Wody toaletowe damskie

Mexx Whenever Wherever For Her woda toaletowa spray 15ml
E-Glamour.pl
Mexx Whenever Wherever woda toaletowa 30 ml dla kobiet
Mexx Whenever Wherever Woda Toaletowa dla Kobiet 15ml

Nasi użytkownicy zostawili 60 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 2 września 2024 o 17:24
    Jaka nazwa, taka zawartość - zapach iście uniwersalny
    Zapach kupiony na spontanie, w małej pojemności, na wakacje. Flakonik prosty, ascetyczny, bez bajerów - nie wygląda szałowo, ale jest ergonomiczny i łatwo go nosić w torebce. Zapach to aromat kwiatowo-owocowy ze sporą ilością zielonych, świeżych nut. Ponoć jest tam mandarynka, gruszka, rabarbar, renkloda - uwielbiam je wszystkie, ale nie potrafię wyróżnić żadnej z tych nut. Są przyjemnie zblendowane, co daje efekt przyjemnie owocowy, ale nie nadmiernie słodki. Jest świeżo, ale na szczęście zapach nie skręca w stronę nut męskich. Jest to na wskroś aromat kobiecy. Żadnej wanilii czy piżma nie wyczuwam, ale ponieważ dla mnie to aromat stricte letni, to nawet dobrze. Perfumy są totalnie nieofensywne, nie duszą, nie męczą, są rześkie i radosne. Nadadzą się i na spacer, i na zakupy, i do biura. Jak mówi nazwa, naprawdę są "Whenever, wherever". Dla każdego do wszystkiego. Nie użyłabym ich jedynie na randkę. Chociaż ładne i kobiece, to nie mają w sobie zmysłowości, ani pazura. To taki dzienny świeżak.
  • 28 sierpnia 2024 o 21:50
    świeży i soczysty zapach
    Mexx Whenever Wherever for Her to zapach, który doskonale wpisuje się w dynamiczny styl życia. Jest świeży, energetyzujący i idealny na każdą porę dnia. Od pierwszej aplikacji czujesz przypływ pozytywnej energii, która towarzyszy ci przez cały dzień. Kompozycja otwiera się soczystymi nutami cytrusów – pomarańcza i grejpfrut nadają zapachowi lekkości i orzeźwienia. W sercu zapachu kryją się delikatne kwiatowe akordy róży i jaśminu, które dodają mu subtelności i kobiecego uroku. Baza to zmysłowa mieszanka piżma i drewna sandałowego, które pozostawiają na skórze ciepły, lekko słodki aromat. Flakon jest prosty, ale elegancki, co podkreśla uniwersalny charakter zapachu. Bez problemu zmieści się w torebce, więc możesz go mieć zawsze przy sobie – na wypadek, gdybyś potrzebowała odświeżenia w ciągu dnia. Mexx Whenever Wherever for Her to zapach stworzony dla kobiet, które są w ciągłym ruchu, lubią aktywny tryb życia i cenią sobie praktyczność. Idealnie sprawdzi się wiosną i latem, kiedy jego świeżość jest najbardziej pożądana. To świetny wybór na co dzień, do pracy, na spacer, a nawet na siłownię. Jeśli szukasz zapachu, który podkreśli twoją spontaniczność i radość z każdej chwili, Mexx Whenever Wherever for Her będzie strzałem w dziesiątkę.
    apodiss
    12 sierpnia 2024 o 0:02
    Miłość od pierwszego powąchania.
    Jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się, żebym od razu po psiknięciu zakochała się w jakimś zapachu. Zawsze musiałam go "przetrawić", sprawdzić jak się rozwija, czy mi pasuje, na jakie okazje... Aż tu nagle w Rossmanie, w promocji stoi sobie prosty flakonik, który mnie oczarował. Dokładnie po taki zapach weszłam do sklepu. Miał byc lekki, swieży, optymistyczny, energentyzujacy, sportowy, na niezobowiazujące wyjscia, spacery, spotkania. I taki jest! Strzal w 10!! Jedynie co do trwalosci mam zastrzezenia. Utrzymuje sie bardzo krotko, pod wieczor ledwo go czuc ale mi to bardzo nie przeszkadza, bo ten zapach ma byc wlasnie dla mnie na co dzien, na chwile. Bardzo polecam.
  • 15 lipca 2023 o 13:13
    fajny
    Ładny zapach, który jakoś specjalnie nie porywa, ale też nie można mu niczego zarzucić, nic ekstra, ale też nie do pogardzenia, miły, delikatny, świeży zapach idealny na słoneczną pogodę, flakonik jest ładny, wytrzymałość taka sobie, można mu dać szansę, taki średniak wśród tańszych zapachów. Nuta kwiatowo zapachowa. Trochę jabłk.
  • 3 stycznia 2023 o 17:19
    Lekki i owocowy, ale niezbyt trwały
    Ta woda toaletowa Mexx, to dobra opcja na wiosnę i lato. Zapach jest bardzo pozytywny i radosny. Najbardziej są tu wyczuwalne nuty owocowe. Z opisu zapachu wynika, ze jest to mandarynka mirabelka, rabarbar i gruszka, co brzmi niezwykle smakowicie. ;) Ja jednak czuję tu... słodki grapefruit! Wyraźne cytrusowe nuty, z dodatkiem słodyczy i przełamane kwiatowymi akordami. Na mój nos jaśminowymi. Flakon tej wody wygląda dosyć przeciętnie. Jest minimalistyczny, a to na plus. Minusem tego zapachu jest niestety jego trwałość. Wiem, że jest to tylko woda toaletowa, a nie perfumowana, ale oczekiwałabym jednak trochę większej trwałości. Tymczasem zapach utrzymuje się ok. 2 godzin, po czym staje się typowo bliskoskórny i zaczyna zmieniać swoje właściwości. Nazwa zapachu mogłaby sugerować jego uniwersalność, że można go używać kiedykolwiek i gdziekolwiek. Czy tak jest? Moim zdaniem nie do końca. Wydaje mi się, że na wieczór czy na chłodną aurę wybrałabym jednak coś głębszego. Ale na co dzień, a szczególnie na sezon wiosenno-letni jest to całkiem przyjemna propozycja.
    Zalety:
    • lekki owocowo-kwiatowy zapach
    • minimalistyczna butelka
    Wady:
    • jest nietrwały, szybko wietrzeje