Wody toaletowe damskie

Bodyland.pl
hairstore.pl
E-Glamour.pl
Mexx Ice Touch Woman 2014 woda toaletowa 15 ml dla kobiet

Nasi użytkownicy zostawili 64 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 16 kwietnia 2025 o 19:34
    Letnio - wiosenne orzeźwienie od Mexx
    Stosuje z przyjemnością w okresie wiosenno - letnim, zapach z tych lekkich i delikatnych jak lubię, nie męczą mnie i otoczenia, przyjemnie chłodzą i dają poczucie wytchnienia w upalny dzień. Niestety trwałość i projekcja są krótkotrwałe, więc należy częściej po nie sięgać co przekłada się na zużycie. Do wyboru mamy kilka pojemności. Osobiście lubię oszroniony prostokątny minimalistyczny flakonik dający uczucie zimna zmrożoną szatą graficzną. Dodatkowo srebrna nakrętka i błękitny płyn dający kojące uczucie chłodu, świeżości i wytchnienia. Pojemność 30 ml idealna do torebki gości u mnie najczęściej :) PAO 36 miesięcy od momentu pierwszego otwarcia. Cena zależy od pojemności oraz miejsca zakupu. Zapach jest delikatny i subtelny idealny na co dzień, zarówno do pracy, sklepu czy poczucia odrobiny chodu podczas upalnego dnia i szukania wytchnienia w cieniu ;) Nuty zapachowe idealnie dla amatorek delikatnych zapachów zawierają: akord mrożonej herbaty, pieprz różowy i czarny, malinę, jeżyny, cyklamen, pomarańczę, ambrę, piżmo, drzewo cedrowe, miętę wszystko dokładnie skomponowane i wprowadzające w dobry humor. Nuty zapachowe Nuty głowy: akord mrożonej herbaty, różowy pieprz, czarny pieprz, jeżyna Nuty serca: cyklamen, pomarańcza, kolendra, mięta, malina Nuty bazy: drzewo cedrowe, ambra, piżmo. Zapach pomimo, że krótkotrwały to lubię po niego sięgać w upalne dni i cieszyć się mimo wszystko ok. godziny zapachem , flakonik o małej pojemności zawsze mam w torebce ponieważ nie lubię dźwigać wielkich butli mini buteleczka jest pod ręką :) Od czasu do czasu wracam i pewnie się to szybko nie zmieni ;)
  • 18 sierpnia 2024 o 18:06
    Słabo
    Niestety, jestem na nie. Mexx Ice Touch Woman to miał być pewniak na lato - zapach orzeźwiający, ponadprzeciętnie świeży, a tymczasem wyszło, jak zwykle. Otrzymujemy marketingową ściemę pt. inspiracja energią wielkich miast, które nigdy nie śpią. To dość rachityczny EDT, który niestety utrzymuje się bardzo krótko na skórze (musiałabym chyba wylać całą butelkę na siebie). Na plus można zaliczyć, że faktycznie czuć w nim jakąś lodową nutkę, cytrusy, miętę, różowy pieprz na cedrowej bazie. Gdyby tylko zapach był trwalszy, na pewno chętnie wracałabym do niego latem, a tak wolę jednak ,,evergreeny” CK One, Cool Water czy Acqua di Gioia. Zapach prosty, nieinwazyjny, niestety dość drogi jak na zwykły zapach z drogerii ok. 120 zł za 30 ml EDT.
    Zalety:
    • Zapach bardzo ładnie skomponowany - cytrusowo-świeży na cedrowej bazie. Estetyczne opakowanie.
    Wady:
    • Słaba trwałość
  • 17 września 2021 o 11:05
    3x TAK
    Wspaniały odświeżający zapach za niewielką cenę. Dostałam go od teściowej na święta i był to strzał w dziesiątkę. Zapach jest długo wyczuwalny i kobiecy. Bardzo przyjemnie się go wdycha. :)
  • 27 września 2020 o 11:22
    Lubię ten zapach
    Pierwszy z Mexxów, który zakupiłam i przepadłąm wtedy. Bardzo podobał mi się ten zapach - taki świeży. Trwałość na + zwłaszcza biorąc pod uwagę, że jest to woda toaletowa. Nie wiem czy teraz byśmy sie "dogadali", ale gdy miałam lat 20 był moim ulubieńcem :)
    • Buteleczka
  • 18 lipca 2020 o 19:53
    Mój ulubiony przez kilka lat z rzędu
    Był moim faworytem przez kilka lat z rzędu, woda na każde lato. Spokojnie wytrzymywał na mojej skórze do 10 h. Nienarzucający się, mogłam używać do pracy w biurze. No i mój mężczyzna bardzo go lubił :) Zmieniłam, bo po prostu przyszedł czas na inny zapach :)
    • Lekkość zapachu
    Wady: