Lakiery do włosów

L'Oreal Professionnel Infinium Pure Strong Bezzapachowy lakier do włosów

Loreal Professionnel Infinium Pure Lakier do Włosów Strong 300ml
Bodyland.pl
Loreal Professionnel Professionnel Infinium Pure hypoalergiczny lakier do włosów mocno utrwalający bezzapachowy 300 ml
hairstore.pl
notino.pl
Loreal l Infinium Pure Strong 6 Bezzapachowy lakier do włosów 500ml

• 28 lutego 2025 o 11:38
    cena mówi za jakość
    ten lakier uzywam tylko na wyjątkowe okazje bo jest dla mnie dość drogi. Opakowanie szare. Nie śmierdzi , nie skleja włosów, nie powoduje łupieżu, nie uczula, nie drażni oczu. Efekt na głowie trzyma się bardzo długo. Mój irokez wytrzymuje wszystkie imprezy. Jestem nim zachwycony dlatego go polecam.
    Zalety:
    • mocny i naprawdę bardzo dobry
    Wady:
    • trochę drogi
  • 8 listopada 2023 o 22:05
    Dobry, bo profesjonalny.
    Cześć! Lakier L'Oréal Professionnel otrzymałam od swojej fryzjerki. Ona dostała go gratis do zamówienia, więc jako stała klientka otrzymałam jedna sztukę. Lakieru do włosów używam bardzo sporadycznie. Więc jak już jakiś mam, starczy mi na naprawdę długo. Mam włosy wysokoporowate, puszące się i plączące. Ciężko je pielęgnować, ale łatwo stylizować Co mogę napisać o tym produkcie? -bardzo mocno utrwala włosy , dodaje im objętości i przy tym wszystko wygląda naturalnie -nie skleja włosów i nie tworzy tzw skorupy na głowie - nie jest duszący, ale nie jest też do końca bezzapachowy. -nie wysusza włosów i nie zauważyłam żeby w znaczym stopniu pogorszył ich kondycję -nawet po aplikacji łatwo rozczesać włosy, są w dotyku trochę inne, jakby szorstkie -można go reaplikować i dalej nie będzie widoczny -Dobry dyfuzor -niestety wysoka cena Gdybym miała go kupić, to na pewno szukałabym go na promocji. Może dlatego,że rzadko używam tego typu produkty. Moim zdaniem drogeryjnych Taft podobnie utrwala włosy.
  • 25 maja 2023 o 14:14
    Dobry lakier
    Jest to mój ulubiony lakier już od kilku lat przede wszystkim dlatego że nie śmierdzi. Dobrze utrwala włosy. Może nie jest to najtańszy kosmetyk do włosów ale mam porównanie z tańszymi lakierami do włosów i jednak ten jest o wiele lepszy niż tanie.
    Drogeria Super-Pharm
  • 18 listopada 2021 o 15:02
    Ukochany śmierdziel
    Lakier zamówiłam przez internet ale znam go z salonu fryzjerskiego. Producent zapewnia, że jest bezzapachowy, ale... jak dla mnie śmierdzi strasznie. I gdyby nie to, że jest to lakier który jest SUCHY nie skleja włosów to bym do niego nie wracała. Lakier jest dobrym produktem, wartym swojej ceny.
    Zalety:
    • Nie skleja włosów
    • Bardzo wydajny
    • Nie obciąża włosów
    • Jest lakierem suchym
    Wady:
    • Zapach, śmierdzi
    lumiaa
    25 lutego 2021 o 19:47
    Klasyk codzienny
    Lakier klasyk powszedni, robi to co lakier powinien czyli utrwala ale dosyć elastycznie, można dokładać jak i wyczesywać. Nie błyszczy się nadmiernie, nie skleja mocno, ma drobną strukturę mgiełki.W wersji srebrnej nie ma zapachu. Jest łatwo dostępny i niezbyt drogi a przy tym bardzo wydajny. Mocno wysusza jednak włosy więc regularne stosowanie tylko z należytą pielęgnacją.