Suche szampony

Batiste Sweetie Sugar & Fun Dry Shampoo [Sweetie Sweet & Delicious Dry Shampoo] Suchy szampon do włosów

Batiste Suchy Szampon Sweetie 200 ml
Bodyland.pl
Batiste SWEETIE Suchy szampon 200ml
BATISTE Dry Shampoo Suchy Szampon Sweet and Delicious Sweetie

Nasi użytkownicy zostawili 107 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 16 kwietnia 2025 o 14:44
    Najlepszy suchy szampon
    Bardzo dobry szampon w kryzysowych sytuacjach. Nie wysusza skóry głowy i pięknie pachnie. Najlepiej stosować na wieczór przed wyjściem bo efekt na drugi dzień wygląda zdrowo i naturalnie. Szampon jest bardzo wydajny. Dostępny w większości drogeriach. Wracam do niego od kilku lat.
    Zalety:
    • Wydajny
    • Naturalny efekt
    • Super zapach
  • 12 lutego 2025 o 17:41
    Najlepszy suchy szampon, jakiego próbowałam
    Zdecydowanie mój faworyt wśród suchych szamponów! Testowałam już wiele innych produktów, ale ten zdecydowanie wyróżnia się na tle konkurencji. Piękny, delikatny zapach i efektywność w odświeżaniu włosów sprawiają, że mimo rzadkiego używania, zawsze do niego wracam. Daje naturalny efekt, nie obciąża włosów, a one wyglądają świeżo przez długi czas. Zdecydowanie polecam!
  • 10 lutego 2025 o 21:09
    Każdy działa
    Recenzuję tu akurat tą wersję suchego szamponu,natomiast jedna recenzja pasuje do wszystkich serii, wszystkie je już chyba stosowałam. Jest to świetny produkt,który pozwala na szybkie odświeżenie włosów, zarówno rano, jak i na wyjazdach czy w ciągu dnia (warto mieć mniejszą wersję w torebce). Produkt poradzi sobie chyba z każdymi przetłuszczonymi i oklapnietymi włosami. Stosowanie jest bardzo proste i zapach przyjemny. Ja czasem nawet stosuję go po umyciu włosów ,bo ładnie je podbija i dodaje objętości. Produkt nie przesusza włosów i skóry głowy,nie uczula. Nie zostawia też białego pyłku na włosach,pyłek nie sypie się też z głowy na ubrania. Jedno opakowanie wystarczy na 4 miesiące stosowania.
    Zalety:
    • Odświeżenie i unoszenie włosów
  • 4 grudnia 2023 o 18:14
    Swietny. kosmetyk
    Ten suchy szampon Batiste momentalnie odświeża fryzurę i dodaje jej objętości! Próbowałam bardzo wiele zapachów z serii, ale dla mnie najlepszy jest ten! Szampon ratuje mnie, gdy rano nie zdążę umyć włosów. Spryskuję skalp, chwilę czekam, a następnie wmasowuję w skórę głowy. Oczywiście żaden suchy szampon nie zastąpi mycia, ale uważam, że efekt jest na prawdę świetny.
    • dzialanie
    Wady:
    • wydajnosc
    annijja
    26 września 2023 o 8:31
    Mój ulubiony
    Najlepszy jak dla mnie wśród suchych szamponów. Zarówno zapach jak i działanie na wielki plus. Używam gdy widzę, że włosy nie są zbyt świeże a nie mam akurat czasu by je umyć. Dobrze nadaje się też do stylizacji włosów, unosi je u nasady i zwiększa objętość.
    Zalety:
    • zapach,
    • wydajność,
    • odświeża włosy,
    • unosi u nasady,
    • ratuje gdy włosy źle wyglądają a jest mało czasu by coś z nimi zrobić!
    Wady:
    • Nie ma

Zobacz także inne Suche szampony