Wody toaletowe damskie

Mexx Look Up Now for Her EDT

ola_20
    2 sierpnia 2020 o 17:13
    Nie dla mnie
    Zapach jak większość zapachów mexx jest na początku bardzo intensywny żeby tylko chwilę potem nie czuć go wcale. Nie wkradł się niestety w moje gusta. buteleczka jest taka pospolita, woda toaletowa nie wydajna. Zapach trochę jak taniocha.
    Zalety:
    • 45zł na promocji za 30 ml to chyba nie dużo
    Wady:
    • Nie czuję go za długo na sobie
    • nie wydajne
    • buteleczka tandetna
    W perfumerii
  • 23 lutego 2018 o 18:59
    Mexx Ma w sobie to coś .. 4/5
    Muszę przyznać ,że nigdy nie używałam produktów Mexx więc kompletnie nie wiedziałam czego się po nich spodziewać .Buteleczka wygląda zwyczajnie Ale Ten zapach naprawdę pozytywnie mnie zaskoczył mimo że nie jest moim ulubionym .Wyczuwam w tych perfumach słodką nutę Ale nie jest to mdły,cukierkowy zapach dla nastolatek lecz orzeźwiająca, słodycz otulona nutką tajemnicy .Ten zapach mimo ,że słodki ma w sobie coś przyciągającego ,kobiecego,seksownego.Polecam go na randkę ;)
  • 27 lipca 2017 o 19:17
    Orzeźwiający
    Mexx kolejny raz zachwyca mnie swoim zapachem. Owocowy bukiet brzoskwini, mandarynki i jeżyny urzeka pozytywną energią i świeżością. Doskonały zapach na letnie dni - kobiecy i zmysłowy. Przywodzi na myśl słoneczną, tropikalną plażę i bezkresne morze. Wprawia w dobry nastrój i pasuje każdej kobiecie, bez względu na wiek. Moja skóra go pokochała, ładnie się rozwija i jest niezwykle trwały. Posiada estetyczny, prosty flakonik, który idealnie mieści się w torebce.
  • 8 maja 2017 o 18:32
    Look Up Now for Her EDT
    Perfum ma dość ciekawy zapach. Jest jakby orzeźwiający, a przy tym jakby cięższy i kobiecy. Czuć w nim mandarynkę i brzoskwinię ale też przebijający się zapach kwiatów. Zapach utrzymuje się dość długo, jest trwały i nie wietrzeje po chwili. Używam go raczej w ciągu dnia, na wieczory lubię nieco bardziej słodkie i mocne zapachy. Zapach jest zdecydowanie na wiosnę i lato.
    Otrzymałam do testów od marki/producenta