzało się, że krem lekko "szczypał". Mimo wszystko taka sytuacja miała miejsce tylko kilka razy w ciągu paru miesięcy
    meruru
    5 czerwca 2020 o 23:26
    Cudo za grosze
    Przykładam dużą wagę do pielęgnacji twarzy. Używałam wiele kremów za różne ceny. Jedne droższe, drugie tańsze. Jedne lepsze, a drugie gorsze. Ale takiego "kombo" to nie spotkałam. Za tak niskie pieniądze mieć krem, który jest tak cudowny... Pięknie nawilża, odżywia, rozświetla cerę. Jest bardzo wydajny, łatwy w nakładaniu i szybko się wchłania. Spełnia wszystkie moje oczekiwania kremu na dzień. Opakowanie jest bardzo wygodne. Krem nadaje się pod makijaż (nie używam podkładu, tylko puder). Nieraz wróć do tego kremu, a to opakowanie, które teraz używam to jedno z wielu, które już miałam.
    • działanie
    • chłonność
    • wygodne opakowanie
    Meidx3
    1 maja 2020 o 19:34
    Oki
    Mam ten kremik, kupiłam bo potrzebowałam czegoś takiego. Ma silikon w składzie i inne, jako natłuszczać jest ok. Ale jakoś mnie twarz po nim lekko piecze a jak używam płynu micelarnego to już w ogóle. Mam ale raczej już nie kupię, zużyje do stóp i zobaczę jak się sprawdzi Konsystencja fajna, zapach też, wydajny
    • Natłuszcza
    • Nie zostawia mocnego filmy
    Wady:
    • Piecze
    • Nie nawilża

Zobacz także inne Kremy na noc