Wody toaletowe damskie

Mexx Fresh Splash for Her EDT

notino.pl
Mexx Fresh Splash 50 ml
Mexx Fresh Splash woda toaletowa dla kobiet 50ml

Nasi użytkownicy zostawili 108 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 19 grudnia 2023 o 10:59
    Fajne za małe pieniądze
    Mexx Fresh Splash for Her to rześki kwiatowy raj. Jego lekka, letnia kompozycja to połączenie soczystych owoców, delikatnych kwiatów i nut drzewnych. Świeży, energetyzujący zapach, który doskonale podkreśla lekkość i elegancję. Idealny towarzysz letnich dni.
  • 14 września 2021 o 10:13
    Fajny swiezak
    Zacznijmy od tego że perfumy mają ladna prostaczka ciekawa buteleczkę.z przodu etykieta z tyłu arbuz i Jasmin no fajnie to wygląda. Przejdźmy do zapachu bo jest moim zdaniem dość ciekawy. Świeży słodko kwiatowy zapach trwa przy nas ładnych parę godzin wybijają się przede wszystkim cytrusy połączone z arbuzem i przeplatane kwiatkami jaśminem i fiołkiem bardzo mi się podoba to połączenie. Zapach jest lekki ale wyczuwalny absolutnie nienachalny jest bezpieczny nikomu nie powinien przeszkadzać Używam na codzien by czuć się lepiej dodaje mi energii.
  • 11 marca 2021 o 18:21
    Owocowo - kwiatowa świeżość
    Zapach idealny na co dzień, na ciepłe dni (wiosna , lato) . Przyjemny nienachalny. Pozytywnie nastraja. Śmiało można stwierdzić, że dodaje energii, nie męczy. Jest świeży, mamy nuty owocowe, w tym arbuza, ale jest też słodki. Minusem niestety jest trwałość.. Zauważyłam , że dosyć szybko się ulatnia i ja go po 2 godzinach już w ogóle nie czuje... Za tę cenę uważam, że można znaleźć coś lepszej jakości. No, ale na codzień, do pracy , czy na spacery jest okej. Jeżeli chodzi o opakowanie flakon to nic specjalnego. Daje dobrą 3.
    Zalety:
    • świeży owocowy zapach
    • pozytywnie nastraja
    • super na lato w upały, do odświeżenia
    Wady:
    • słaba trwałość
    • flakon taki sobie
  • 24 lutego 2021 o 10:51
    Świeżość i energia
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Niedrogi zapaszek, a jaki cudowny! Świeży, lekki, orzeźwiający.. Nie zaliczam go do ekskluzywnych zapachów ale na pewno nie ma osoby, która skrzywiłaby się czując go na kimś. Bezpieczny, uniwersalny zapach.
    Zalety:
    • dodaje energii
    • świeży, orzeźwiający
    • idealny na co dzień
    • stosunek jakości do ceny
    Wady:
    • niezbyt oryginalny zapach
  • 5 czerwca 2020 o 16:37
    Moja ulubiona
    Kupilam ja w Rossmanie całkiem przypadkiem. Potrzebowałam perfumy, która będzie idealna i na dzień i na wieczór. Perfumy są świeże, lekkie i wyraźnie cytrusowe. Kiedy ich używam to automatycznie dostaje zastrzyk energii. Ich arbuzowo-jasminowy zapach nie jest ani za słodki, ani za świeży, balans między słodyczą a słodkością jest zrównoważony. Ich trwałość to ok. 8h. Buteleczka jest mała, poręczna i ładnie wygląda.
    • Trwalosc